ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Της έχει πάρει τον αέρα η Εφές

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Της έχει πάρει τον αέρα η Εφές

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Της έχει πάρει τον αέρα η Εφές

Της έχει πάρει τον αέρα η Εφές

O #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του για την Super League αλλά και για την Euroleague σε τιμές σχεδόν διπλασιασμού

Καλησπέρα σε όλους. Το σημερινό πρόγραμμα μετά τις άτυπες Boxing Day στην Ευρώπη αρχίζει και αδειάζει εν αναμονή των τελευταίων αγώνων για το 2022. Η Super League ρίχνει αυλαία αλλά και η Euroleague έχει ορισμένα ενδιαφέροντα ματσαρίσματα. Εμείς στα προγνωστικά μας έχουμε δύο σημεία κυρίως με γνώμονα την παράδοση αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες που εξετάζουμε. Από την Λαμία και το Δημοτικό στάδιο της, έως το Τελ-Αβίβ και το ματς των πολλών εκατομμυρίων. Σκέψεις, προγνωστικά, προτάσεις σε τιμές που σχεδόν ακουμπούν τον διπλασιασμό ακολουθούν στο παρακάτω κείμενο:

Προγνωστικά: Ευκαιρία για την Λαμία

Αρχή με τον αγώνα στο ΔΑΚ Λαμίας για το παιχνίδι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν αλλά ηττήθηκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια με 3-0 κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα αποτέλεσμα πάντως που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο νέος προπονητής φαίνεται να έχει δώσει πράγματα κυρίως στην αμυντική λειτουργία του συνόλου ενώ παράλληλα δείχνει ικανός να διαχειριστεί το πρόβλημα που παρουσίασε στο σκοράρισμα, κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου. Πράγματι ότι έχει κάνει, το έχει πετύχει εντός έδρας, η ήττα από τον Παναιτωλικό αμαύρωσε κάπως ένα σχετικά καλό ρεκόρ που είχε στο «σπίτι» της. Μοναδικός στόχος η νίκη για να φύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να κάνει μία νέα αρχή το 2023. 

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μία γενναία ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό, γυρίζοντας από το 2-0. Βέβαια τα προβλήματα τους στο αμυντικό κομμάτι και ειδικά εκτός έδρας, δεν κρύβονται. Η ομάδα έχει χάσει το μέταλλο των προηγούμενων χρόνων, οι ποδοσφαιριστές φέτος εάν και σχετικά έντονο το ελληνικό στοιχείο σε σχέση με άλλες ομάδες, δεν είναι οι πιο ποιοτικοί. Όπως καταλαβαίνουμε μακριά από τους «Ζωσιμάδες» είναι ακίνδυνοι και δεν έχουν δείξει… το παραμικρό. 

Η Λαμία μπορεί να στηριχθεί στην έδρα της και να πάρει το αποτέλεσμα. Έχει την ορμή, ενδέχεται να βρει λύσεις και να χτυπήσει τον αγώνα. Ο ΠΑΣ θα παραταχθεί πιο κλειστά αλλά τα αμυντικά του θέματα, δεν μας κάνουν να τον εμπιστευτούμε. Κρατάμε το 1Χ και Over 1,5 στο 1.90. 

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Προγνωστικά: Της έχει πάρει τον αέρα η Εφές

Πάμε και στο Τελ Αβίβ για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μακάμπι και Εφές. Σπουδαία νίκη για τους γηπεδούχους στο Βερολίνο, έδειξαν να έχουν το μέταλλο ώστε να διεκδικήσουν μία θέση στην οκτάδα παρά τις απουσίες. Σε ένα γενικό πλαίσιο οι Ισραηλινοί είναι μία καλή ομάδα και μας το έχει δείξει αυτό φέτος αλλά βρίσκεται μέσα στην αστάθεια. Παίρνει πράγματα από τον Λορένζο Μπράουν αλλά και από άλλους ρολίστες όμως πολλές φορές χάνεται στα κενά διαστήματα της. H έδρα της είναι το όπλο της, έχει πανηγυρίσει μεγάλες νίκες, εντός. Βέβαια για να συμβούν αυτές στις δύο τουλάχιστον περιπτώσεις (Ολυμπιακός, Μονακό) χρειάστηκε μία αυτοκτονία του αντιπάλου. 

Η Εφές από την άλλη είναι σε καθαρότερο φεγγάρι σε σχέση με τον υπόλοιπο μήνα, θέλει να ελπίζει στην συμμετοχή του Λάρκιν και επίσης στην εύρεση λύσεων στην άμυνα. Δεν μας έχει πείσει φέτος σε καμία περίπτωση εκτός έδρας αλλά το μυαλό του Αταμάν και η δυνατότητα των παικτών της να παίζουν και… μόνοι τους, την κάνουν πάντα επικίνδυνη. Επίσης κόντρα στην Μακάμπι διατηρεί εξαιρετική παράδοση, αφού στις τελευταίες 17 μονομαχίες τους, έχει 13 νίκες. 

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις δυνάμεις τους κόντρα στον Παναθηναϊκό, βρίσκουν τον εαυτό τους και οι απουσίες της Μακάμπι ενδέχεται να της κοστίσουν. Κρατάμε το διπλό στο 1.80.

Μονό
18:30
ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα
1Χ & οver 1,5
1.90
BET: 20 units
Μονό
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εφές
2
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις