Τα γκολ δείχνουν τον δρόμο για το 3.75

Τα γκολ δείχνουν τον δρόμο για το 3.75

Τελευταία αγωνιστική του 2022 για Super League και Ligue 1, με τον #Bats να ξεχωρίζει τρεις επιλογές από το γεμάτο στοιχηματικό κουπόνι.

Το έτος κλείνει με προγνωστικά από δυνατές αναμετρήσεις σε Πειραιά, Περιστέρι αλλά και Παρίσι και σημεία που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Προγνωστικά: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Μπροστά στον κόσμο του θα αποχαιρετήσει το 2022 ο Ολυμπιακός, υποδεχόμενος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό ίσως και να μην αποδειχθεί τόσο καλό, καθώς οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» σίγουρα θέλουν να «τα ψάλλουν» στην ομάδα για τη φετινή της πορεία. Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα συνοψίζει την σεζόν του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής. Από 0-2 στο ημίχρονο, με δύο τέρματα του αναγεννημένου Φορτούνη, οι Πειραιώτες έμειναν στο 2-2 με απογοητευτική εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε τρίτος, η διαφορά από την κορυφή παρέμεινε στους δώδεκα βαθμούς και φτάνει η ώρα που ο Ολυμπιακός πρέπει επιτέλους να αποδείξει ότι όντως θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Μια νίκη επί του Αστέρα δε θα έπρεπε καν να θεωρείται βήμα μπροστά αλλά κάτι αυτονόητο. Πάντως, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου δε θα πέσουν αμαχητί. Μπορεί ο 54χρονος προπονητής, που θα κάνει ντεμπούτο μετά την αποχώρηση του Ηρακλή Μεταξά, να μη φημίζεται για την επιθετικογενή νοοτροπία των ομάδων του, όμως σίγουρα έχει την ικανότητα να αξιοποιήσει τα μεσοεπιθετικά όπλα των Αρκάδων καλύτερα από τον προκάτοχό του. Εγγύηση εντός έδρας η ομάδα του Μίτσελ όσον αφορά το σκοράρισμα, πάμε λοιπόν με το over 2,5 σε απόδοση 2.15 στη Novibet.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Τις πέντε συνεχόμενες νίκες έφτασε ο ΠΑΟΚ, χάρη στο 2-0 εκτός έδρας επί του Παναιτωλικού. Ζορίστηκε στο πρώτο ημίχρονο αλλά φάνηκε βελτιωμένος στο δεύτερο και δίκαια πέρασε από το Αγρίνιο, νικώντας τον αντίπαλό του για 17η συνεχόμενη φορά! Μάλιστα, το σερί των πέντε νικών έχει συνδυαστεί με μηδέν παθητικό για τον «Δικέφαλο του βορρά», καθώς τελευταία φορά που δέχτηκε γκολ ήταν στο 2-0 από την ΑΕΚ, στις 30 Οκτωβρίου.

Ακούγονται τρομακτικά όλα αυτά για τον Ατρόμητο, ο οποίος όμως έχει αποδείξει ότι δεν είναι τυχαία ομάδα. Ακόμα κι αν από τύχη νίκησε στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ με 1-0, σε ένα παιχνίδι που έκανε τρεις τελικές έναντι 21 (!) του αντιπάλου. Όπως και να’χει, οι Περιστεριώτες αποδεικνύουν ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες πέραν του επονομαζόμενου «big-5». Η εντός έδρας πορεία της ομάδας του Κόουλμαν μπορεί να δημιουργεί αισιοδοξία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αναμένεται ένα ανταγωνιστικό ματς, σίγουρα δυσκολότερο από αυτά με Καλαμάτα και Παναιτωλικό για τους Θεσσαλονικείς. Ίσως ήρθε η ώρα το αμυντικό σερί τους να σταματήσει. Στο 2.08 το αμφίτερμα στη Novibet, θα το τιμήσουμε.

Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασβούργο

Αν υπάρχει κάποια ομάδα που επηρεάστηκε περισσότερο από το φετινό Μουντιάλ, αυτή είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Από τους τρεις μεγάλους αστέρες της στην επίθεση, ο ένας αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου κι ο άλλος φιναλίστ. Το ότι ο Μέσι κι ο Εμπαπέ πέτυχαν τα πέντε από τα έξι γκολ του τελικού τα λέει όλα. Ο πρώτος θα συνεχίσει την ξεκούρασή του για να μπει φρέσκος το 2023, ο δεύτερος όμως επέστρεψε κατευθείαν στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με το Στρασβούργο. Η εικόνα του Εμπαπέ στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν τρομακτική για τους αντιπάλους, κι ο 24χρονος επιθετικός μοιάζει «πεινασμένος» για διακρίσεις.

Πρώτος σκόρερ στα γήπεδα του Κατάρ με οκτώ γκολ, επίδοση που είχε να καταγραφεί από το 2002 και τον Ρονάλντο. Ο Γάλλος μόνο πεισμωμένος μπορεί να μετά από την ήττα της ομάδας του στον τελικό και δείχνει ότι το έχει αφήσει ήδη πίσω. Ό,τι καλύτερο αυτό για τον Γκαλτιέ και την Παρί. Με δεδομένη και την απουσία του Μέσι, ανοίγει ο «χώρος» για τον Εμπαπέ να ξεχωρίσει και να κλέψει τις εντυπώσεις. Αξίζει το 3.75 του Pamestoixima.gr για να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ.

Μονό
18:00
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης
Over 2,5
2.15
BET: 20 units
Μονό
20:00
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
Goal/goal
2.08
BET: 20 units
Σκόρερ
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Στρασβούργο
Εμπαπέ 2+ γκολ
3.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις