Θερίζουν Νιούκαστλ και Άρσεναλ

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Τελευταία στήλη για το 2022 από τον #Fidel, ο οποίος ποντάρει σε αποδόσεις από 2.10 έως και 2.92.

Καλημέρες στο κοινό του koubanezos.gr. Εξαιρετικά πήγε το δεύτερο μισό του 2022 και ευελπιστώ να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό η στήλη και το 2023. Τα ψαγμένα προγνωστικά έφεραν μεγάλο κέρδος στην κάβα μας, κάτι που μας βοηθάει να συνεχίσουμε δίχως άγχος την πορεία. Προχωράω με τα τελευταία προγνωστικά του έτους.

Χθες επέστρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga, σήμερα έρχεται η σειρά της Μπαρτσελόνα, η οποία υποδέχεται την Εσπανιόλ. Η ομάδα της Βαρκελώνης καπάρωσε την κορυφή του πρωταθλήματος προ Μουντιάλ και μπορούσε να δουλέψει με λιγότερο άγχος κατά τη διάρκεια της διακοπής. Καλείται να επιστρέψει στη δράση με νίκη και πειστική εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Προσωπικά θα τη στηρίξω, παίζοντας τον άσο με -1,5 ασιατικό χάντικαπ.

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Νιούκαστλ απέναντι στη Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι πετάνε φωτιές φέτος και δικαίως βρίσκονται στη δεύτερη θέση πίσω από την Άρσεναλ. ΟΚ, όνειρο η κορυφή, με τη Μάντσεστερ Σίτι να καραδοκεί, ωστόσο η τετράδα και το Champions League μοιάζει στόχος εφικτός. Δύσκολα θα της δημιουργήσει θέματα η Σαουθάμπτον, κρατάω τον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ.

Κλείνω τη σημερινή στήλη και τα σημερινά ψαγμένα προγνωστικά με την αναμέτρηση της Μπράιτον και την Άρσεναλ. Τρένο η πρωτοπόρος, μέχρι στιγμής παράγει θεαματικό ποδόσφαιρο και απέναντι στην Γουέστ Χαμ απέδειξε πως δεν της έλειψε ο Γκαμπριέλ Ζεσούς. Η Μπράιτον αποτελεί σκληρό καρύδι τα τελευταία χρόνια, βάζοντας δύσκολα στις παραδοσιακές δυνάμεις της Premier League. Το goal/goal με over 2,5 στο 2.10 έχει αξία.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Δυάδα απόδοσης 2.92
15:00
Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ
1 (-1,5 ΑΗ)
1.70
17:00
Νιούκαστλ - Λιντς
1 (-1 AH)
1.72
BET: 30 units
Combo
19:30
Μπράιτον - Άρσεναλ
Goal/goal & over 2,5
2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις