Επιστροφή στην κανονικότητα με 2.02

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του για την σημερινή ημέρα στηρίζοντας Ατρόμητο και Νάπολι σε διπλασιασμό

Καλησπέρα σε όλους. Τετάρτη σήμερα και η δράση αυξάνεται καθώς έχουμε μπολικά πράγματα στο ποδόσφαιρο αφού η Ιταλία μπαίνει ξανά στο πρόγραμμα ενώ η Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται κανονικά. Προγνωστικά και προτάσεις σήμερα στο τραπέζι από το Αγρίνιο έως το Μιλάνο.

Προγνωστικά: Μπορεί ο Ατρόμητος

Ξεκινάμε με ένα άτυπο ντέρμπι για την έκτη θέση του πρωταθλήματος. Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από κακές εμφανίσεις, χωρίς μεγάλη ποδοσφαιρική αξία και με κακή αμυντική λειτουργία. Η ήττα από τον Άρη ήταν με ένα εικονικό σκορ, η ήττα από τον ΠΑΟΚ επίσης. Γενικά μετά την διακοπή δεν μπορούμε να πούμε πως πείθουν και μάλλον ούτε φέτος θα γίνει το βήμα παραπάνω για την κατάληψη της έκτης θέσης και την είσοδο στα play-offs. Υλικό υπάρχει ωστόσο η συνέπεια απουσιάζει, τα λάθη είναι πολλά και τα μεγάλα αποτελέσματα σχεδόν ποτέ δεν έρχονται. Ένα τέτοιο θα είναι η νίκη κόντρα στον Ατρόμητο για πολλούς λόγους, ιδίως ψυχολογικούς.

Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν όμως αρκετά ανεβασμένοι. Παίζουν με θάρρος, έχουν τσαγανό, δείχνουν πράγματα από την δουλειά του εξαιρετικού προπονητή Κόουλμαν. Δεν έχουν ηττηθεί μετά την διακοπή, ενώ μάλιστα σε όλες τις δύσκολες έδρες έχουν δείξει ένα καλό πρόσωπο. Νίκησαν στην Κρήτη, νίκησαν στην Νίκαια, έδειξαν αντίσταση σε Λεωφόρο και Φιλαδέλφεια. Γενικά φαίνεται πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι το φαβορί για την είσοδο στην εξάδα. Εξάλλου η εικόνα τους είναι τέτοια που σε πείθει για κάτι τέτοιο.

Οι αποδόσεις είναι λανθασμένες. Ο Ατρόμητος μπορεί να πετύχει την υπέρβαση στο Αγρίνιο και να πάρει αποτέλεσμα. Το Χ2 έχει αξία στο 1.70.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Δεν σταματάει η Νάπολι

Πάμε και στο ντέρμπι της βραδιάς στην Ιταλία ανάμεσα σε Ίντερ και Νάπολι. Μία νίκη ενδέχεται να κρίνει την μοίρα του πρωταθλήματος οπότε… το ματς έχει απίστευτα μεγάλη σημασία. Οι «Νερατζούρι» δείχνουν πως στα εγχώρια είναι περισσότερο αδύναμοι σε σχέση με άλλες χρονιές, η διακοπή ενδέχεται να τους έκανε καλό και το παιχνίδι απόψε θα είναι ο κατάλληλος καθρέφτης τους. Σημαντικό είναι πως δεν έχουν απώλειες, ερώτημα η κατάσταση του Λαουτάρο αλλά και του Λουκάκου που θα κουβαλήσουν το επιθετικό κομμάτι.

Οι «Παρτενοπέι» έκαναν απίθανο πρώτο γύρο, πήραν μία διαφορά ασφαλείας και έχουν κάτσει στην πρώτη θέση περιμένοντας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά το πρωτάθλημα τον Μάιο. Αρκετά σημαντικό για εκείνους πως οι αστέρες τους στο Μουντιάλ έμειναν για προετοιμασία στην Ιταλία και πλέον όλοι στην ομάδα ευελπιστούν πως θα συνεχίσουν το σερί τους. Εάν βρεθεί η σταθερότητα και αυτούς τους μήνες που παραδοσιακά η Νάπολι κάνει κοιλιά τότε κακά τα ψέματα δεν θα χάσει το πρωτάθλημα.

Παιχνίδι που μπορεί να πάει παντού. Η Νάπολι όμως δείχνει φέτος έτοιμη για τον τίτλο. Θα την στηρίξουμε. Το Χ2 και Over 1,5 παίζεται ψηλά στο 2.02 και μπαίνει στις επιλογές μας.

Μονό
18:00
Παναιτωλικός - Ατρόμητος
Χ2
1.70
BET: 25 units
Combo
21:45
Ίντερ - Νάπολι
Χ2 & Over 1,5
2.02
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις