EuroLeague: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα κι ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr!

EuroLeague: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα κι ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr!

Σούπερ εορταστικό ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στην EuroLeague με 0% γκανιότα κι ενισχυμένες αποδόσεις* στο Pamestoixima.gr!

Στο τελευταίο «αιώνιο» ντέρμπι του 2022, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στην 16η αγωνιστική της EuroLeague στο ΟΑΚΑ (30/12, 21:00), με τις δύο πλευρές να θέλουν ακριβώς το ίδιο: να ανακάμψουν από τις σερί ήττες από τις οποίες προέρχονται στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους για το έτος με νίκη.

Όσον αφορά τις απουσίες, οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Σάσα Βεζένκοφ (ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό), ενώ για τους γηπεδούχους αμφίβολη παραμένει έως την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Νέιτ Γουόλτερς.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει το πλεονέκτημα της κορυφαίας επίθεσης (86.4 πόντοι μ.ό.) και δημιουργίας (22.5 ασίστ μ.ό.) στην φετινή EuroLeague, αλλά από την άλλη, οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς θα έχουν τον θερμό κόσμο στο πλευρό τους, αφού η πράσινη ΚΑΕ έχει ανακοινώσει sold out εδώ και δέκα ημέρες. Στο Pamestoixima.gr είναι σε ενισχυμένη απόδοση* η νίκη του Παναθηναϊκού με 1-5 πόντους.

Σχετικά με τη βαθμολογική κατάταξη, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 6η θέση (9-6), ενώ ο Παναθηναϊκός είναι στην 13η (6-9).

Το «αιώνιο» ντέρμπι της EuroLeague Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προσφέρεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr!

Weekly Pass στο Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά ποτέ! Οι αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πολλά ακόμα αθλήματα είναι εκεί σχεδόν καθημερινά για να εκτοξεύσουν το ενδιαφέρον σου!

Για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τα αθλητικά δρώμενα σε όλο τον πλανήτη, με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση! Περισσότερα θα βρεις στο Pamestoixima.gr.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις