Εγγύηση ο Αναστασίου στο 3.75

βόμβες στοίχημα

Βόμβες στοίχημα: Ο #Funbetάκιας επανέρχεται με τρεις επιλογές από την αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Παναιτωλικό στην στήλη της Πέμπτης.

Χαβ ε νάις ντέι μπέιμπιζ. Καιρό είχα να εμφανιστώ, το ομολογώ. Απολογούμαι και επιστρέφω με βόμβες στοίχημα για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και Παναιτωλικό στην αγαπημένη μου Σαλονίκη. Βρήκα τρεις στοιχηματικές ευκαιρίες, που δεν θα μπορούσαν να μην δοθούν στο κοινό μας.

Έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με τη Λειβαδιά ο Άρης την περασμένη εβδομάδα. Σοβαρή γκέλα για τον μίστερ Πάρντιου και τους ποδοσφαιριστές του. Δεν είναι ευχαριστημένοι οι οπαδοί της ομάδας, υπάρχουν κάμποσα σκαμπανεβάσματα. Και αν μη τι άλλο, δεν ξεχνιούνται εύκολα οι ήττες από ΑΕΚ και Άρη, ενώ την επόμενη βδομάδα υπάρχει το μέγα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε την περασμένη Τετάρτη, εντός με 2-0 από τον συμπολίτη του Άρη. Δυσκολεύτηκε, προβλημάτισε στο πρώτο μέρος, είχε μία – δύο στιγμές να ισοφαρίσει, αλλά γενικώς βρήκε έναν αντίπαλο σε εξαιρετική φόρμα. Όμως, αποτελεί ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει πολλούς και σοβαρούς κινδύνους, ιδίως απέναντι σε έναν Άρη που δεν πείθει ιδιαίτερα.

Βόμβες στοίχημα

Άι σι δατ Παναιτωλικός καν σκορ ε γκολ. Στο 1.91 το over 0,5 της ομάδας του Αγρινίου. Από εκεί και πέρα, το να προηγηθεί πλασάρεται στο 3.75 και αποτελεί δυνατή φανμπετιά για δυνατούς και τολμηρούς παίκτες. Και για να τελειώνω τις βόμβες στοίχημα στην αναμέτρηση Άρης – Παναιτωλικός, βλέπω τους φιλοξενούμενους να βάζουν δύσκολα στους Θεσσαλονικείς. Λάθος και το σετ των αποδόσεων. Θα ρίξω μια ψιλή στο διπλό με ασιατικό χάντικαπ.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Μονό
18:00
Άρης - Παναιτωλικός
Παναιτωλικός over 0,5
2.04
BET: 30 units
Μονό
18:00
Άρης - Παναιτωλικός
2 (+1 AH)
2.15
BET: 30 units
Μονό
18:00
Άρης - Παναιτωλικός
Anytime score: 0-1
3.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις