Μπάζει η Λίβερπουλ, Ρεάλ στο 1.85

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Ο #Fidel αναλύει το Λίβερπουλ - Λέστερ, βρίσκοντας τα θέματα των γηπεδούχων. Στο μενού και το Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Μαδρίτης

Καλημέρες σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Νομίζω πως θέρισε η στήλη της Τετάρτης, καθώς η κάβα εκτοξεύτηκε από τις 370 μονάδες στις 453 μονάδες. Μονάχα ο ΠΑΟΚ μου χάλασε την ημέρα, καθώς εάν κέρδιζε, θα είχαμε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος. Ας μην είμαι πλεονέκτης όμως, ούτε εσείς να είστε. Προχωράμε με τα σημερινά ψαγμένα προγνωστικά, με γνώμονα να συνεχίσουμε το σερί και τις επιτυχημένες επιλογές.

Η αρχή θα γίνει από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ απέναντι στη Λέστερ. Η Premier League γενικότερα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως συνηθίζει άλλωστε τέτοιες, χρονιάρες μέρες. Οι γηπεδούχοι παράγουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει καταφέρει να λύσει τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του.

Μεγάλες και εμφανείς οι αμυντικές τρύπες των γηπεδούχων και η Λέστερ αποτελεί ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει αρκετούς κινδύνους. Κρατάω το goal/goal στο 1.80 από τη Novibet.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Βαγιαδολίδ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην επιστροφή της La Liga μετά το Μουντιάλ. Η «βασίλισσα» δεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου φιλοδοξεί να τερματίσει με τη λήξη της σεζόν. Σαφής η διαφορά των δύο συλλόγων, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν μονάχα τη νίκη με την επιστροφή τους στη δράση.

Προφανώς στα ψαγμένα προγνωστικά μου δεν θα κρατήσω το ξερό διπλό σε αποδόσεις γύρω στο 1.50. Το διπλό όμως με -1 ασιατικό χάντικαπ στο 1.85 θα μπει στο δελτίο μου.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Λέστερ
Goal/goal
1.80
BET: 30 units
Μονό
22:30
Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Μαδρίτης
2 (-1 ΑΗ)
1.85
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις