Ποδαρικό με δυάδα στην Ισπανία

Προγνωστικά Ισπανίας

Ποδαρικό στη νέα χρονιά με το δεξί στα προγνωστικά Ισπανίας θέλει να κάνει ο #Eltoro, με πρόταση που διπλασιάζει.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site μας. Υγεία πρώτα και πάνω από όλα, πολλές χαρές και επιτυχίες να έχετε φέτος και αρκετή δόση τύχης, που χρειάζεται. Και να μας φωτίσει ο Θεός να προσέχουμε τον εαυτό μας και όσους μας αγαπάνε. Πολλές οι ευχές μέρα που είναι αλλά έχουμε να κάνουμε και ποδαρικό στη νέα χρονιά, ελπίζω να μπούμε με το δεξί στα σημερινά προγνωστικά Ισπανίας.

Προγνωστικά Ισπανίας: Έλτσε – Θέλτα

Δύο αναμετρήσεις ανοίγουν την αγωνιστική δράση. Το απόγευμα, στις 19:30, έχουμε την αναμέτρηση Έλτσε – Θέλτα.  Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Έλτσε; Μια ερώτηση που θα απαντηθεί μάλλον αρνητικά τους επόμενους μήνες. Αποκλείστηκε στο Κύπελλο από ομάδα που τις χωρίζουν δύο κατηγορίες και τελείωσε το ταξίδι της στον θεσμό. Δεύτερο παιχνίδι στη σεζόν, το πρώτο πάλι για το Κύπελλο ήταν, που είχε κατοχή μπάλας πάνω από 50%, αλλά τι να το κάνει. Συνεχίζει να καλπάζει για να σπάσει το ένα αρνητικό ρεκόρ πίσω από το άλλο. Μετά από 15 αγωνιστικές παραμένει ουραγός, χωρίς νίκη με τέσσερις ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Χειρότερη επίθεση μαζί με την Κάντιθ, με δέκα γκολ ενεργητικό και χειρότερη άμυνα με 33 γκολ παθητικό. Δεν βλέπω χαρούμενο το μέλλον.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Η Θέλτα βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση. Πήρε μια δυνατή ισοπαλία από τη Σεβίλλη για το πρωτάθλημα και παρέμεινε έστω και οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αρνητικός ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Εσπανιόλ, 3-1 στην παράταση, με μείγμα βασικών και αναπληρωματικών όμως. Πότε θα κάνει η Έλτσε την πρώτη νίκη; Δεν νομίζω σήμερα. Όχι ότι η Θέλτα πετάει, αλλά είναι πιο ομάδα, χωρίς απουσίες και τουλάχιστον δεν πιστεύω ότι θα χάσει.

Βαλένθια – Κάντιθ

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται αργά το βράδυ και είναι η αναμέτρηση Βαλένθια – Κάντιθ. Οι «νυχτερίδες» άφησαν πίσω το 2022 με ήττα από τη Βιγιαρεάλ, 2-1, σε έναν αγώνα που το σκορ μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Αρκετές οι φάσεις και στις δύο εστίες. Μπήκε όμως με το δεξί αφού νίκησε στο Κύπελλο, άνετα, ομάδα τρίτης κατηγορίας. Η Κάντιθ είναι δεύτερη από το τέλος, τη σώζει το γεγονός ότι η Έλτσε είναι στατιστικά χειρότερη από αυτήν! Και εδώ δεν βλέπω πώς μια σοβαρή Βαλένθια μπορεί να πάρει μια καθαρή νίκη. Άσος λοιπόν.

Μια δυάδα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Απλά και λιτά. Καλή συνέχεια.

Δυάδα απόδοσης 2.08
19:30
Έλτσε - Θέλτα
Χ2
1.30
22:00
Βαλένθια - Κάντιθ
1
1.60
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις