Θα κάνουμε καλές γιορτές ή όχι;

Θα κάνουμε καλές γιορτές ή όχι;

Προγνωστικά: Τέσσερις αναμετρήσεις και μεγάλη αγωνία για το ποιος θα κάνει καλές γιορτές και ποιος όχι. Πέντε οι επιλογές του #ElToro.

Ιδού η απορία που τριβελίζει το μυαλό της πλειοψηφίας των προπονητών και όχι μόνο, στο δεύτερο μέρος της σημερινής αγωνιστικής. Και πολύ καλή ερώτηση να προσθέσω γιατί αλλιώς είναι να κλείσει η χρονιά με νίκη και ελπίδα για το μέλλον. Το άλλο ενδεχόμενο, της ήττας, ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν κάποιοι. Για πάμε να δούμε τι έχουμε λοιπόν στα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Θέλουν νίκη αλλά…

Το πιο «ήρεμο» ματς της αγωνιστικής, κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η αναμέτρηση Χετάφε – Μαγιόρκα. Η Χετάφε ήταν από της ομάδες που χρειαζόταν την διακοπή. Μια νίκη, απέναντι στην ουραγό Έλτσε, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες στα εφτά τελευταία παιχνίδια είχε ανάγκη να πάρει ανάσες και να βρει τα πατήματα της. Δεν έχει την σκληράδα των προηγούμενων χρόνων, ούτε και την ίδια αμυντική συνοχή, που την έβγαλε προ τριετίας στην Ευρώπη. Από φιλικά λίγα πράγματα, λόγο οικονομικών προβλημάτων κυρίως. Παίζοντας με βασικούς, σαν πρόβα τζενεράλε, νίκησε ομάδα τρίτης κατηγορίας στο κύπελλο και προχωρά στον θεσμό. Η Μαγιόρκα κινείται στα ίδια περσυνά επίπεδα, με θετικό πρόσημο όμως. Αναμφίβολα highlight της σεζόν για αυτήν η νίκη πριν την διακοπή κόντρα στην Ατλέτικο. Με αρκετούς αναπληρωματικούς κέρδισε και αυτή με την σειρά της στο κύπελο και συνεχίζει. Κλασικό παιχνίδι που αρχίζει και τελειώνει από την ισοπαλία. Δεν περιμένω να πάρουν πολλά ρίσκα οι ομάδες ούτε φεστιβάλ τερμάτων. Από τις περιπτώσεις που εύχομαι να κάνω λάθος αλλά δεν. Θα πάω με το να σκοράρουν μετά το 28΄ λεπτό.

Συνέχεια έχουμε δύο αναμετρήσεις που διεξάγονται παράλληλα λίγο μετά τις 20:00.  Καντίθ – Αλμερία είναι η πρώτη. Προς τα δεξιά κοιτάζω, καλύτερη σε πολλά σημεία θεωρώ την Αλμερία σε σχέση με τους γηπεδούχους αλλά υπάρχει απραξία για περίπου ένα μήνα. Με βάση την εικόνα από τα φιλικά δεν βγαίνει άκρη, η Καντίθ έδωσε έμφαση στην επίθεση που είχε πρόβλημα, η Αλμερία στην άμυνα. Με ένα χαλαρό ποντάρισμα στο 2 draw no bet.

Η άλλη αναμέτρηση είναι το Θέλτα – Σεβίλλη. Ματς για την παραμονή! Ναι ούτε εγώ το πιστεύω, αλλά έτσι είναι. Η Θέλτα είναι 17η ένα βαθμό πάνω από την 18η Σεβίλλη, που βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Και οι δύο χρειαζόταν την διακοπή. Και οι δύο πέρασαν άνετα με πολλούς αναπληρωματικούς στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η Σεβίλλη έχει κάποια θέματα παραπάνω καθώς θα απουσιάσουν 8 παίχτες(!) συνολικά. Εκτός οι Ράκιτις, Μαρκάο και Μοντιέλ, λόγο καρτών ενώ για διάφορους τραυματισμούς δεν υπολογίζονται οι Κορόνα, Ντιλέινι, Νιανζού, Τέλλες και ο Ρεκίκ. Κομβικές απουσίες σε όλες τις γραμμές. Δεν είμαι αρκετά τρελός να πάω σε σημείο, πιστεύω ότι ένα γκολ η καθεμία τους μπορούν να το πετύχουν.

Τέλος υπάρχει και η αναμέτρηση Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θα πρωτοτυπήσω, ούτε θα γράψω κάτι καινούργιο. Η Βαγιαδολίδ, καλή ομάδα είναι, πιστεύω στην παραμονή της, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να κόψει βαθμούς από μια πλήρης Ρεάλ. Μια Ρεάλ που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, λόγο της ήττας πριν δύο μηνών, στην έδρα της Ράγιο. Διπλό και over 1,5 και anytime score 2-0.

Αυτά λοιπόν από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Μονό
18:00
Χετάφε - Μαγιόρκα
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.02
BET: 20 units
Μονό
20:15
Καντίθ - Αλμερία
2 dnb
2.20
BET: 20 units
Μονό
20:15
Θέλτα - Σεβίλλη
Goal/goal
1.90
BET: 20 units
Combo
22:30
Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Μαδρίτης
2 & over 1,5
1.70
BET: 40 units
Μονό
22:30
Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Μαδρίτης
Anytime score: 0-2
2.22
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις