Επίσκεψη στην Ισπανία με το μυαλό στη «τιμωρία»

Επίσκεψη στην Ισπανία με το μυαλό στη «τιμωρία»

Πρώτη στήλη στο koubanezos.gr για τον #Leflop24, ο οποίος ποντάρει στην αναμέτρηση της Βαλένθια με τον Ερυθρό Αστέρα.

Βαλένθια και Ερυθρός Αστέρας θα βρεθούν αντιμέτωποι στην Ισπανία για την 17η αγωνιστική της Euroleagu και φυσικά στον απόηχο της βαριάς τιμωρίας που επέβαλε η Euroleague στους Σέρβους για οικονομικές ατασθαλίες.

Προγνωστικά Βαλένθια – Ερυθρός Αστέρας

Σε αρκετά καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θα δώσουν μάχη για μια θέση στα playoffs και φυσικά ο αποψινός τους αντίπαλος είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψει μαζί τους. Ο Κλαβιέρ θα απουσιάσει από το παιχνίδι μιας και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικές εβδομάδες. Επιστρέφει όμως ένας από τους βασικούς πυλώνες αυτής της ομάδας ο Τζόουνς, ο οποίος απουσίασε για ένα παιχνίδι.

Ομάδα πάρα πολύ υψηλού ρυθμού η Βαλένθια μιας και έχει περίπου 85 κατοχές ανά παιχνίδι (δεύτερη στην διοργάνωση) και σκοράρει περίπου 81 πόντους ανά παιχνίδι (ένατη στη διοργάνωση). Αρκετά δύσκολη ομάδα να την καταβάλεις εντός και πάρα πολύ αθλητική και όταν της βγαίνει το παιχνίδι των πολλών κατοχών νικάει σχεδόν πάντα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις εντός έδρας νίκες της έχει σκοράρει σχεδόν 90 πόντους μέσο όρο.

Ακριβώς το αντίθετο είναι η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, η οποία βασίζεται αρκετά στο παιχνίδι χαμηλών κατοχών (80 κατοχές ανά παιχνίδι, 15η ομάδα στην διοργάνωση) και σκοράρει μόνο 76 πόντους κατά μέσο όρο. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα φυσικά του προπονητή τους Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος πάντα θέλει οι ομάδες του να έχουν σκληράδα στο παιχνίδι τους.

Από την ομάδα του Βελιγραδίου θα απουσιάσουν οι Καμπάτσο και Πολονάρα, οι οποίοι δεν έχουν ακόμα δικαίωμα συμμετοχής μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα, αλλά η πιο σημαντική απώλεια ακούει στο όνομα Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντινός playmaker έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα μετά την άφιξη του, καθώς είναι δεύτερος, κατά μέσο όρο, σε πόντους, πρώτος σε τρίποντα και πρώτος σε κλεψίματα. Το κενό του θα προσπαθήσει να καλύψει ο Νίκολα Ιβάνοβιτς που γυρίζει μετά από καιρό, αλλά εμφανώς δεν είναι ακόμα έτοιμος για ένα τόσο κομβικό παιχνίδι.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Η Βαλένθια θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα προβλήματα του Ερυθρού Αστέρα και της δίνουμε το πρώτο λόγο για την νίκη. Μία νίκη που θεωρούμε ότι ίσως έρθει και λίγο πιο εύκολα, οπότε θα επιλέξουμε το χάντικαπ για τους γηπεδούχους (-4,5) στο 1.78. Θα επιλέξουμε, επίσης και το οver 80,5 πόντων των Ισπανών στο 1.72.

Μονό
21:30
Βαλένθια - Ερυθρός Αστέρας
1 (-4,5)
1.78
BET: 16 units
Ειδκό
21:30
Βαλένθια - Ερυθρός Αστέρας
Βαλένθια over 80,5
1.72
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις