Με τη φόρα του Ζοτς και ειδικά έως το 5.90

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Με σημείο από το Βελιγράδι και ειδικά παικτών συνεχίζει ο #Dogass με αποδόσεις που φτάνουν το 5.90

Καλημέρα σε όλους. Η Ουλμ ήταν κατώτερη των περιστάσεων και μοιραία ηττήθηκε από τη Βόννη. Στην προηγούμενη στήλη μειώσαμε τη ζημιά χάρη στον Μπέρτανς όπου έβγαλε το όριό του στα πρώτα τρία λεπτά της αναμέτρησης. Σήμερα θα προχωρήσουμε στα προγνωστικά Euroleague, με επιλογές από την πρώτη μέρα της 17ης αγωνιστικής.

Προγνωστικά Euroleague: Παρτιζάν vs Μονακό

Τρεις σερί νίκες έχει η Παρτιζάν καθώς, μετά τις Εφές και Φενέρ κέρδισε τη Μπάγερν με 83-77. Εξαιρετικός ο Ντάντε Έξουμ με 19 πόντους. Μετά την αποχώρηση του Γκλας έμεινε με δύο καθαρά playmaker κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα θα κινηθεί για γκαρντ.

Από την άλλη, η Μονακό κέρδισε δύσκολα τη Ζαλγκίρις με 84-82. Ο Οκόμπο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν εξαιρετικός με 22 πόντους.

Εκτίμηση: Η Μονακό δεν παίζει καλό μπάσκετ και σώζεται, αυτή την περίοδο, από τις ποιοτικές μονάδες που διαθέτει. Η Παρτιζάν δείχνει να έχει σοβαρευτεί και πλέον παίζει πλήρης. Ευκαιρία να κάνει το ιδανικό κλείσιμο  στον πρώτο γύρο κερδίζοντας τους Μονεγάσκους. Ο άσσος σε απόδοση 1.90 θα μπει στα προγνωστικά μας. Ακόμη θα πάρουμε και το combo των over 1,5 τριπόντων του Κέβιν Πάντερ σε συνδυασμό με το over 0,5 ριμπάουντ του Μάνταρ. Τα όρια αυτά είναι εφικτά αν παίξουν τα αναμενόμενα.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Ειδικά παικτών με αξία

Μου αρέσει ακόμη μία δυάδα με ειδικά παικτών. Η πρώτη επιλογή είναι από την αναμέτρηση της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό. Ο Ντουέιν Μπέικον μονοπωλεί τις επιθέσεις των πράσινων. Έχει φτάσει σε σημείο να εκτελεί πάνω από 20 σουτ σε κάθε παιχνίδι. Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σήμερα. Ο Αντρέα Τρινκιέρι είναι εξαιρετικός προπονητής. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει δώσει μεγάλη προσοχή στο μαρκάρισμα του Μπέικον. Με δεδομένο το ότι παίζει γύρω στα 35 λεπτά με ασφυκτικές άμυνες πάνω του, δεν θα μου κάνει εντύπωση να βρει δύο καλές πάσες. Επομένως, οι over 1,5 ασίστ του θα μπουν στα προγνωστικά μας.

Η δεύτερη επιλογή είναι από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βίρτους. Ο Αλεσάντρο Πάχολα είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Βίρτους και έχει εξελιχθεί σε σημαντικό γρανάζι της. Την αγωνιστική που μας πέρασε μοίρασε 10 ασίστ οπότε, το όριο των δύο μου φαίνεται εφικτό αν αναλογιστούμε ότι δεν σουτάρει και παίζει αρκετά. Επομένως, και εδώ θα πάμε με τις over 1,5 ασίστ του.

Δυάδα απόδοσης 3.32
21:30
Μπάγερν - Παναθηναϊκός
Μπέικον over 1,5 ασίστ
1.95
21:30
Μπαρτσελόνα - Βίρτους Μπολόνια
Πάχολα over 1,5 ασίστ
1.70
BET: 30 units
Fun bet
21:30
Μπαρτσελόνα - Βίρτους Μπολόνια
Πάχολα over 3,5 ασίστ
5.90
BET: 7 units
Combo
22:00
Παρτιζάν - Μονακό
Μάνταρ over 0,5 ριμπάουντ & Πάντερ over 1,5 τρίποντα
2.00
BET: 23 units
Μονό
22:00
Παρτιζάν - Μονακό
1
1.90
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις