ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός προγνωστικά

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προγνωστικά

  • «Στάδιο Αγιά Σοφιά» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Αντόνιο Νόμπρε.
  • Πρώτος γύρος: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1.
  • Εντελώς μοιρασμένα τα αποτελέσματα στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους παιχνίδια, με κάθε ομάδα να έχει από δύο νίκες και τέσσερις φορές να μένουν στην ισοπαλία.
  • Εντός έδρας η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο, με απολογισμό 4-4-1 στα τελευταία εννιά ματς με τον Παναθηναϊκό.
  • Οι έξι από τις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις τους είχαν under 2,5 γκολ, ενώ στην έδρα της ΑΕΚ το over 2,5 επιβεβαιώθηκε μόλις μία φορά στους τελευταίους επτά αγώνες.

ΑΕΚ

Ρεπορτάζ: Μεγάλο πισωγύρισμα έκανε στους Ζωσιμάδες, όπου δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Πλήρωσε το κάκιστο πρώτο ημίχρονό της, στο οποίο ο ΠΑΣ βρήκε δύο γκολ (9’, 32’) και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Ένωση είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες, μόνο μία φορά όμως κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία με τον Αραούχο στο 51’. Στους 14 αγώνες σταμάτησε το αήττητο σερί της κι έτσι η διαφορά από την κορυφή έφτασε στους επτά βαθμούς. Το ενδιαφέρον για τον επιθετικό Κικάνοβιτς είναι υπαρκτό, όμως οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν προχωρήσει.

Stat attack: Μετρά επτά σερί εντός έδρας νίκες.

Απουσίες: Μακροχρόνια απόντες οι Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Μοχαμαντί. Εκτός λόγω ίωσης ο Ρότα, επιστρέφει ο Μάνταλος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Γιόνσον – Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ – Αραούχο, Γκαρσία.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Παναθηναϊκός

Ρεπορτάζ: Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, με το 1-0 στη Βοιωτία επί του Λεβαδειακού. Μπορεί να μην έπεισε με την εμφάνισή του, αλλά πήρε το αποτέλεσμα και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση χάρη στην γκέλα της ΑΕΚ. Ο Βέρμπιτς πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 35’ σε κενή εστία μετά από γύρισμα του Σπόραρ. Ντεμπούτο έκανε ο νεοαποκτηθείς Πούχαζ, ο οποίος μάλιστα πέτυχε γκολ στο 83’, που όμως ακυρώθηκε λόγω επιθετικού φάουλ προηγουμένως. Έντονη η μεταγραφική κινητικότητα στις τάξεις του «τριφυλλιού», με την υπόθεση Αντούνα πάντως δύσκολα να προχωράει λόγω των απαιτήσεων της Κρουζ Αζούλ.

Stat attack: Under 2,5 σε εννιά από τα δέκα τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι μακροχρόνια τραυματίες Αϊτόρ, Τρουγιέ, καθώς και ο Γκάνεα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Κουρμπέλης, Πέρεθ, Τσέριν – Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προγνωστικά: Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ να πλησιάσει. Περιμένει καιρό αυτό το παιχνίδι για να μειώσει τη διαφορά, αλλά και να πάρει εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου. Εντός έδρας δεν πιάνεται, μετρώντας μόνο νίκες στην «Αγιά Σοφιά». Ακόμα και στην ήττα με τον ΠΑΣ ήταν απόλυτα κυρίαρχη κι έχασε πλήθος ευκαιριών. Έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Παναθηναϊκό που δεν παίζει καλά μετά τη διακοπή και… γυροφέρνει την πρώτη ήττα. Ίσως ήρθε η ώρα αυτή να έρθει. Στο 1.98 δίνεται ο άσος στη Novibet. Υπάρχει αξία και στην επιλογή του να σκοράρει ο Αραούχο σε απόδοση 3.40, δεδομένου ότι ο Αργεντινός συνηθίζει στα μεγάλα ματς κάνει τη διαφορά.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
19:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
1
1.98
Σκόρερ
19:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Γκολ Αραούχο
3.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις