ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Η εμπειρία στο τέλος θα μετρήσει

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η εμπειρία στο τέλος θα μετρήσει

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Η εμπειρία στο τέλος θα μετρήσει

Η εμπειρία στο τέλος θα μετρήσει

O #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του με άρωμα Basket League αλλά και ταξίδι μέχρι την Πορτογαλία για το ντέρμπι της Μπράγκα με τη Μπενφίκα

Καλησπέρα σε όλους. Ο χρόνος τελειώνει με σημαντικές αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό όμως, εμείς δεν θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι και τις όποιες παγίδες κρύβει. Αντιθέτως θα προτιμήσουμε την «δική» μας και ταπεινή Basket League αλλά και το ντέρμπι στην Πορτογαλία. Δύο σημεία και προγνωστικά με σκέψη και σωστή μελέτη. Πάμε να δούμε αμέσως.

Προγνωστικά: Ώρα αφύπνισης για τον Προμηθέα

Ξεκίνημα με τον αγώνα στη Καρδίτσα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Προμηθέα Πατρών. Η αλήθεια είναι πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Από την μία έχουμε τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μας έχουν δείξει τα καλύτερα δείγματα μέχρι στιγμής, αποτελώντας σάκο του μποξ για όλες τις ομάδες στην λίγκα, με μοναδική τους επιτυχία μία νίκη που ήρθε στο τέλος με ένα τρελό τρίποντο του Μπέιτμον. Το ρόστερ είναι μικρό και ειδικά αμυντικά η ομάδα πάσχει. Δύσκολα θα βγει η σεζόν άμα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και άμα δεν αποκτηθεί ρυθμός στα επόμενα παιχνίδια.

Από την άλλη οι «Πατρινοί» διανύουν μία μεταβατική σεζόν. Η ήττα στο Περιστέρι την Δευτέρα λογικά θα κάνει καλό αφού κάποτε επιτέλους αυτή η ομάδα πρέπει να ξυπνήσει. Ο Χριστόπουλος δείχνει σταδιακά να μαθαίνει το ρόστερ, ενώ έχει στα χέρια του όπλα στην επίθεση όπως ο Κουλμπόκα, ο Γιάνγκ και ο Κάουαν που στην μέρα τους μπορούν να διαλύσουν τον αντίπαλο. Άμα πάρει περισσότερα πράγματα από την άμυνα του και τους οργανωτές του (Γκίκας – Μουράτος), τότε σίγουρα ο Προμηθέας θα μπει σε καλή θέση στα play-offs. H έννοια του must-win αγώνα κόντρα σε ένα χειρότερο σύνολο, το οποίο θα είναι τεράστια αποτυχία άμα δεν το κερδίσει.

Το ματς έχει φαβορί, ο Προμηθέας θα δοκιμάσει να πατήσει το γκάζι και να διαλύσει την κάκιστη άμυνα της Καρδίτσας. Κρατάμε το over 79,5 πόντων των φιλοξενουμένων στο 1.75. 

Η εμπειρία της Μπενφίκα στο τέλος θα μιλήσει

Ντέρμπι και στην Πορτογαλία αργά το βράδυ ανάμεσα σε Μπράγκα και Μπενφίκα. Αμφότερες στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων τους μετά το Μουντιάλ δεν πήραν καλό βαθμό. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με μία… ξηγημένη πεντάρα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οι φιλοξενούμενοι κόλλησαν στην έδρα της Μορεϊρένσε. Οπότε όπως καταλαβαίνουμε ο αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία πέραν του βαθμολογικού κινήτρου. Οι ποδοσφαιριστές του Σμιντ ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση, ενώ έχουν στις βαλίτσες του την πρόκριση στους δεκαέξι του Τσάμπιονς Λιγκ ως πρώτοι. Το σύνολο του λειτουργεί υπέροχα, παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Από την άλλη η Μπράγκα δεν μας έχει δείξει δείγματα για να την εμπιστευτούμε. Στα ντέρμπι τελευταία δείχνει κάπως ανήμπορη, δεν διαθέτει το βάθος του αντιπάλου ούτε φυσικά έχει την ποιότητα του. Περισσότερη εικονική παρά πραγματική είναι η εικόνα της τρίτης θέσης που βρίσκεται και των 28 βαθμών που έχει συγκεντρώσει. Σίγουρα δεν θα παρουσιάσει το χάλι της εμφάνισης κόντρα στη Σπόρτινγκ αλλά και πάλι κόντρα στην πεινασμένη Μπενφίκα δεν ξέρουμε άμα έχει ελπίδες.

Οι «Λουζιτανοί» έχουν περάσει από δυσκολότερες έδρες, έχουν καλύτερη ομάδα και πάνε καρφί για το πρωτάθλημα. Το διπλό στο 1.75 μπαίνει στις επιλογές μας. 

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Μονό
17:00
Καρδίτσα - Προμηθέας Πατρών
Προμηθέας over 79,5 πόντοι
1.75
BET: 25 units
Μονό
23:15
Μπράγκα - Μπενφίκα
2
1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις