Ξεκίνημα στο τένις με United Cup!

προγνωστικά τένις

Αρχίζει επίσημα η νέα σεζόν στο τένις και τα προγνωστικά τένις δίνουν τρείς στοιχηματικές επιλογές απο το United Cup

Καλημέρα σε όλους και όλες. Η Χριστουγεννιάτικη μπασκετική μας επιλογή δεν βγήκε καθώς οι Νιου Ζίλαντ Μπρείκερς παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου χάνοντας σχετικά εύκολα. Θα ξεκινήσουμε με τις πρώτες επιλογές στα προγνωστικά τένις καθώς ξεκινάει η νέα σεζόν αρχής γενομένης από το United Cup που ξεκινάει στις 29/12. Η νεοσύστατη διοργάνωση εθνικών ομάδων με τους καλύτερους παίκτες αντρών και γυναικών θα λάβει χώρα σε τρείς πόλεις της Αυστραλίας όπου στα μέσα του Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, το Αυστραλιανό Όπεν.

Οι ομάδες/χώρες έχουν χωριστεί σε έξι ομίλους (δύο σε κάθε πόλη) με τους νικητές αυτών να αναμετρώνται αρχικά στον τελικό της κάθε πόλης και μετά μαζί με τον καλύτερο δεύτερο να δημιουργούν τα ημιτελικά της διοργάνωσης που θα διαρκέσει ως τις 8/1. Οι αγώνες είναι Best of three με τους νο1 και νο2 άντρες και γυναίκες κάθε χώρας να διασταυρώνονται στα μονά και εφόσον το σκορ είναι στο 2-2 να διεξάγεται το μικτό διπλό αντρών/γυναικών.

Προγνωστικά τένις

H Ελλάδα έχει στα χαρτιά μια από τις πιο ισχυρές ομάδες στην διοργάνωση λόγω της παρουσίας και του Στέφανου Τσιτσιπά στους άντρες και της Μαρίας Σάκκαρη στις γυναίκες. Σαφέστατα τα ονόματα στις νο2 θέσεις μας δεν είναι τα πιο δυνατά αλλά λογικά ο Στέφανος και Μαρία θα κάνουν το χρέος τους απέναντι στους δικούς τους αντιπάλους δίνοντας μας ένα σημαντικό προβάδισμα. Αντίπαλοι μας στον όμιλο του Πέρθ και σε αγώνες που θα διεξαχθούν σε κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας είναι η Βουλγαρία του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και το Βέλγιο του Νταβίντ Γκοφέν και της Ελίς Μέρτενς. Η πρώτη μας επιλογή στα προγνωστικά τένις θα είναι το να πάρει την πρώτη θέση η Ελλάδα στον όμιλο της σε απόδοση διπλασιασμού που βρίσκουμε στην Novibet.

Από τους αγώνες της πρώτης ημέρας επίσης ξεχωρίσαμε αυτόν της Αμερικανίδας Μάντισον Κις εναντίον της ανερχόμενης Τσέχας Μαρί Μπούζκοβα. Η Κις είναι το λογικό φαβορί καθώς παραδοσιακά έχει καλές επιδόσεις στους αγώνες στην Αυστραλία με αποκορύφωμα την παρουσία της στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν πέρσι. Η Τσέχα όμως δείχνει ραγδαία βελτίωση τους τελευταίους μήνες έχοντας βελτιώσει το ranking της κατά 60 θέσεις με τις 42 νίκες που πέτυχε και τον ένα WTA τίτλο. Θα επιλέξουμε την στήριξη στην Τσέχα με 1,5 games χάντικαπ σε απόδοση 1,92 που βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr.

Τέλος θα επιλέξουμε στα προγνωστικά τένις και μια ειδική επιλογή άσων από το παιχνίδι του Αμερικανού Τέιλορ Φριτζ εναντίον του νεαρού Τσέχου Λεχέτσκα. Οι πληροφορίες που έρχονται από τα γήπεδα της Αυστραλίας είναι ότι οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν στα τουρνουά είναι αρκετά «γρήγορες» κάτι που ευνοεί τους καλούς σέρβερ όπως ο Φριτζ. Το σχετικό tweet του Αυστραλού τενίστα Τζον Μιλμαν πρόσφατα επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Ξεκίνημα στο τένις με United Cup!

Επιλέγουμε λοιπόν το over 9,5 άσους του Φριτζ σε απόδοση του 1,91 που βρίσκουμε στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Μονό
03:00
Τέιλορ Φριτζ - Γίρι Λεχέτσκα
Τ. Φριτζ άσοι: Over 9.5
1.91
BET: 15 units
Μονό
04:20
Κις Μάντισον - Μπούζκοβα Μαρί
2 (+1.5 games)
1.92
BET: 15 units
Ημι-μακροχρόνιο
United Cup 2022/23 - Όμιλος Α
Νικητής Ελλάδα
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις