Τριπλασιάζει στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος

Προγνωστικά

Τέσσερις επιλογές ξεχωρίζει ο #Bats, στα προγνωστικά του για την εμβόλιμη αγωνιστική σε Ελλάδα, Αγγλία και Ιταλία.

Η επανέναρξη της Serie A, σιγά-σιγά μας οδηγεί στην επιστροφή μιας στοιχηματικής «κανονικότητας», με πλήθος αγώνων και επιλογών στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Λέτσε – Λάτσιο

Η διακοπή του Μουντιάλ ήρθε σε δύο αρκετά διαφορετικές στιγμές για Λέτσε και Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο σερί σπουδαίες νίκες απέναντι σε Αταλάντα εντός (2-1) και Σαμπντόρια εκτός (2-0), αποκτώντας διαφορά οκτώ βαθμών από τον υποβιβασμό. Αντιθέτως, οι «λατσιάλι» βρίσκονταν σε μια μέτρια κατάσταση, μετρώντας δύο νίκες στα τελευταία πέντε ματς. Πιο πρόσφατη επίσημη αναμέτρησή τους η ήττα με 3-0 από τη Γιουβέντους.

Η Λέτσε έβαλε δύσκολα στην Ίντερ (ήττα στις καθυστερήσεις), στη Γιουβέντους (ήττα με 1-0 στα τελευταία λεπτά), και κυρίως στην πρωτοπόρο Νάπολι, από την οποία πήρε την ισοπαλία εκτός έδρας. Βέβαια, η ποιότητά της δεν είναι τέτοια ώστε να μπορεί διαρκώς να κάνει τέτοιες σπουδαίες εμφανίσεις, όπως φαίνεται κι από τη βαθμολογία. Είναι ευκαιρία επιστροφής στη δράση με θετικό πρόσημο για τους Ρωμαίους, στο κυνήγι τους για τη διατήρηση της τέταρτης θέσης. Ξεκινάμε με το διπλό της ομάδας του Σάρι, με απόδοση 2.12 στην Stoiximan.

Παναιτωλικός – Ατρόμητος

Μετά τα παιχνίδια τους με τον ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός και Ατρόμητος αναμετρώνται στο Αγρίνιο. Τα αποτελέσματά τους μετά τη διακοπή τα λένε όλα: δύο ήττες για τον Παναιτωλικό και μία νίκη και μία ισοπαλία για τον Ατρόμητο. Αποκαρδιωτική η εικόνα των γηπεδούχων στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, στα οποία είχαν ελάχιστες φάσεις και ρόλο «κομπάρσου».

Αντίθετα, οι Περιστεριώτες έδειξαν καλά στοιχεία στο ματς απέναντι στον «δικέφαλο», αποσπώντας την ισοπαλία. Κακή η εμφάνιση απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά κι εκεί η ομάδα του Κόουλμαν πήρε αυτό που ήθελε με επαγγελματική εμφάνιση. Αυτή την στιγμή μοιάζουν ικανοί να διεκδικήσουν την είσοδο στα πλέι-οφ. Τέσσερις φορές στις τελευταίες έξι επισκέψεις τους στο Αγρίνιο πήραν τη νίκη. Μπορούν να το ξανακάνουν με τα τωρινά δεδομένα. Επιλέγουμε το διπλό στο 3.35 του Pamestoixima.gr.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Φιορεντίνα – Μόντσα

Serie A ξανά, με τη Φιορεντίνα να υποδέχεται τη Μόντσα. Απογοητευτική μέχρι στιγμής η σεζόν για τους γηπεδούχους εντός συνόρων, με τους 19 βαθμούς και τη δέκατη θέση να αποτελούν έναν πολύ κακό απολογισμό. Η ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας είναι αδιαμφισβήτητη, και χρειαζόταν ένα διάλειμμα για να μπορέσει να δουλευτεί αυτή η ομάδα. Τα αποτελέσματα στα φιλικά συνήθως δε λένε πολλά, αλλά οι έξι νίκες σε επτά ματς δείχνουν ότι υπάρχει βελτίωση.

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» η ομάδα του Ιταλιάνο συνήθως κερδίζει ομάδες τέτοιου βεληνεκούς όπως η Μόντσα. Η διαφορά των τριών βαθμών που χωρίζει τις δύο αντιπάλους σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει και το πόσο κοντά είναι ποιοτικά. Καιρός οι «βιόλα» να αρχίσουν μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων για να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στην Ευρώπη. Άσος με over 2,5, με απόδοση 2.62 στο Pamestoixima.gr.

Άστον Βίλα – Γουλβς

Δυνατή η αναμέτρηση στην Premier League μεταξύ Άστον Βίλα και Γουλβς. Δύο ομάδες που γύρισαν σελίδα με την αλλαγή προπονητή, καθώς ο Έμερι ανέλαβε τους γηπεδούχους και ο Λοπετέγκι τους φιλοξενούμενους. Πέντε παιχνίδια μετρά ο πρώτος (τέσσερα στο πρωτάθλημα), δύο ο δεύτερος με τους νέους τους συλλόγους. Η αλλαγή στην εικόνα της Άστον Βίλα μετά την πρόσληψη του Βάσκου τεχνικού είναι εντυπωσιακή, με τις νίκες επί της Γιουνάιτεντ και πριν τρεις μέρες επί της Τότεναμ να ξεχωρίζουν.

Δε φοβάται να ρισκάρει παίζοντας ανοιχτά και επιθετικά, όπως μαρτυρούν και τα δέκα γκολ που έχει πετύχει σε αυτά τα πέντε ματς. Ως ένα βαθμό το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, σε σύγκριση με την ομάδα επί Μπρούνο Λαζ. Ο Λοπετέγκι επιχειρεί να δώσει έναν άλλο χαρακτήρα στους «λύκους», με παιχνίδι κατοχής και με πρώτο στόχο το γκολ. Αναμένουμε παιχνίδι με φάσεις και γκολ, επομένως η επιλογή του goal/goal & over 2,5 αποτελεί ευκαιρία στο 2.40 της Stoiximan.

Μονό
17:30
Λέτσε - Λάτσιο
2
2.12
BET: 20 units
Μονό
18:00
Παναιτωλικός - Ατρόμητος
2
3.35
BET: 13 units
Combo
19:30
Φιορεντίνα - Μόντσα
1 & over 2,5
2.62
BET: 15 units
Μονό
22:00
Άστον Βίλα - Γουλβς
Goal/goal & over 2,5
2.40
BET: 17 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις