Αυτό το 3.15 δεν χάνεται

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Bats δίνει τα τελευταία του προγνωστικά για το 2022, με combo και ειδικά σε ματς της Αγγλίας και της Ισπανίας.

Στα γήπεδα ετοιμάζονται να αλλάξουν χρόνο Ισπανοί και Άγγλοι, με τέσσερις ματσάρες να μας υπόσχονται τα τελευταία ταμεία για φέτος. Προχωράμε με τα τελευταία προγνωστικά του 2022.

Προγνωστικά: Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ

Η επιστροφή της La Liga συνδυάζεται με το καταλανικό ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ. Μόνο τυπικά είναι ντέρμπι βέβαια, δεδομένης της χαοτικής διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Στόχος για την ομάδα του Τσάβι η διατήρηση της πρώτης θέσης και να συνεχίσει το σερί νικών που αυτή την στιγμή βρίσκεται στα πέντε παιχνίδια. Αντίθετα, πέντε σερί ματς έχει χωρίς νίκη η Εσπανιόλ, η οποία απέχει πλέον μόλις έναν βαθμό από τον υποβιβασμό. Πάντως, και στις ήττες της είναι αξιοπρεπής όσον αφορά την έκταση του σκορ, με βαρύτερο το 3-1 εντός έδρας από τη Ρεάλ.

Για τους «μπλαουγκράνα» υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα, και δεν είναι άλλο από την απουσία του τιμωρημένου Λεβαντόφσκι. Επιπλέον, το Μουντιάλ δε λειτούργησε ευεργετικά για τους μεσοεπιθετικούς του Τσάβι. Ο Ραφίνια πέρασε και δεν ακούμπησε στην αποτυχημένη πορεία της Βραζιλίας, ο Φεράν Τόρες το ίδιο σε χειρότερο βαθμό, ο Ντεμπελέ έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις σε τελικό μόλις σε 40 λεπτά. Δε θα είναι εύκολο για αυτούς τους παίκτες να επιστρέψουν στο επιθυμητό επίπεδο ψυχολογικά, ειδικά εν τη ελλείψει του υπερπολύτιμου σέντερ φορ της ομάδας. Η νίκη των γηπεδούχων θα έρθει, αλλά το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει. Γι’ αυτό υπάρχει αξία στο 2.20 της Novibet, για τον συνδυασμό της επικράτησης της Μπαρτσελόνα με under 3,5.

Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον

Λίγες αλλαγές είδαμε μετά το Μουντιάλ για τη Μάντσεστερ Σίτι. Πέρα από την επιλογή διαφορετικών πλάγιων μπακ στην εντεκάδα από τον Γκουαρδιόλα, η πρωταθλήτρια Αγγλίας παρουσιάστηκε το ίδιο κυριαρχική, το ίδιο ποιοτική με την ομάδα που ξέραμε. Ίσως και λίγο περισσότερο απ’ ό,τι πριν τη διακοπή, επειδή είχε κάνει μια μικρή «κοιλιά» (με αποκορύφωμα το 2-1 από την Μπρέντφορντ εντός έδρας). Με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε 3-1 στην έδρα της Λιντς και επέστρεψε στη δεύτερη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Μπορεί η Έβερτον να της κάνει ζημιά; Πολύ δύσκολα. Η ομάδα του Λάμπαρντ απογοήτευσε στο ματς με τη Γουλβς, χάνοντας εντός έδρας με 2-1 και με ανατροπή στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μόλις στον ένα βαθμό είναι η διαφορά από τον υποβιβασμό και ενδεχόμενη ήττα μπορεί να ρίξει τα «ζαχαρωτά» στις τρεις τελευταίες θέσεις, εάν μία εκ των Γουλβς, Νότιγχαμ και Σαουθάμπτον κερδίσει. Όσο κι αν προσπαθήσει η Έβερτον, λογικά θα γίνει «σάκος του μποξ» για την Σίτι. Διπλασιάζει στο Pamestoixima.gr ο άσος με over 3,5 γκολ. Αξίζει και το 3.15 του να μπει πάνω από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Φούλαμ – Σαουθάμπτον

Σε ένα από τα άλλα δύο ματς της Premier League που διεξάγεται στις 17:00, η Φούλαμ υποδέχεται την Σαουθάμπτον στο «Κρέιβεν Κότατζ». Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, ειδικά μετά την προηγούμενη αγωνιστική. Η νεοφώτιστη Φούλαμ πέρασε «αέρα» από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, σε ένα από τα πολλά ντέρμπι του Λονδίνου που θα δώσει φέτος. Το 0-1 στο 31’ έγινε 0-3 μέχρι το τέλος, με τις δύο κόκκινες των γηπεδούχων ενδιάμεσα να παίζουν βέβαια πολύ σημαντικό ρόλο. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας ότι το δυνατό της ξεκίνημα δεν ήταν κάτι τυχαίο.

Από την άλλη, η Σαουθάμπτον πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η αλλαγή προπονητή μέχρι στιγμής δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα, διότι οι «άγιοι» έχουν καπαρώσει πλέον τον πάτο της βαθμολογίας. Η ήττα με 3-1 εντός έδρας από την Μπράιτον έδειξε ότι η ομάδα του Νέιθαν Τζόουνς θα δώσει πολύ σκληρή μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Το χειρότερο δεν ήταν η ήττα, αλλά η άνεση με την οποία μια ομάδα όπως η Μπράιτον έφυγε με το διπλό. Η πλάστιγγα γέρνει προς τα αριστερά, και όσο κι αν γνωρίζουμε ότι η Premier League είναι ένα πρωτάθλημα γεμάτο εκπλήξεις, δύσκολα μπορούμε να πάμε κόντρα στο φαβορί. Επιλέγουμε τον άσο με over 1,5, με απόδοση 2.38 στη Novibet.

Προγνωστικά: Σοσιεδάδ – Οσασούνα

Επιστρέφουμε στη La Liga και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας της Ισπανίας για το 2022. Δυνατή αναμέτρηση στο Σαν Σεμπαστιάν ανάμεσα στην τέταρτη Σοσιεδάδ και την όγδοη Οσασούνα. Μπορεί να τις χωρίζουν τέσσερις θέσεις, όμως αν κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι θα προσπεράσουν την αντίπαλό τους στην ισοβαθμία. Στο βασκικό αυτό ντέρμπι οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τους πολύτιμους Ογιαρθάμπαλ, Μερκελάνθ, Κάρλος Φερνάντεθ και Μερίνο. Η αντίπαλός τους, από την άλλη, είναι πλήρης χωρίς κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Αμφότερες κέρδισαν εύκολα στο κύπελλο απέναντι σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών πριν δέκα ημέρες.

Αναμένουμε ένα κλειστό και σφιχτό ματς, με λίγα γκολ και περιορισμένο αριθμό φάσεων. Πρώτο μέλημα και των δύο είναι η άμυνα. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έχουν σίγουρα το προβάδισμα παρά τις απουσίες. Ποιοτικά υπερισχύουν της Οσασούνα που ήδη κάνει υπέρβαση με τη μέχρι τώρα πορεία της. Στο 2.02 βρίσκουμε το 1Χ & under 2,5 στην Stoiximan.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Combo
15:00
Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ
1 & under 3,5
2.20
BET: 18 units
Combo
17:00
Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον
1 & over 3,5
2.00
BET: 20 units
Ειδικό
17:00
Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον
Over 1,5 και στα 2 ημίχρονα
3.15
BET: 15 units
Combo
17:00
Φούλαμ – Σαουθάμπτον
1 & over 1,5
2.38
BET: 17 units
Combo
17:15
Σοσιεδάδ – Οσασούνα
1Χ & under 2,5
2.02
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις