Η αξία στους φιλοξενούμενους έως 7.70!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην πρώτη βραδιά της 17ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague στην τελευταία στροφή του πρώτου γύρου της regular season. Απόψε ποντάρουμε σε ειδικά παικτών και combos με στήριγμα τους φιλοξενούμενους σε τρία γήπεδα.

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά και combos

Πρώτη στάση στο Κάουνας, εκεί που η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε.  Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για το πόσο σκληρό καρύδι είναι οι Λιθουανοί και ειδικά στην έδρα τους. Η Φενέρ όμως παίζει σχεδόν πλήρης και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, αφού μετράει τέσσερις ήττες στη σειρά. Το διπλό μπαίνει στο παιχνίδι μας, αλλά το βασικό μας ποντάρισμα στο συγκεκριμένο ματς στηρίζεται στον Μότλεϊ. Ο παίκτης αποκάλυψη της σεζόν για την ομάδα του Ιτούδη επέστρεψε για τα καλά. Με τον Τζέκιρι εκτός και τον Μπούκερ μακριά από τον καλό του εαυτό, παίρνει πολύ χρόνο και δίκαια.  Στα τελευταία τρία ματς έχει μέσο όρο πάνω από 20 πόντους και περισσότερα από έξι ριμπάουντ. Δυνατό σημείο το over 13,5 στους πόντους του, αλλά αξίζει να ρισκάρουμε με λίγους παραπάνω σε συνδυασμό με τα… σκουπίδια που θα μαζέψει. Άλλωστε απέναντί του θα έχει μία από τις πιο αδύναμες front line με βασικό πεντάρι τον Χέις.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Μικρή παρένθεση από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Βίρτους, για να συμπληρώσουμε τη δυάδα με το διπλό της Φενέρ. Δεν μπορεί αυτή η Μπαρτσελόνα να δίνεται τόσο μεγάλο φαβορί απέναντι σε μια ομάδα που παραδίδει δύσκολα τα όπλα και έχει πάρει διπλό μέσα στην έδρα της Ρεάλ. Το πρόβλημα της ομάδας του Σάρας είναι μέσα στη ρακέτα και εκεί μπορούν να χτυπήσουν άνετα οι Ιταλοί. Με λίγα λόγια, αξίζει το αβάντζο στο διπλό. 

Κλείνουμε με τη μάχη του Μονάχου ανάμεσα στη Μπάγερν και τον Παναθηναϊκό. Απογοήτευση η φετινή Μπάγερν, που δείχνει να έχει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι. Μέσα στην έδρα της αποκτά δύναμη, αλλά δυσκολεύομαι να την στηρίξω, ειδικά σαν φαβορί. Εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό. Ένα διπλό θα δώσει χρόνο για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Μην ξεχνάμε ότι το «τριφύλλι» δεν έχει χάσει ποτέ με μεγάλη διαφορά στο Μόναχο. Οι Γερμανοί είναι αδύναμοι στη ρακέτα. Έκαναν πάρτι απέναντί τους οι Ντούμπλιεβιτς, Λεζόρ, Ταβάρες, Κοστέλο και όχι μόνο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμεταλλευτεί τον Παπαγιάννη και τα όρια του αρχηγού είναι εφικτά.

Ειδικό
20:00
Ζαλγκίρις - Φενέρμπαχτσε
Μότλεϊ over 13,5 πόντοι
2.25
BET: 25 units
Combo
20:00
Ζαλγκίρις - Φενέρμπαχτσε
Μότλεϊ over 15,5 πόντοι & over 6,5 ριμπάουντ
7.70
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
20:00
Ζαλγκίρις - Φενέρμπαχτσε
2
1.63
21:30
Μπαρτσελόνα - Βίρτους Μπολόνια
2 (+13,5)
1.47
BET: 25 units
Combo
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός
2 (+8,5) & under 166,5
1.90
BET: 25 units
Combo
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός
Παπαγιάννης over 7,5 πόντοι & over 5,5 ριμπάουντ
2.82
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις