Στήριξη στους βετεράνους στο 2.57

προγνωστικά τένις

Δυάδα με προγνωστικά τένις από το United Cup και το ATP 250 στην Αδελαΐδα έχει ο #Bilias1974 στην πρώτη στήλη του νέου έτους.

Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους και όλες. Οι πρώτες μας επιλογές στα προγνωστικά τένις από το United Cup δεν στέφθηκαν με επιτυχία αν και η Ελλάδα την ώρα που θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές ίσως έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση πληρώνοντας την ημι-μακροχρόνια επιλογή μας να ποντάρουμε πάνω της σε τιμές διπλασιασμού.

Εκτός του United Cup έχουμε μπει πλέον σε πλήρη δράση καθώς ξεκίνησαν επίσης δύο τουρνουά ATP στους άντρες, δύο τουρνουά WTA στις γυναίκες καθώς και αρκετά Challenger τουρνουά, τα περισσότερα εξ’ αυτών στην Αυστραλία ή στην Ασία, με ορίζοντα φυσικά το πρώτο Grand Slam της χρονιάς στα μέσα του μήνα.

Προγνωστικά τένις

Στα προγνωστικά τένις λοιπόν, πάμε πρώτα στο United Cup όπου στα πλαίσια της αναμέτρησης Ελβετίας εναντίον Πολωνίας κοντράρονται ο Χούμπερτ Χουρκάζ με τον πολύπειρο Σταν Βαβρίνκα. Αμφότεροι κέρδισαν στον πρώτο τους αγώνα στη διοργάνωση τον Καζάκο Αλεξάντερ Μπούμπλικ με τη μόνη διαφορά ότι ο Χουρκάζ χρειάστηκε τρία σετ ενώ ο Βαβρίνκα τον νίκησε σε straight sets.

Ο βετεράνος Σταν κυνηγάει να επιστρέψει στα ψηλά στρώματα των rankings μετά από ακόμα έναν τραυματισμό και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Όπως δήλωσε πρόσφατα, μπορεί να μην είναι σαν τον Ναδάλ ή τον Φέντερερ που δεν συγκρίνονται με άλλους αλλά στην ημέρα του μπορεί πραγματικά να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Θα εμπιστευτούμε την καλή του κατάσταση δίνοντας του 3,5 games χάντικαπ στην τιμή του 1.60 που βρίσκουμε στη Winmasters.

Για τη δεύτερή μας πρόταση, που θα μπει σε δυάδα με την παραπάνω, θα πάμε στην Αδελαΐδα και στο ATP 250 που διεξάγεται εκεί με πολύ δυνατές συμμετοχές καθώς έχει αρκετά ονόματα από το τοπ 20. Εκεί, μεταξύ άλλων, έχουμε άλλη μια αναμέτρηση βετεράνου τενίστα όπως είναι πλέον ο Άντι Μάρεϊ που κοντράρεται με τον Αμερικανό Σεμπάστιαν Κόρντα.

Όπως και ο σχεδόν συνομήλικος του Βαβρίνκα, έτσι και ο Μάρεϊ έχει θέσει ως στόχο να είναι ανταγωνιστικός το 2023 και να προσπαθήσει να ανέβει κι άλλο στην κατάταξη διεκδικώντας τίτλους στην πορεία. Απέναντι του θα βρει τον ταλαντούχο Αμερικανό Κόρντα, ο οποίος σε παρόμοιες συνθήκες στη Χιχόν της Ισπανίας τον Οκτώβριο, τον κέρδισε 2-1 (13-11 games). Και για τους δύο είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν αλλά ο Μάρεϊ έδειξε σε καλή κατάσταση στα πρόσφατα exhibition games Battle of the Brits νικώντας τον ταλαντούχο Ντρέιπερ αλλά και χάνοντας δύσκολα από τον Ντάν Έβανς.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Θα βασιστούμε και εδώ στην εμπειρία του Μάρεϊ, ειδικά στους αγώνες του Αυστραλιανού τουρ και θα πάμε με την επιλογή του χάντικαπ 3,5 games υπέρ του στην τιμή του 1.60 που επίσης είναι στη Winmasters.

H δυάδα συνολικής απόδοσης 2.57 θα είναι η βασική μας επιλογή στα προγνωστικά τένις σήμερα. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Δυάδα απόδοσης 2.57
08:10
Μάρεϊ - Κόρντα
Μάρεϊ +3,5 games
1.60
08:30
Χούρκαζ - Βαβρίνκα
Βαβρίνκα +3,5 games
1.60
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις