«Happy… Spurs year» στο 3.60

Προγνωστικά

Ο #Agritakis επιστρέφει στα προγνωστικά μετά από αρκετές ημέρες με την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Άστον Βίλα.

Καλημέρα σε όλους. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία. Η στήλη επιστρέφει στα προγνωστικά με την αναμέτρηση της, αγαπημένης, Τότεναμ με την Άστον Βίλα στο «Tottenham Hotspur Stadium».

Προγνωστικά: Τότεναμ – Άστον Βίλα

Μετά την απώλεια με την Μπρέντφορντ στόχος των «πετεινών» είναι μόνο η νίκη κόντρα στην ομάδα του Έμερι. Ο Κόντε έχει στη διάθεση του και τους «μουντιαλικούς» Ρομέρο και Γιορίς. Ο Ρισάρλισον παραμένει εκτός δράσης, ενώ οι «χωριάτες» έχουν νοκ – άουτ τους Κάρλος, Ράμσει. Όσον αφορά τον Μαρτίνεζ δεν έπαιξε κόντρα στη Λίβερπουλ παίρνοντας ανάσες. Η συμμετοχή του στην σημερινή αναμέτρηση είναι, ακόμα και τώρα, ερωτηματικό.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Στο στοιχηματικό κομμάτι εστιάζουμε σε τρία πολύ δυνατά σημεία. Το πρώτο αφορά τον άσο της Τότεναμ σε συνδυασμό με το goal/goal σε απόδοση 3.60 στη Novibet. Το δεύτερο περιλαμβάνει τον Σον. Ο Κορεάτης επιθετικός δεν διανύει καλή σεζόν. Στο παιχνίδι αυτό έχει τα φόντα να σκοράρει ώστε να φορτσάρει ενποψει συνέχειας. Έτσι το 2.40 που προσφέρει η Novibet στο να σκοράρει ο «Sonny» οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι αξίζει και με το παραπάνω το ποντάρισμα μας.

Δώρο… «made in Argentina» στο 2.88

Για το τέλος αφήνουμε ένα, τρόπο τινά, fun bet. Αυτό αφορά τον Κριστιάν Ρομέρο. Ο Αργεντινός είναι από τους πιο σκληρούς ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη και το γεγονός ότι έχει μόλις μία κίτρινη κάρτα σε οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα ήδη αποτελεί έκπληξη. Έτσι το 2.88 που δίνει η Novibet στο να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο παγκόσμιος πρωταθλητής αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία και γι’αυτό θα την ακολουθήσουμε.

Αυτά για σήμερα. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε και καλά κέρδη!

Combo
16:00
Τότεναμ - Άστον Βίλα
1 & goal/goal
3.60
BET: 40 units
Σκόρερ
16:00
Τότεναμ - Άστον Βίλα
Γκολ Σον
2.40
BET: 40 units
Κάρτες
16:00
Τότεναμ - Άστον Βίλα
Να δεχθεί κάρτα: Ρομέρο
2.88
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις