ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ντέρμπι μίσους στο 2.20

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ντέρμπι μίσους στο 2.20

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ντέρμπι μίσους στο 2.20

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ντέρμπι μίσους στο 2.20

προγνωστικά

Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του για το ντέρμπι της Γλασκόβης μαζί με ένα ποντάρισμα στο ματς του Ιωνικού με το Λαύριο για την Basket League.

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη στήλη για τη χρονιά αυτή, η οποία ελπίζουμε να πάει όπως ολοκληρώθηκε η προηγούμενη. Η δράση επιστρέφει σταδιακά και μας βάζει αμέσως στα βαθιά αφού την δεύτερη μέρα του χρόνου η Γλασκόβη φοράει τα καλά της για το μεγάλο ντέρμπι μίσους της πόλης ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Σέλτικ. Η αλήθεια είναι πως αποφεύγουμε τον στοιχηματισμό στα ντέρμπι ωστόσο υπάρχει ένα σημείο στο συγκεκριμένο παιχνίδι που αδυνατούμε να πούμε «όχι». Παράλληλα έχουμε στο προσκήνιο ένα μπασκετικό ποντάρισμα από την ελληνική Basket League για να συμπληρωθούν ωραία τα προγνωστικά μας. Πάμε αμέσως να δούμε τις επιλογές μας.

Προγνωστικά: Πολλές απουσίες η Ρέιντζερς

Ρέιντζερς και Σέλτικ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Άιμπροξ». Παιχνίδι γεμάτο μίσος, μία αντιπαλότητα που κρατάει παρά πολλά χρόνια και έχει μέσα της θρησκευτικές αλλά και κοινωνικές διαφορές. Είναι τα φαβορί κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα αλλά φέτος η πλάστιγγα γέρνει ξεκάθαρα υπέρ των «Κελτών» αφού διατηρούν εννέα πόντους απόσταση.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Οι γηπεδούχοι μπορεί να προκρίθηκαν στους ομίλους του Champions League αλλά είναι επιεικώς μέτριοι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, παίρνουν νίκες στο γκολ και γενικά δείχνουν εικόνα μίας ομάδας που έχει χάσει το DNA της. Η αλήθεια είναι πως μετά την εποχή του Στίβεν Τζέραρντ στα εγχώρια έχουν δείξει λίγα πράγματα και με εξαίρεση τον περσινό τελικό του Europa League, δεν έχουν πετύχει κάτι σπουδαίο. Μάλιστα η ψυχολογία τους στα ντέρμπι με τη Σέλτικ είναι ιδιαίτερα πεσμένη, έχουν χάσει πολλές μονομαχίες τους ενώ τον Σεπτέμβριο υποχρεώθηκαν σε ήττα με 4-0 στο «Σέλτικ Παρκ».

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, δείχνουν στο πρωτάθλημα απίστευτη σταθερότητα και καθαρίζουν κάθε παιχνίδι. Διατηρούν εξαιρετική συνοχή στην άμυνα, δεν δέχονται εύκολα γκολ, σκοράροντας κιόλας με αρκετά καλή συχνότητα. Ο Ποστέκογλου έχει φτιάξει ένα συγκρότημα με αρχές, ταλέντο και μπόλικη ταχύτητα, πηγαίνοντας καρφί για το πρωτάθλημα.

Ισχύει πως σε ένα τέτοιο ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί. H Ρέιντζερς όμως έχει απουσίες σημαντικές και η γενικότερη φόρμα της δεν μας πείθει. Η Σέλτικ βγάζει αέρα πρωταθλήτριας, έχει τσαγανό και θα πάει για τη νίκη. Κρατάμε το διπλό στο 2.20.

Προγνωστικά: Μπορεί το restart ο Σερέλης

Αργότερα, στις 17:00, έχουμε ένα αλλιώτικο ντέρμπι αυτή την φορά με μπασκετικό άρωμα και που θα αφορά την παραμονή στη κατηγορία. Το Λαύριο αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στην έδρα του, σε ένα παιχνίδι must win ιδίως για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έχει απογοητεύσει στο πρώτο μισό της σεζόν, έκανε μόλις μία νίκη σε οχτώ παιχνίδια και γενικά έδειξε δείγματα ενός ασύνδετου συνόλου. Ωστόσο η νίκη κόντρα στην Καρδίτσα έδειξε χαρακτήρα και πλέον ο Έλληνας προπονητής είχε 20 μέρες να δουλέψει τον κρίσιμο αγώνα που σε περίπτωση που η ομάδα του πάρει το «ροζ φύλλο» τότε θα υπάρξει μία βελτίωση στην ψυχολογία των παικτών.

Οι Νικαιώτες έχουν βρει τρόπο να μένουν στη κατηγορία, στηριζόμενοι περισσότερο στην έδρα τους. Μακριά από το σπίτι τους συχνά αποτυγχάνουν, δεν βρίσκουν ψυχολογία και μετρούν μόλις τρία διπλά τους τελευταίους μήνες. Γενικά δε πείθουν, αμυντικά έχουν προβλήματα και δέχονται αρκετά περιφερειακά σουτ.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη και θα τα δώσουν όλα στο παρκέ. Καλή ομάδα έχουν, μονάδες να κουβαλήσουν διαθέτουν και επιθετικά εύκολα θα βρουν τα κενά στην κακή άμυνα του Ιωνικού. Επιλέγουμε το οver 80,5 πόντων του Λαυρίου στο 1.75. 

Μονό
14:30
Ρέιντζερς - Σέλτικ
2
2.20
BET: 20 units
Μονό
17:00
Λαύριο - Ιωνικός
Λαύριο οver 80,5 πόντοι
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις