Super League: Σπόραρ, Αραούχο και Μπακαμπού σε ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Super League: Σπόραρ, Αραούχο και Μπακαμπού σε ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Super League: Σπόραρ, Αραούχο και Μπακαμπού σε ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr

Η Super League συνεχίζεται με την 16η αγωνιστική και στο Pamestoixima.gr βρίσκεις σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις*.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός κάνουν ποδαρικό στο 2023 με εκτός έδρας αναμετρήσεις. Οι «πράσινοι» πάνε στην έδρα του Λεβαδειακού (17:00) με στόχο να ανακάμψουν από τις δύο τελευταίες ισοπαλίες και να διατηρηθούν στην κορυφή με μια (μικρή) απόσταση ασφαλείας. Οι γηπεδούχοι, παρόλο που πήραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην έδρα του Ιωνικού (0-1) την προηγούμενη αγωνιστική, έχουν γεμάτο απουσιολόγιο (Βινίσιους, Λιάγκα, Σκβάρκα, Μπελμόντ, Σακό, Ντουκαρά, Ντεντάκης). Όσο για τον Παναθηναϊκό, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ρουμπέν Πέρεθ, αλλά ενδέχεται να αγωνιστεί το νέο απόκτημα Τιμοτέους Πούχατς. Ο Αντράζ Σπόραρ προσφέρεται σε ενισχυμένη απόδοση* (2.75) στο Pamestoixima.gr για να σκοράρει.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:00) στους κεκλεισμένων των θυρών «Ζωσιμάδες» κι έχει στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς και να πλησιάσει κορυφή. Εκτός είναι οι Ρότα, Σιμάνσκι, Μάνταλος, αλλά και οι Μοχαμάντι, Γκατσίνοβιτς κι Ελίασον. Από την άλλη, ο ΠΑΣ θα έχει στη διάθεσή του τα νέα αποκτήματα Τσιντώτα, Τζίνο και Νίνη. Σε ενισχυμένη απόδοση* για να σκοράρει είναι ο Σέρχιο Αραούχο (2.30).

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το Ιωνικός – Ολυμπιακός (21:30). Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Δημήτρης Σπανός έχει διαθέσιμους τους Τσιγκρίνσκι και Κάνιας, αλλά και τους Ρουμπουλάκου, Καμπράλ και Βαλεριάνο. Εκτός είναι οι Ρομαό, Μύγας, Αντούνες, Τσίμπσαχ και Σεμπά. Για τους «ερυθρόλευκους», στην αποστολή βρίσκεται ο Ροντινέι, ωστόσο, εκτός είναι ο Μαρσέλο. Σε ενισχυμένη απόδοση* για να σκοράρει είναι ο Σεντρίκ Μπακαμπού (2.30).

Η 16η αγωνιστική ανοίγει με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Βόλο (16:30), με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες.

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ, Ιωνικός – Ολυμπιακός, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ και Άρσεναλ – Νιουκάστλ με Ενισχυμένες Αποδόσεις** στο Τελικό Αποτέλεσμα.

Weekly Pass στο Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά ποτέ! Οι αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πολλά ακόμα αθλήματα είναι εκεί σχεδόν καθημερινά για να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον!

Για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τα αθλητικά δρώμενα σε όλο τον πλανήτη, με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση! Περισσότερα θα βρεις στο Pamestoixima.gr.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις