Μηχανές παραγωγής κόρνερ!

Μηχανές παραγωγής κόρνερ!

Καλημερίζω την παρέα του koubanezos.gr. Αναγκαία η αποχή κάποιων ημερών διότι τα παιχνίδια έχουν λιγοστέψει, ενώ όρια και αποδόσεις σε πολλά πρωταθλήματα συνήθως βγαίνουν από τις εταιρείες αυθημερόν. Βέβαια επιλογές δόθηκαν και μάλιστα αρκετές στο chat μας στο telegram.

To γαλλικό ρίσκο δεν βγήκε στην τελευταία μας επιλογή, με την κόκκινη στην γηπεδούχο ομάδα νωρίς, να τελειώνει τις όποιες ελπίδες είχαμε για επιβεβαίωση.

Σήμερα θα μεταφερθούμε στα προκριματικά του Europa League και στο παιχνίδι μεταξύ της Μάλμε και της Κρακόβια . Δεν θα σας κουράσω με στατιστικά, άλλωστε αυτά αφορούν τα πρωταθλήματά τους, αλλά πρόκειται για δυο ομάδες που έχουν πάρα πολύ καλή επαφή με το σημαιάκι. Στα παιχνίδια τους συνήθως τα κόρνερ είναι σε διψήφιο αριθμό, δείγμα του τρόπου παιχνιδιού τους, θα τις χαρακτήριζα μηχανές παραγωγής κόρνερ!

Όσο κρίσιμο και αν είναι ένα μονό παιχνίδι πρόκρισης στην Ευρώπη, η φιλοσοφία και η λογική των ομάδων δύσκολα θα αλλάξει. Από την στιγμή που το όριο το βρίσκουμε στο 9,5, επιλέγω με ευκολία το over.

Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια υποψήφια για επιλογή στοιχηματισμού στα κόρνερ, αλλά ακόμη δεν έχουν βγει όρια και αποδόσεις. Εάν αυτό συμβεί, θα δοθούν οι επιλογές στο telegram.

Μονό

20:00 Μάλμε – Κρακόβια: Over 9,5 κόρνερ (1.85)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις