Το «Old Firm» παίζει με 0% γκανιότα*

Το «Old Firm» παίζει με 0% γκανιότα*

Με το «Old Firm» ανάμεσα στη Ρέιντζερς και τη Σέλτικ (Δευτέρα, 14.30) ξεκινάει η νέα χρονιά στην Premiership Σκωτίας.

Οι Ρέιντζερς «ξεμούδιασαν» με το 3-0 επί της Μάδεργουελ την προηγούμενη αγωνιστική. Παραμένουν στο «Άιμπροξ» θέλοντας να συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους, με στόχο να μειώσουν την απόσταση από την μισητή αντίπαλο. Η εικόνα της ομάδας του Μάικλ Μπιλ είναι πολύ ενθαρρυντική το τελευταίο διάστημα, όπου «τρέχει» σερί τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα. Στο γήπεδό της ανεβάζει σε πιο υψηλά επίπεδα την ένταση στα παιχνίδια. Έχει πανηγυρίσει στα εννέα από τα δέκα φετινά εντός έδρας (9-1-0), ενώ έχει βρει δίχτυα σε όλες τις αναμετρήσεις μπροστά στο κοινό της.

Ρέιντζερς – Σέλτικ 1:2.90 Χ:3.45 2:2.30

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει από την πλευρά της και η ομάδα του Ποστέκογλου. Άφησε πίσω της το 2022 με το 4-0 στην έδρα της Χιμπέρνιαν την προηγούμενη αγωνιστική. Με αυτό τον τρόπο συμπλήρωσε 12 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Εξακολουθεί να οδηγεί με άνεση την κούρσα, έχοντας 9 βαθμούς διαφορά από τη μεγάλη της αντίπαλο.

Στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον τίτλο της θα έχει οδηγό το ντέρμπι του πρώτου γύρου όπου είχε πάρει τη νίκη με το εμφατικό 4-0. Στο κομμάτι της παράδοσης η Σέλτικ έχει το πάνω χέρι. Σε 81 αναμετρήσεις των δύο ομάδων μετράει 42 νίκες (51.9 %), έναντι 26 της Ρέιντζερς, ενώ 13 «Old Firm» έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

H Premiership Σκωτίας όπως θα ήθελες να είναι!

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις