Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο με Bet Builder και live streaming*

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας προγνωστικά

Η αυλαία του πρώτου γύρου της Euroleague για τις ελληνικές ομάδες πέφτει στο ΣΕΦ, με την μονομαχία του Ολυμπιακού κόντρα στο Μιλάνο (06/01, 21:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε τρομερή ψυχολογική κατάσταση, έπειτα από τον θρίαμβο κόντρα στον Παναθηναϊκόστο ΟΑΚΑ (91-75). Μάλιστα, τα ευχάριστα μαντάτα δεν σταματάνε εκεί, αφού μεσοβδόμαδα η διοίκηση ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον ΣάσαΒεζένκοφ έως το 2025! Ο διεθνής φόργουορντ αναμένεται να γιορτάσει το γεγονός αυτό στο παρκέ, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Έπειτα από το διπλό στο Μαρούσι την περασμένη Παρασκευή, οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανέβηκαν εκ νέου στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και παραμένουν σε προνομιακή τροχιά. Μάλιστα, είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στην διοργάνωση (86,9 μ.ό.) και την 4η καλύτερη άμυνα (77,8 μ.ό.), δείγμα της εξαιρετικής σεζόν που πραγματοποιούν.

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 1 (-7,5):1.90 2 (+7,5):1.91

Η Αρμάνι έπειτα από ένα πολύ κακό δίμηνο, αρχίζει να στροφάρει. Ο Μπίλι Μπάρονστο πρόσφατο καρέ αγώνων χτύπησε φόρμα, φορτώνοντας τα αντίπαλα καλάθια με πόντους. Ενδεικτικά, σημείωσε στο διάστημα αυτό 21 πόντους (μ.ό.), εκτελώντας με 62,8% από την μεγάλη άρκτο (22/35 τρίποντα) και γενικά με περισσότερο 50% εντός πεδιάς!

Άξιος συμπαραστάτης του Αμερικανού γκαρντ, ο Μπράντον Ντέιβις που βοηθάει σημαντικά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Κάπως έτσι, με τους δύο Αμερικανούς μπροστάρηδες το σύνολο του ΈτορεΜεσίνα πήρε τρεις κολλητές νίκες και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, ανεβαίνοντας στο 6-10.

Οι αναμνήσεις των Ιταλών από τον Ολυμπιακό δεν είναι καλές τα τελευταία χρόνια, αφού ηττήθηκαν στις 4 από τις 5 πιο πρόσφατες συναντήσεις των δύο (ανεξαρτήτως έδρας). Στο Φάληρο, έφυγαν χαμογελαστοί για τελευταία φορά το 2018 (99-75), σε μία βραδιά που Τζέιμς και Νέντοβιτς διέλυσαν τα αμυντικά συστήματα των «ερυθρόλευκων».

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Η Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις