Πίεση στο σερβίς του Σαποβάλοφ στο 1.85

Προγνωστικά τένις

Ειδική επιλογή στα προγνωστικά τένις από το τουρνουά ATP 250 στην Αδελαΐδα έχει ο #Bilias1974 στην κόντρα του Τζόκοβιτς με τον Σαποβάλοφ.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Για ένα game του Μάρεϊ χάθηκε η προχθεσινή δυάδα μας στα προγνωστικά τένις. Συνεχίζουμε όμως με μελετημένες επιλογές με στόχο πάντα να σας προσφέρουμε στοιχηματικές προτάσεις με αξία όπως κάνουμε εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο από την φιλόξενη γωνιά του koubanezos.gr.

Προγνωστικά τένις

Στο σημερινό άρθρο θα κινηθούμε σε πιο ειδική επιλογή, μιας και έχουμε καλή εικόνα από τους αγώνες των παικτών στις πρώτες ημέρες των τουρνουά. Στην Αδελαΐδα έχουμε τον αγώνα μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Ντένις Σαποβάλοφ. Τελευταία τους αναμέτρηση ήταν στα ημιτελικά του Wimbledon το 2021 όπου ο Νόλε επικράτησε με 3-0 και πήγε ολοταχώς για το 20ο του Grand Slam ισοφαρίζοντας με αυτό τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Τζόκοβιτς δεν έχει χάσει σετ ακόμα στο τουρνουά κερδίζοντας τον Γάλλο Λεστιέν άνετα στον πρώτο γύρο και πιο δύσκολα τον επίσης Γάλλο Χαλίς σε δύο τάι μπρέικ στον δεύτερο γύρο.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Ο Σαποβάλοφ δυσκολεύτηκε πιο πολύ στον πρώτο γύρο, όπου έκανε ανατροπή με 2-1 επί του νεαρού Αυστραλού Χιντζικάτα ενώ βελτιώθηκε στο δεύτερο γύρο κερδίζοντας πιο άνετα τον Ρώσο Σαφιούλιν. Και στους δύο αυτούς αγώνες το ποσοστό πετυχημένου πρώτου σερβίς για τον Καναδό κινήθηκε κάτω από 60% (57% & 55%) ενώ το ποσοστό καριέρας του κυμαίνεται στο 59% σε ανοιχτά γήπεδα σκληρής επιφάνειας και σε best of three sets αγώνες.

Η εκτίμηση είναι ότι απέναντι στον πολύ καλό στις υποδοχές Νόλε, το σερβίς του Σαποβάλοφ θα δεχθεί πίεση που θα τον οδηγήσει σε αρκετά χαμένα πρώτα σερβίς. Το line για το ποσοστό πετυχημένου πρώτου σερβίς το βρίσκουμε στο 61,5% στην Stoiximan και θα επιλέξουμε το under στα σημερινά προγνωστικά τένις σε απόδοση 1.85.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μονό
12:00
Τζόκοβιτς - Σαποβάλοβ
Σαποβάλοβ Under 61,5% πετυχημένου πρώτου σερβίς
1.85
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις