Ταμείο μέσω… Μασσαλίας στο 3.60

Προγνωστικά

Ο #Agritakis συνεχίζει τα προγνωστικά του επιλέγοντας δύο σημεία από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Μονπελιέ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Η στήλη συνεχίζει ακάθεκτη με προγνωστικά από το γαλλικό πρωτάθλημα και τη δοκιμασία της Μαρσέιγ στην έδρα της Μονπελιέ.

Προγνωστικά: Μονπελιέ – Μαρσέιγ

Η επιστροφή της Μαρσέιγ στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή ήταν κάτι περισσότερο από εμφατική! Το σύνολο του Τούντορ έκανε «κομμάτια» την Τουλούζ με το εκπληκτικό 6-1. Οι Μασσαλοί ναι μεν είναι αρκετά πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν αλλά ένα καλό σερί αποτελεί εφικτό στόχο. Με αυτό το τρόπο η ομάδα θα διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα, η οποία οδηγεί στο Champions League της ερχόμενης σεζόν. Η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία προκειμένου να «χτιστεί» αυτό το σερί.

Οι γηπεδούχοι ναι μεν επικράτησαν της Λοριάν στο τελευταίο παιχνίδι αλλά η φετινή πορεία τους είναι ασταθής. Έτσι καταλήξαμε σε τρεις επιλογές. Το διπλό της Μαρσέιγ και το goal/goal και το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 3.60 και 2.60 στη Novibet. Όσο ικανή κι αν είναι στο μεσοεπιθετικό κομμάτι τόσο «ευάλωτη» είναι στα μετόπισθεν τον τελευταίο καιρό με το 14-11 στα τελευταία παιχνίδια να λέει πολλά.

Bonus: Παιχνίδι με… πέναλτι

Η τρίτη επιλογή έχει τον χαρακτήρα… fun bet. Σε αρκετά παιχνίδια της Μαρσέιγ τελευταία οι διαιτητές καταλογίζουν πέναλτι είτε υπέρ της είτε εις βάρος της. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Τουλούζ είχαμε δύο πέναλτι (ένα για κάθε ομάδα), ενώ στο παιχνίδι με την Μονακό η ομάδα του Πριγκιπάτου κέρδισε ένα πέναλτι. Έτσι καταλήγουμε στο σημείο του over 0,5 γκολ με πέναλτι το οποίο η Novibet το προσφέρει με 2.95.

Καλή επιτυχία σε όλους σας σε ό,τι κι αν επιλέξετε για ποντάρισμα.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Combo
20:00
Μονπελιέ - Μαρσέιγ
2 & goal/goal
3.60
BET: 40 units
Ειδικό
20:00
Μονπελιέ - Μαρσέιγ
Μαρσέιγ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
2.60
BET: 40 units
Ειδικό
20:00
Μονπελιέ - Μαρσέιγ
Over 0,5 γκολ με πέναλτι
2.95
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις