Μποναμάς που αγγίζει το 5.00

προγνωστικά

Προγνωστικά σε ματς από την Αγγλία και τη Γαλλία επέλεξε ο #TheMagician για το πρώτο ταμείο του νέου έτους.

Καλημέρα σας και καλή χρονιά. Υγεία σ’ όλο τον κόσμο. Ελπίζω η καινούρια χρονιά να σας φέρει καλοτυχία και κέρδη στην αγαπημένη ενασχόληση με το στοίχημα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα για να ξεκινήσει καλά ο νέος χρόνος.

Προγνωστικά: Με τα γκολ στο Λονδίνο

Η Τότεναμ στην Boxing Day, παρόλο που έχανε με 2-0 στο 54’ στην έδρα της Μπρέντφορντ δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε σε 2-2 μέχρι το 71ο λεπτό, με δράστες τους Κέιν και Χόιμπιεργκ. Πέμπτη στην βαθμολογία με 30 βαθμούς σε 16 αγώνες, δυο πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πέρασε χθες από την έδρα της Γουλβς. Ιδιαίτερα αποτελεσματική στην έδρα της με έξι νίκες σε οχτώ αγώνες. Δεν θέλει να χάσει επαφή με την τετράδα καθώς πρώτος στόχος είναι η έξοδος στο επόμενο Champions League. Έχει σκοράρει σε όλους τους εντός έδρας αγώνες ενώ μόλις δυο φορές κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Υπό τις εντολές του Ουνάι Έμερι η Άστον Βίλα σε τρεις αγωνιστικές, έχει ισάριθμα goal/goal & over 2,5 με δυο νίκες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπράιτον) και μια ήττα εντός την τελευταία αγωνιστική από τη Λίβερπουλ. Επιθετικά δείχνει να έχει πάρει τα πάνω της αλλά τα κενά στην άμυνα παραμένουν. Ο Ισπανός κόουτς προσλήφθηκε για να οδηγήσει την ομάδα τουλάχιστον στην πρώτη δεκάδα καθώς μέχρι τώρα, τις πρώτες 16 αγωνιστικές βολοδέρνει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Υπάρχει ποιότητα μεσοεπιθετικά που δείχνει να απελευθερώθηκε με την έλευση του νέου προπονητή αλλά δύσκολα η άμυνα της να κρατήσει τους επιθετικούς της Τότεναμ μακριά από το γκολ.

Πέντε συνεχόμενα over 2,5 μετράει η Τότεναμ, έξι η Άστον Βίλα. Ικανές και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στον αγώνα γι αυτό και θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση για τα προγνωστικά μας, το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 2.02 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Υπόσχονται ουσία και θέαμα

Η Μονακό με τη νίκη της στην έδρα της Οσέρ την τελευταία αγωνιστική, σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση με 30 βαθμούς, έναν μακριά από την τέταρτη και τρεις από την τρίτη όπου βρίσκεται η Μαρσέιγ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30ο λεπτό, προηγήθηκε στο 58’ με 1-2 για να πάρει την νίκη στο 85ο λεπτό με 2-3 με το δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση του Μπεν Σεγκίρ που είναι μόλις 17 χρονών. Ξεκάθαρος στόχος η έξοδος στο Champions League αλλά πρέπει να σοβαρευτεί εντός έδρας που έχει συγκεντρώσει μόλις έντεκα βαθμούς σε οχτώ αγώνες. Χαρακτηριστικά, μόνο σ’ ένα αγώνα εντός δεν δέχτηκε γκολ (7/8 goal/goal) ενώ έχει πέντε over 2,5 ενώ τέσσερα από αυτά ολοκληρώθηκαν με τουλάχιστον τέσσερα τέρματα.

Το ταξίδι στο πριγκιπάτο του Μονακό θα κάνει η Μπρεστ. Ηττήθηκε με 2-4 την τελευταία αγωνιστική από την Λυών στην έδρα της και παρέμεινε με 13 βαθμούς στην 17η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. Χωρίς πρώτο προπονητή ακόμα είναι αναγκασμένη από νωρίς να παλεύει όλα της τα παιχνίδια για ν’ αποφύγει το μοιραίο. Έχει καταφέρνει να σκοράρει σε αρκετά παιχνίδια αλλά η άμυνα της την προδίδει συνεχώς δεχόμενη αρκετά γκολ. Εκτός έδρας σε οχτώ αγώνες έχει πέντε ήττες και δυο νίκες με τρία under 2,5 ενώ τα υπόλοιπα πέντε ολοκληρώθηκαν με over 3,5. Μπορεί να βρει γκολ αλλά η άμυνα της θα τα βρει σκούρα στην έδρα της Μονακό. Δέχτηκε γκολ σ’ όλους τους εκτός έδρας αγώνες της.

Πολύ καλή επιθετικά η Μονακό αλλά με κενά στην άμυνα που (παραδόξως) εμφανίζονται εντός έδρας. Η Μπρεστ μπορεί να σκοράρει αλλά αμυντικά μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι σε τρικυμία. Θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά το over 3,5 με απόδοση 2.37 στο Pamestoixima.gr.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Δυάδα απόδοσης 4.78
16:00
Τότεναμ - Άστον Βίλα
Goal/goal & over 3,5
2.02
16:00
Μονακό - Μπρεστ
Over 3,5
2.37
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις