Αντίο με διπλασιασμούς στο παλιό έτος

Προγνωστικά: Αντίο με διπλασιασμούς στο παλιό έτος #Roume

Με προγνωστικά που διπλασιάζουν από τα γήπεδα του μαγικού κόσμου της Premier League αποχαιρετά το 2022 ο #Roume.

Λονγκ τάιμ νοου σι, αγαπημένοι Κουβανέζοι. Πάνω από ένα μήνα από τότε που μιλήσαμε για Εθνικές. Το αποτέλεσμα λέει ότι πήγαμε καλά στο Μουντιάλ, άσχετα αν δεν πέρασαν οι περισσότερες επιλογές, αφού μας πλήρωσαν αυτές με τις μεγαλύτερες αποδόσεις. Γερό κέρδος από το Κατάρ, αλλά τολμώ να πω ότι με ικανοποίησε πολύ περισσότερο η εικόνα του κοντού με το τρόπαιο, ακόμα και αν η μαγική στιγμή συνοδεύτηκε από την παρουσίαση της νέας βερζιόν της έξυπνης σίτας. Τέλος πάντων, επιστρέφουμε στα δικά μας, νορμάλ, συλλογίσια μπαλίτσα, προφανώς με προγνωστικά από το Νησί.

Με φόρα σκοτώνει τους τυφλούς

Πάμε για ξεκίνημα στον Τάμεση, εκεί όπου Φούλαμ και Σαουθάμπτον διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Σαφέστατα σε καλύτερο φεγγάρι οι γηπεδούχοι, κατατρόπωσαν την Πάλας των δέκα παικτών στο «Σέλχαρστ Παρκ» και επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά ότι μόνο… Νόριτς δεν είναι, αφού δεν πέφτουν φέτος ούτε με διάταγμα του Καρόλου. Το ίδιο δεν ισχύει για τους Άγιους της νότιας ακτής, οι οποίοι έχασαν στο δικό τους τοπικό ντέρμπι κόντρα στη Μπράιτον. Με την πορεία που έχουν ακολουθήσει φέτος, το ντέρμπι του χρόνου δεν θα είναι κόντρα στους «Γλάρους», αλλά στη Πόρτσμουθ, αν και η «Πόμπι» ανέβει στη Championship. Άοσμοι, άνευροι, γενικά τραγέλαφοι οι φιλοξενούμενοι, που έδιωξαν τον Χάσενχουτλ, μπας και σώσουν τη χρονιά.

Εκτίμηση: Καλός κόουτς ο Τζόουνς, αλλά είναι ακριβώς αυτό. Κόουτς, προπονητής, αλενατόρε. Όχι μάγος. Δύσκολα σώζεται η Σαουθάμπτον και, αν αναγεννηθεί, θα το κάνει πιο μετά στη χρονιά. Θέλει χρόνο ο Νέιθαν ακόμα και για αυτό η επίσκεψη στο «Κρέιβεν Κότατζ» προμηνύεται δύσκολη. Τα προγνωστικά είναι υπέρ της Φούλαμ, προφανώς, αλλά βρίσκω αποδόσεις άκρως ικανοποιητικές στον άσο, με το Pamestoixima.gr να τον δίνει στον διπλασιασμό.

Για τη νίκη στο στόμα του λύκου

Πάμε και λίγο πιο βόρεια, στα Μίνλταντς και συγκεκριμένα στο Γούλβερχαμπτον, εκεί όπου οι τοπικοί Γούοντερερς υποδέχονται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε χειμερία νάρκη οι «Λύκοι» από την αρχή της χρονιάς, έδιωξαν τον Λάζε, στον οποίο επιτέλους αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Αποκρουστική και πολύ πιο πάνω από αυτό που άξιζε η περσινή Γούλβς, βρίσκεται φέτος στη μάχη του υποβιβασμού. Δυνατό διπλό στα χασομέρια με την Έβερτον, όμως τώρα υποδέχεται τους «Κόκκινους Διαβόλους». Περίεργη ομάδα του Τεν Χαγκ, ο οποίος είναι εμφανές ότι δεν παίζει το ποδόσφαιρο που αυτός θέλει να παίξει, αφού το ρόστερ του δεν τον βοηθάει. Έχει το καλό του καθαρού ιατρικού δελτίου, σε αντίθεση με τον νέο προπονητή των γηπεδούχων, Χουλιέν Λοπετέγκι. Ο Ισπανός ανέλαβε την Γούλβς και θα πρέπει να δουλέψει πολύ στην επιθετική της λειτουργία, η οποία είναι πολύ κακή φέτος. Στη προσπάθεια αυτή, θα πρέπει να πειράξει την μέτρια αμυντική λειτουργία, που είναι ανώτερη τουλάχιστον των ανταγωνιστών της.

Εκτίμηση: Παράξενο ματς, αφού μπορεί να έρθει και σβηστό under, αλλά και ακραίο over. Τείνω παραπάνω προς το δεύτερο, αφού θεωρώ τον Λοπετέγκι αμυντικά αφελή προπονητή και με την ποιότητα της Γιουνάιτεντ μπροστά, πιστεύω ότι το ματς έχει γκολ. Δεν θα ασχοληθώ με τα lines που δίνονται γενικά για το ματς, αλλά θα παίξω κάτι λίγα στο να βρει το λιγότερο δύο γκολ η Γιουνάιτεντ στο ματς, το οποίο προσφέρεται στο 1.95 στο Pamestoixima.gr.

Μονό
14:30
Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ over 1,5
1.95
BET: 10 units
Μονό
17:00
Φούλαμ - Σαουθάμπτον
1
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις