Με τους πεισματάρηδες Βάσκους στο 1.91

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του για την σημερινή ημέρα με αβάντα στους Βάσκους κοντά στον διπλασιασμό

Καλησπέρα σε όλους. Πέμπτη σήμερα και η δράση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ επιστρέφει ενώ επίσης τα μεγάλα κύπελλα αρχίζουν και μπαίνουν στην τελική ευθεία τους. Δύο σημεία ξεχωρίσαμε και σήμερα με έμφαση στις ομάδες των Βάσκων που συγκρούονται εκτός έδρας και υπάρχει αξία σε ένα πονταρίσμα υπέρ τους. Προγνωστικά, προτάσεις αλλά και η ανάλυση μας για τις σημερινές μας επιλογές.

Προγνωστικά: Έχει μομέντουμ η Μπασκόνια

Ξεκινάμε με το ματς στο Βερολίνο ανάμεσα σε Άλμπα και Μπασκόνια. Οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να επικρατήσουν και της Ρεάλ Μαδρίτης, να δείξουν ένα εκπληκτικό πρόσωπο και μετά από αρκετά χρόνια κάνουν όνειρα για να βρεθούν σε ένα Final-Four. Πρόκειται για μία ομάδα εξαιρετική, με βάσεις, που κυκλοφορεί την μπάλα με άνεση και χωρίς κολλήματα. Ανεβάζει αισθητά τον ρυθμό όταν αγωνίζεται, κερδίζει κυρίως με τις επιθετικές της αρετές. Δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση, ούτε φυσικά είναι τυχαίο το πλάνο του Πεναρόγια που ουσιαστικά έχει φτιάξει αυτή την ομάδα. Μοναδικό πρόβλημα αποτελούν ορισμένες επιλογές των μεγάλων παικτών της ωστόσο σίγουρα αυτή την στιγμή δείχνει να έχει κερδίσει το μομέντουμ.

Η Άλμπα προσπαθεί και είναι ένα φιλότιμο σύνολο ωστόσο ζημιές μπορεί να κάνει στις πιο αδύναμες ομάδες μόνο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως δεν έχει κερδίσει κάποια μεγάλη ομάδα φέτος και πως μετρούσε μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ένα σερί έντεκα ηττών. Θα το παλέψει το ματς αλλά ως εκεί.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν τις λύσεις, τους παίκτες και την ψυχολογία να φύγουν με τη νίκη. Το διπλό με ένα μικρό χάντικαπ -2,5 παίζεται στο 1.75.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Διαφορά επιπέδου για την Μπιλμπάο

Αργότερα η Μπιλμπάο αντιμετωπίζει την Ελντένσε για το Copa Del Rey εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη κατηγορία, είναι μία καλή ομάδα για τα δεδομένα του επιπέδου που αγωνίζεται και στην έδρα της έχει φτιάξει ένα καλό σερί. Μάλιστα απέκλεισε την πιο γνωστή Μπούργος για να βρεθεί στην φάση των «32» απέναντι στην Μπιλμπάο.

Η αρμάδα του Βαλβέρδε από την άλλη συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, κρατάει ζωντανό ακόμα και το όνειρο της τετράδας ενώ φυσικά δείχνει μία σπουδαία ομοιογένεια στο χορτάρι. Μάλιστα υπάρχει η φιλοδοξία ξανά για μία καλή πορεία στο Κύπελλο αφού πρόκειται για ένα κλαμπ που παραδοσιακά χτυπάει αυτή την διοργάνωση. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε μία ερασιτεχνική ομάδα χωρίς να εντυπωσιάσει με 1-0 όμως τώρα το επίπεδο έχει ανέβει λίγο, οπότε πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και μετρημένη.

Υπάρχει τεράστια διαφορά επιπέδου όπως καταλαβαίνουμε. Η Ελντένσε θα παλέψει τον αγώνα όμως η Μπιλμπάο ξέρει πως να παίρνει τέτοια παιχνίδια με άνεση. Υπάρχει μπόλικη αξία στο διπλό με χάντικαπ στο 1.91 αφού σε περίπτωση που οι Βάσκοι χαλαρώσουν και δεν επικρατήσουν με δύο γκολ διαφορά, παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω.

Μονό
20:00
Άλμπα Βερολίνου - Μπασκόνια
2 (-2,5)
1.75
BET: 25 units
Μονό
22:00
Ελντένσε - Αθλέτικ Μπιλμπάο
2 (-1)
1.91
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις