Επιστροφή στη δράση με προσοχή

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Τελευταία αγωνιστική της χρονιάς και ο #Eltoro επιστρέφει με δυνατές αναμετρήσεις και δυνατές αποδόσεις!

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους! Ελπίζω να είστε όλοι μια χαρά, καλοφαγωμένοι και ξεκούραστοι! Τέλος οι μίνι διακοπές λόγο Μουντιάλ και ξανά στην «ρουτίνα» των εγχώριων διοργανώσεων. Με αρκετή προσοχή λοιπόν πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά σε αμφίρροπες αναμετρήσεις

Αρχή  με την αναμέτρηση Χιρόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο. Σταθερή στο μέσο της βαθμολογίας η μικρή ομάδα της Καταλονίας. Μαχητική και σκληροτράχηλη, παλεύει όλα της τα παιχνίδια και αυτό αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα, που σκοπεύει να έχει άλλη μια άνετη παραμονή. Η Ράγιο λίγο πιο ψηλά, στοχεύει επίσης σε μια άνετη παραμονή και μάλλον λίγο πιο ψηλά, με ευρωπαϊκή έξοδο, αλλά δεν πρόκειται να το πουν δυνατά προς τα έξω. Με την διακοπή του πρωταθλήματος, ελέω Μουντιάλ, παίξανε αρκετά φιλικά και δύο επίσημα, για το κύπελλο. Η Χιρόνα με πλειάδα αναπληρωματικών έχασε από ομάδα τέταρτης κατηγορίας, η Ράγιο κυρίως με αναπληρωματικούς πέρασε στην επόμενη φάση. Δυνατό παιχνίδι από ισοδύναμες ομάδες, σκληρές και με παρόμοιο στυλ παιχνιδιού.  Ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, βλέπω να μην χάνουν τουλάχιστον.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Συνέχεια με την αναμέτρηση Μπέτις – Μπιλμπάο. Εξαιρετική ομάδα η Μπέτις και φέτος, βρίσκεται ψηλά, στις ευρωπαϊκές θέσεις, κάτι το οποίο αποτελεί και τον στόχο της άλλωστε.  Από τις ομάδες που ίσως να ευνόησε η διακοπή, γιατί έπειτα από την επεισοδιακή ισοπαλία ,1-1, ένα παιχνίδι και γεμάτο ένταση, και όχι μόνο, δέχτηκε δύο κόκκινες, με την άσπονδη συμπολίτισσά Σεβίλλη, ήρθε η ήττα με 3-0 από την Βαλένθια. Ήθελε την ηρεμία της. Η Μπιλμπάο από την άλλη σε επίσης φοβερή κατάσταση, βρίσκεται και αυτή στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα ισοβαθμεί στην προνομιούχο τέταρτη θέση μαζί με την σημερινή αντίπαλο της και την Ατλέτικο. Δυνατή αναμέτρηση, και ο νικητής παίρνει κεφάλι για την έξοδο στην Ευρώπη, αν υπάρξει νικητής. Λέω αν, γιατί είναι ισοδύναμες και κακά τα ψέματα, πρώτο επίσημο μετά από ένα μήνα είναι. Για μένα ξεκινάει από 1-1, ίσως και να καταλήξει εκεί. Πάω στο απλό goal/goal. Την αναμέτρηση Ατλέτικο – Έλτσε την αφήνω εκτός, το βλέπω over, ίσως και να σκοράρει η φιλοξενούμενη, αλλά θα ίσως ασχοληθώ στο live μαζί του, μην ξεχνάτε και την παρέα μας στο Telegram.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Τα λέμε αύριο.

Μονό
18:00
Χιρόνα - Ράγιο Βαγιεκάνο
2 dnb
2.20
BET: 20 units
Μονό
20:15
Μπέτις - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Goal/goal
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις