Δυάδα στο… φιλέ στο 3.53

προγνωστικά

Τα πρώτα ταμεία του #Georgiou για το 2023 έρχονται στο βόλεϊ με επιλογές από τα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών

Kαλή Χρονιά να έχουμε σε κάθε επίπεδο, με υγεία και ότι δεν κατορθώσαμε τη χρονιά που έφυγε να έρθει με τη νέα. Σήμερα κάνουμε στροφή στα προγνωστικά βόλεϊ με δύο επιλογές από τα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών.

Προγνωστικά: Άθλος Ορεστιάδας – Φοίνικας Σύρου

Nα μπουν με το δεξί στην πρεμιέρα του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Volley League θέλουν οι ακρίτες που υποδέχονται τον Φοίνικα Σύρου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Ο Άθλος μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, όντας στην 8η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 8 βαθμούς, ωστόσο είναι μια ομάδα που έχει δυσκολέψει αρκετά τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Ορεστιάδα, χάνοντας στις λεπτομέρειες με 2-3, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και από τον ουραγό της βαθμολογίας Αριστοτέλη Σκύδρας. Οι δύο νίκες που έχει πάρει μέχρι τώρα είναι κόντρα στη Κηφισιά, στο Ζηρίνειο με 2-3 και εντός έδρας επί του ΟΦΗ με 3-1 σετ.  Οι παίκτες του Ηλία Κρεούζη προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 1-3 σετ από την φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Μίλωνα και έχοντας αγωνιστεί με τους Συριανούς ήδη 3 φορές, σε πρωτάθλημα και League Cup, δεν έχουν κατορθώσει να πάρουν έστω έναν βαθμό, χάνοντας ισάριθμες με 3-0 σετ

Ο Φοίνικας από την πλευρά του, ψάχνει ακόμα να βρει τα πατήματά του, μιας και η 6η θέση που βρίσκεται με 14 βαθμούς, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που θέλουν να βλέπουν οι διοικούντες. Ο Δημήτρης Καζάζης πλήρωσε τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Σέρβο Αλεξάνταρ Σένισιτς ο οποίος έχει ως πρώτο μέλημα να οδηγήσει την ομάδα του μέσα στην πρώτη τετράδα, καθώς υπολείπεται μόλις 4 βαθμούς από τον 4ο Παναθηναϊκό. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, η διοίκηση των «πειρατών» ενίσχυσε το ρόστερ τόσο με τον 27χρονο κεντρικό ύψους 2,02 Κάρλος Μανουέλ ντε Καρβάλιο Φουρτάδο από το Πράσινο Ακρωτήρι που έχει μακρά θητεία σε ομάδες της Ισπανίας, όσο και με τον Δημήτρη Παλαιολόγο, τον 23χρονο διαγώνιο που παίζει και ως ακραίος που έπαιξε στο πρώτο μισό στην Σκύδρα με τη φανέλα του Αριστοτέλη. Ο Φοίνικας έκλεισε το 2022 επικρατώντας με 3-0 του Αριστοτέλη Σκύδρας ενώ με το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει και του σημερινού του αντιπάλου στον πρόσφατο αγώνα της προημιτελικής φάσης του League Cup.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι δικεφάλων, όπως είναι λογικό, ξεχωρίζει από τις αναμετρήσεις της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών. Η Ένωση θέλει να επιβληθεί της σαλονικιώτικης ομάδας, προκειμένου να αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του 2ου Ολυμπιακού που αγωνίζεται στη Σαντορίνη απέναντι στον Α.Ο Θήρας. Επιπλέον, το μοναδικό ντέρμπι που έχει πάρει μέχρι στιγμής, είναι αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό με 3-1 στην έδρα της, την 5η αγωνιστική. Ενισχύθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την απόκτηση της διεθνούς πασαδόρου Παναγιώτας Ξανθοπούλου και θέλει τη νίκη μπροστά στο κόσμο της για να ξεκινήσει με το δεξί το νέο έτος. Μάλιστα σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας Ονούς Οτσάλ, τόνισε μεταξύ άλλων πως «Έχουμε αναλύσει τον Π.Α.Ο.Κ. και έχουμε δουλέψει πολύ όλες αυτές τις ημέρες και θα εστιάσουμε στα αδύναμα σημεία του».

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είναι η μοναδική αήττητη ομάδα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχοντας το απόλυτο των βαθμών, ωστόσο είναι η πρώτη δοκιμασία του σε ντέρμπι μακριά από την Πυλαία. Σίγουρα ξεχωρίζουν οι νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με 3-1 και 3-0 αντίστοιχα και στόχος όλων είναι να συνεχιστεί το σερί αυτό και κόντρα στις κιτρινόμαυρες. Ο τεχνικός Μάρκο Φενάλιο αναφορικά με το παιχνίδι αυτό δήλωσε: «Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Αν θέλουμε να νικήσουμε θα πρέπει να παλέψουμε. Το γήπεδο είναι δύσκολο να παίζεις, έχουν ένθερμους οπαδούς. Τα επόμενα παιχνίδια θα είναι κρίσιμα για τη βαθμολογία. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με το τρίποντο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι δύσκολα».

Οι επιλογές μας λοιπόν είναι αρχικά στο πρώτο ματς under 179,5 πόντους που βρίσκουμε σε απόδοση 1,85 στη Novibet και 1 στο ντέρμπι των δικεφάλων με απόδοση 1,91 επίσης στη Novibet.

Δυάδα απόδοσης 3.53
18:00
Άθλος Ορεστιάδας - Φοίνικας Σύρου
under 179.5
1.85
18:45
AEK - ΠΑΟΚ
1
1.91
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις