Για το πρώτο ταμείο της χρονιάς στο 3.01

προγνωστικά

Προγνωστικά που φτάνουν τον τριπλασιασμό από Κύπελλο Αγγλίας, Ιταλία και Ελλάδα έχει στην στήλη του ο #Makrakis

Χαιρετώ τους πάντες. Με την σειρά μου να ευχηθώ κι εγώ να έχουμε καλή χρονιά, πρώτα απ’ όλα με υγεία και μετά με πολλά ταμεία. Πάμε να κάνουμε «ποδαρικό»  στο 2023 με προγνωστικά από Αγγλία, Ιταλία και Ελλάδα.

Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα. Πιο πολύ πόνεσαν οι «Άγιοι» από την Νότιγχαμ, μία ήττα που τους έριξε στον πάτο της βαθμολογίας. Πολυτέλεια το κύπελλο για τους φιλοξενούμενους, λοιπόν. Οι Κρίσταλ Πάλας δεν κινδυνεύει στο πρωτάθλημα, ούτε κυνηγάει κάτι περισσότερο. Ψάχνει αντίδραση για την συντριβή από την Τότεναμ και παρά το ροτέισον που θα γίνει από τον Βιεϊρά, θα ψάξει με μεγαλύτερες αξιώσεις την νίκη για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο άσος ποντάρεται στο 1.92 της Novibet.

Προγνωστικά: Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Στη Ελλάδα θα πάμε τώρα για μία πολύ σημαντική μάχη για την σωτηρία. Και οι δύο ομάδες μετά την διακοπή παρουσιάζονται πιο βελτιωμένες. Οι Βοιωτοί πήραν βαθμό από τον Άρη, νίκησαν τον Ιωνικό και στάθηκαν αξιοπρεπέστατα απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Οι Γιαννιώτες μετά το μεγάλο «comeback» που έκαναν με τον Ολυμπιακό, πήραν τεράστια νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, στους άδειους «Ζωσιμάδες». Θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα και οι γηπεδούχοι παίρνουν βαθμούς αποκλειστικά στην έδρα τους. Νίκη Λεβαδειακού με ένα γκολ ή ισοπαλία, η επιλογή μου.

Γιουβέντους – Ουντινέζε

Η Γιουβέντους μετά την ήττα της Νάπολι ξαναμπήκε για να καλά στην μάχη του πρωταθλήματος. Με την Κρεμονέζε δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε το τρίποντο. Η Ουντινέζε πάρα το εκπληκτικό της ξεκίνημα στην σεζόν, χάνει έδαφος πλέον και βρίσκεται στην 8η θέση, χωρίς νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Η Γιούβε στο Τορίνο μετράει επτά σερί νίκες κόντρα στην σημερινή αντίπαλο. Η ευκαιρία να τις κάνει οκτώ είναι μεγάλη. Επιλογή μου στα προγνωστικά, ο άσος στο 1.80 της Novibet.

Προγνωστικά: Λαμία – ΠΑΟΚ

Επιστροφή στην Ελλάδα. Η Λαμία δεν εμφανίστηκε στην Τρίπολη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Άρη. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο «δικέφαλος του Βορρά», που μοιάζει να «αναπτερώνει» τις ελπίδες του για διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας κερδίζει η ομάδα του Λουτσέσκου, αλλά το κάνει δύσκολα. Φέτος αυτό συμβαίνει με όλα τα ματς του ΠΑΟΚ μακριά από την «Τούμπα». Το under 2,5 γκολ φαντάζει καλή επιλογή στα μάτια μου. Ένα όριο που δεν έχει ξεπεραστεί ποτέ σε έξι αναμετρήσεις στην Λαμία.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Νιουκάστλ

Θα κλείσουμε τα προγνωστικά με ένα ακόμη παιχνίδια από το FA Cup. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ βρίσκεται στην 3η κατηγορία, με ισχυρότατες βλέψεις ανόδου. Η Νιουκάστλ, παραμένει αήττητη, με τα δύο τελευταία παιχνίδια της να έχουν λήξει ισόπαλα. Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες, παρά τις αναμενόμενες αλλαγές που θα γίνουν. Έχουν την ποιότητα να επικρατήσουν οι φιλοξενούμενοι, που δεν νομίζω πως το Κύπελλο τους περνά εντελώς αδιάφορο, με το μομέντουμ που έχουν.

 

Μονό
14:30
Κρίσταλ Πάλας - Σαουθάμπτον
1
1.92
BET: 30 units
Δυάδα (απόδοσης 3.01)
17:30
Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα
Λεβαδειακός να κερδίσει με ένα γκολ ή ισοπαλία
1.75
19:30
Λαμία - ΠΑΟΚ
Under 2,5
1.72
BET: 15 units
Δυάδα (απόδοσης 2.73)
19:00
Γιουβέντους - Ουντινέζε
1
1.80
20:00
Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Νιουκάστλ
2
1.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις