Σουπερλιγκάτες δυάδες στο 2.31 και το 3.02

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Ο #Fidel κινείται σουπερλιγκάτα και ποντάρει στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Καλημέρες σε όλο τον κόσμο του koubanezos.gr. Οδηγώ και σε σκέφτομαι αγαπημένη μου Super League, που σήμερα θα μας προσφέρεις γι’ ακόμη μία φορά ασύλληπτο θέαμα. Τα λέω και τα πιστεύω και σε όποιον αρέζνε. Και περνάω ευθύς αμέσως στα ψαγμένα προγνωστικά της ημέρας.

Ξεκινώ από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Πληροφορήθηκα πως οι φιλοξενούμενοι θα εμφανιστούν με κάμποσες απουσίες και δήλωσαν τιμωρημένους ποδοσφαιριστές σε τούτη την αναμέτρηση. Καθόλου περίεργο, μας έχουν συνηθίσει οι Αρκάδες σε τέτοιες τακτικές. «Καίγεται» για νίκη και πειστική εμφάνιση ο Ολυμπιακός. Άσο με ασιατικό χάντικαπ και ασιατικό over 2 στο μενού, αλλά θα συνδυαστούν με άλλα σημεία, δεν θα παιχτούν ως μονά αποδεκτά.

Συνεχίζω από τη Μαγνησία και την αναμέτρηση του Βόλου απέναντι στην ΑΕΚ. Η Ένωση θέλει να πάρει το αίμα της πίσω για την ήττα του πρώτου γύρου και ο Βόλος είναι άλλη ομάδα δίχως τον Φερνάντες στο ρόστερ του. Σαφέστατα φαβορί οι «κιτρινόμαυροι», από τους οποίους βέβαια δεν λείπουν οι απουσίες. Κρατάμε τόσο το διπλό, όσο και το ασιατικό over 2.

Κλείνω με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και μάλιστα δίχως να παραβιαστεί η εστία της. Δείχνει πως βρίσκει τα πατήματα του και δεν κοιτάζει τον εκάστοτε αντίπαλο. Ξερό διπλό και εδώ για τα ψαγμένα προγνωστικά μου, μία εβδομάδα πριν την αναμέτρηση με τον Άρη.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Δυάδα απόδοσης 2.31
18:00
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
1 (-1 ΑΗ)
1.52
19:30
Βόλος - ΑΕΚ
2
1.52
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 3.02
18:00
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
Over 2 AH
1.62
19:30
Βόλος - ΑΕΚ
Over 2,5
1.87
BET: 30 units
Μονό
20:00
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
2
1.78
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις