Δύσκολη έξοδος για την Άρσεναλ

Δύσκολη έξοδος για την Άρσεναλ

Δυάδα απόδοσης 2.97 μας προτείνει για σήμερα Σάββατο στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τους φίλους του koubanezos.gr. Τελευταίο Σάββατο της χρονιάς, το οποίο μας αποχαιρετάει με πολλές αναμετρήσεις με την Αγγλία να δεσπόζει και την Ισπανία να ακολουθεί. Από αυτές τις δύο χώρες λοιπόν θα είναι και τα σημερινά προγνωστικά της στήλης μας και πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.

Προγνωστικά Σαββάτου: «Ύπουλη» έξοδος για την Άρσεναλ

Ξεκίνημα από την Αγγλία και την αναμέτρηση της Μπράιτον με την Άρσεναλ.

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ισοβαθμούν με την Τσέλσι στην 7η θέση και διεκδικούν με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα περίοδο. Ξεκίνησαν από εκεί που είχαν σταματήσει πριν τη διακοπή, επικρατώντας εκτός έδρας της Σαουθάμπτον με σκορ 1-3. Στην έδρα τους σε επτά αναμετρήσεις μέχρι στιγμής, έχουν χάσει μόλις δύο φορές και αναμένω να βάλουν δύσκολα στην Άρσεναλ, καθώς στα τελευταία πέντε μεταξύ τους στο ίδιο γήπεδο, μόνο μία φορά κατάφερε να φύγει με το διπλό η φιλοξενούμενη.

Οι «κανονιέρηδες» από την άλλη συνεχίζουν να φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς διαφορά από την Σίτι που ακολουθεί στη 2η θέση. Στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή λόγω του Παγκοσμίου, επικράτησε στην έδρα της επί της Γουέστ Χαμ με σκορ 3-1, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πραγματοποίησε ανατροπή καθώς πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο ευρισκόμενη πίσω στο σκορ. Εκτός έδρας σε οκτώ αναμετρήσεις έχει μόλις μια ήττα (η οποία είναι και η μοναδική της στο πρωτάθλημα), αλλά αναμένεται μια δύσκολη μάχη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Με βάση όλα τα παραπάνω δεν θα μπλέξω με σημείο, αλλά θα επιλέξω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες το οποίο πληρώνει 1.71 στη Novibet.

Μάχη στο «Θεράμικα»

Η στήλη θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τη Βαλένθια.

Μετά από σχεδόν 50 ημέρες διακοπής επιστρέφουν στα γήπεδα και οι Ισπανοί με δύσκολη αναμέτρηση για το «κίτρινο υποβρύχιο». Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην 9η θέση αυτή τη στιγμή, αλλά δεν απέχει πολύ από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο είναι και ο στόχος της. Στην έδρα της εμφανίζεται δυνατή και σε πέντε αναμετρήσεις έχει υποστεί μόλις μια ήττα, χωρίς όμως να έχει παίξει ακόμα με κάποια από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας.

Μία θέση κάτω από τη γηπεδούχο βρίσκονται οι «νυχτερίδες», οι οποίες στοχεύουν και αυτές σε μια ευρωπαϊκή έξοδο μετά από χρόνια καθώς έχουν να βγούν από τη σεζόν 2018-2019. Εκτός έδρας εμφανίζεται «αδύναμη» αφού σε έξι αναμετρήσεις έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις μία φορά. Πάντως στα τελευταία ματς πριν τη διακοπή, προσπάθησε να διορθώσει την εικόνα της μακριά από το γήπεδό της και είχε σερί τεσσάρων αήττητων αποτελεσμάτων, ενώ σκόραρε σε όλα τα προαναφερθέντα.

Έτσι θα κρατήσω το goal/goal, το οποίο πληρώνει 1.74 στη Novibet.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Δυάδα απόδοσης 2.97
17:15
Βιγιαρεάλ - Βαλένθια
Goal/goal
1.74
19:30
Μπράιτον - Άρσεναλ
Goal/goal
1.71
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις