Καραϊσκάκη με 3.55, Λεωφόρος με 5.00

Καραϊσκάκη με 3.55, Λεωφόρος με 5.00

Χωρίς περιθώρια ο Ολυμπιακός, ώρα Αραούχο στο Πανθεσσαλικό, περνάει δύσκολα ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, σαφές προβάδισμα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΟΦΗ!

Στη 15η στροφή της φετινής Super League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Τετάρτης (18:00). Οι «ερυθρόλευκοι» τα έκαναν… μαντάρα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ο Φορτούνης επέστρεψε κεφάτος στην 11άδα και σκόραρε δύο υπέροχα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δίνοντας σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Λίγο η χαλάρωση, λίγο οι ατυχείς εμπνεύσεις του Μίτσελ και ήρθαν τα πάνω κάτω στο δεύτερο μέρος. Εκεί όπου ΠΑΣ βρήκε δύο τέρματα για το τελικό 2-2. Η διαφορά με τον Παναθηναϊκό και την κορυφή έμεινε στο -12 για τους Πειραιώτες, που υποχώρησαν στην 4η θέση και στο +1 από τον πέμπτο Βόλο.

Ο Αστέρας υποδέχθηκε τον Βόλο στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και μετά από ένα πολύ ισορροπημένο -σε γενικές γραμμές- 90λεπτο, το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο. Τουλάχιστον ως αποτέλεσμα, καθώς βάσει ευκαιριών οι δύο ομάδες δικαιούνταν από ένα τέρμα. Οι Αρκάδες είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, φτάνοντας ήδη τις οκτώ.

Με 14 βαθμούς, ο Αστέρας πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει, ούτε όμως και θα δικαιώσει τις προσδοκίες για την διεκδίκηση ενός εισιτηρίου που οδηγεί στα playoffs. Γι’ αυτό τον λόγο ο Ηρακλής Μεταξάς αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν, έστω κι αν ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το διαζύγιο για τυπικούς λόγους. Με τον Άκη Μάντζιο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει αντίδραση, αλλά τα φετινά δεδομένα δείχνουν πως αυτό δεν είναι μια απλή υπόθεση. Έχει πολλή ποιότητα από τη μέση και μπροστά, αλλά τα προβλήματα στα μετόπισθεν είναι σοβαρά.

Ο Αστέρας είναι σκληροτράχηλος, έστω κι αν στερείται ποιότητας, ενώ η αλλαγή ψυχολογίας στα αποδυτήρια είναι δεδομένη μετά τις εξελίξεις στον πάγκο. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Ολυμπιακός over 2,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.55 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 19:30, ο Βόλος υποδέχεται την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό. Η ομάδα της Θεσσαλίας έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τρίπολη και το 0-0 κρίνεται θετικό ως αποτέλεσμα. Ο Κώστας Μπράτσος έχει κάνει καλή δουλειά φέτος και με λίγες εξαιρέσεις, ο Βόλος έχει καταφέρει να δείξει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια του.

Καθόλου τυχαίο το γεγονός πως βρίσκεται στην 5η θέση με 25 βαθμούς και στο +7 από τα playouts. Στα πόδια των παικτών του να εξασφαλίσει μια θέση για τα playoffs.

Η ΑΕΚ ζορίστηκε για περισσότερο από μια ώρα παιχνιδιού απέναντι στη Λαμία. Μέχρι να ρίξει ο Αλμέιδα στο ματς τον Τόμας Φαν Βερτ. Ο Ολλανδός σκόραρε στο 67′ και τις καθυστερήσεις, με τον Λιβάι να βρίσκει δίχτυα στο 88′ και τους δύο τους να πρωταγωνιστούν μέχρι το τελικό 3-0.

Ο Αργεντίνος τεχνικός, το νέο γήπεδο και οι στοχευμένες κινήσεις στις μεταγραφές είναι τα τρία στοιχεία που έχουν αλλάξει προς το πολύ καλύτερο την εικόνα της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Σε σημείο που να έχει απόλυτα ρεαλιστικές ελπίδες για τον τίτλο, έστω κι αν για την ώρα είναι στη δεύτερη θέση και το -6 από την κορυφή.

Έχει τις απουσίες της η ΑΕΚ, έχει όμως  και διαφορά ποιότητας από τον Βόλο. Το επιθετικό πνεύμα των γηπεδούχων βολεύει την ομάδα του Αλμέιδα, που θέλει να πάρει την εκδίκηση της για το 0-1 του πρώτου γύρου. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & να σκοράρει ο Αραούχο σε απόδοση 3.10 στη Stoiximan.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (20:00). Με πολλές και σημαντικές απουσίες πήγε στο Ηράκλειο η ομάδα του Κόουλμαν, πέρασε δύσκολες στιγμές αλλά το γκολ του Έρλινγκμαρκ στο 43′ της έφτασε για να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο «διπλό»!

Νίκη που βελτίωσε το ρεκόρ του Ατρομήτου σε 5Ν-3Ι-6Η, με γκολ 15-15. Ανέβηκαν στην 7η θέση οι Περιστεριώτες και στο -4 από τα playoffs, μοιάζει δύσκολο ωστόσο να μπουν στην 6άδα.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε μάλλον εύκολα από το Αγρίνιο και εκμεταλλεύτηκε τις σοβαρές απουσίες του Παναιτωλικού για το τελικό 0-2. Ολιβέιρα και Αουγκούστο «χτύπησαν» στο φινάλε των δύο ημιχρόνων και οι τρεις βαθμού έστειλαν τον ΠΑΟΚ μόνο στην τρίτη θέση με 28 βαθμούς, στο -10 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Τέταρτη διαδοχική νίκη για τον «Δικέφαλο» στο πρωτάθλημα και πέμπτη στη σειρά μαζί με το 2-0 επί της Καλαμάτας στο Κύπελλο. Εντυπωσιακό στατιστικό ότι και στα πέντα αυτά ματς ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχθεί γκολ.

Φαβορί η ομάδα του Λουτσέσκου, όμως η αναμέτρηση κρύβει κάμποσες παγίδες. Ο Ατρόμητος είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα και στα δύο τελευταία ματς που έγιναν στο Περιστέρι πήρε ισάριθμες νίκες (3-2, 2-0) απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Under 3,5 σε απόδοση 3.20 στη Stoiximan.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης κλείνει με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΟΦΗ στο Απόστολος Νικολαΐδης (21:30). Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να περάσουν από τη Νεάπολη και υποχρεώθηκαν στο ισόπαλο 1-1 με τον Ιωνικό. Προηγήθηκαν στο 14′ με τον Μπερνάρντ και 70 λεπτά αργότερα στο ματς δέχθηκαν το γκολ από τον Άοσμαν.

Εντούτοις, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα μετά από 14 αγωνιστικές (12Ν-2Ι) με γκολ 25-5 και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στο +6 από την δεύτερη ΑΕΚ. Σένκεφλεντ και Βέρμπιτς είναι ξανά διαθέσιμοι.

Ο ΟΦΗ είχε κατοχή μπάλας 75%, 21 τελικές και επτά κόρνερ απέναντι στον Ατρόμητο. Κι όμως… κατάφερε να ηττηθεί 0-1. Ο Νταμπράουσκας έχει δώσει μια πιο επιθετική φιλοσοφία στην ομάδα του, όμως η αποτελεσματικότητα της λείπει με συνέπεια να αδικείται η προσπάθεια των παικτών στο χορτάρι.

Στους 10 βαθμούς η ομάδα του Ηρακλείου, μόλις στο +2 από την τελευταία θέση και η συνέχεια της σεζόν προμηνύεται αρκετά ψυχοφθόρα.

Σαφές προβάδισμα για τον Παναθηναϊκό, ικανός να σκοράρει στη Λεωφόρο ο ΟΦΗ αλλά δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα. Το ειδικό στοίχημα σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 σε απόδοση 5.00 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις