Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με Novi Special αγορές και 0% γκανιότα*

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με Novi Special αγορές και 0% γκανιότα*

Το μεγάλο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής στην Premier League διεξάγεται στο Λονδίνο, όπου η Τσέλσι φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι (05/01, 22:00).

Το παιχνίδι κάλλιστα θα μπορούσε να είναι για την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, αλλά φέτος είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Κι αυτό γιατί η Τσέλσι έχει μείνει αρκετά πίσω. Το τελευταίο μαρτυράτε και από τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα.

Το Σαββατοκύριακο άφησε πάλι βαθμούς, αφού έμεινε στο 1-1 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Νωθρή και άνευρη στο μεγαλύτερο κομμάτι του 90λεπτου, ικανοποιημένη την άφησε ο βαθμός. Ενδεικτικό της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι Λονδρέζοι, είναι το γεγονός ότι στην τελευταία επτάδα αγώνων πρωταθλήματος αριθμούν μόλις ένα τρίποντο. Εκείνο στην «Βoxing Day» με την Μπόρνμουθ (2-0).

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 1:5.05 Χ:4.10 2:1.67

Από άσχημο αποτέλεσμα όμως προέρχεται και η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» «σκόνταψαν» στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Έβερτον και είδαν τη διαφορά από την Άρσεναλ να ανεβαίνει στους επτά βαθμούς. Επιπλέον αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο στο «Έτιχαντ», που μένουν μακριά από το θετικό αποτέλεσμα, μετά την ήττα από την Μπρέντφορντ στα μέσα Νοεμβρίου (2-1).

Η πρόσφατη ιστορία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην πρωτεύουσα, είναι ελαφρώς υπέρ των φιλοξενούμενων. Βέβαια, το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν υπάρχει ισοπαλία εδώ και καιρό. Συγκεκριμένα, στα επτά πιο πρόσφατα ματς στο «Στάνφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι μετράει τρεις νίκες και η Μάντσεστερ Σίτι έχει τέσσερις.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Τα ντέρμπι της Premier League όπως θα ήθελες να είναι…

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις