Ψάχνοντας «12άρια» στην επανέναρξη

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιστροφή στη δράση με ποικιλία επιλογών από τις σημερινές αναμετρήσεις της Ligue 1 για τον #Cascadeur.

Καλημέρα, φίλοι κουβανέζοι και χρόνια πολλά! Μπορεί να παρακολουθήσαμε ένα από τα πιο «χορταστικά» Μουντιάλ της ιστορίας (αν και ως… Γάλλοι πικραθήκαμε στο τέλος) αλλά η αλήθεια είναι ότι προσωπικά μετρούσα αντίστροφα για την επανέναρξη σε Ligue 1 και Ligue 2. Υπερβολικός; Μπορεί… Προχθές είχαμε την 16η αγωνιστική στη Ligue 2, σήμερα και αύριο παίρνει σειρά η 16η του «Σαμπιονά». Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα το μενού, πάμε να δούμε τι θα «τσιμπήσουμε» για τα προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Κομβικό ματς στην Κορσική

Ξεκινάμε από τα ματς των 16.00 και το πολύ σημαντικό ΑζαξιόΑνζέ. Δύο ομάδες που βρίσκονται εντός ζώνης υποβιβασμού (18η η Αζαξιό, 20η η Ανζέ) και αναμφίβολα θα δουν το μεταξύ τους ως ένα πρώιμο «εξάποντο». Πιο πειστικά τα δείγματα της Αζαξιό προ διακοπής που κέρδισε με 4-2 το Στρασβούργο και πήρε «Χ» στη δύσκολη έδρα της Ναντ (2-2), την ώρα που η Ανζέ τρέχει σερί επτά ηττών (μόνο στην πιο πρόσφατη στη Λιλ δέχθηκε μόλις ένα γκολ).

«Αλχημείες» θα κληθεί να κάνει στην άμυνα ο τεχνικός των Κορσικανών Ολιβιέ Πανταλονί καθώς είναι τιμωρημένοι τέσσερεις αμυντικοί (Αβινέλ, Βιντάλ, Γκονζάλεζ και Κονέ).

Το παιχνίδι έχει προϋποθέσεις για γκολ, με φρενάρει όμως το ότι ερχόμαστε από διακοπή. Θα πάρουμε ως βασική επιλογή τα κόρνερ είτε στο πιο «ασφαλές» over 8,5 (1,75) είτε με λίγο ρίσκο παραπάνω στο over 9,5 (2,30) από fonbet.gr. Δεύτερη επιλογή θα είναι ο καταλογισμός πέναλτι στον αγώνα (τέσσερα στα εννέα φετινά παιχνίδια του ο ρεφ Στινά) ενώ πατώντας πάνω στον άγραφο κανόνα οι παίκτες να σκοράρουν απέναντι στις πρώην ομάδες τους αξίζει ένα ποντάρισμα στον Μανγκάνι (επτά χρόνια παίκτης και αρχηγός της Ανζέ, εκτελεί τα πέναλτι).

Χωρίς Μπαλντέ η Τρουά

Συνεχίζουμε με το έτερο παιχνίδι των 16.00, αυτό ανάμεσα σε Τρουά και Ναντ. Αμφότερες πήγαν στη διακοπή αγνοώντας τη νίκη για επτά και τέσσερα παιχνίδια αντίστοιχα (13η θέση για Τρουά, 15η για Ναντ). Κι αν για την Τρουά είναι λίγο πολύ αναμενόμενο να βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις, η Ναντ ξεκάθαρα «πληρώνει» τις ευρωπαϊκές της περιπέτειες. Μόλις ένα τρίποντο αλλά και μία ήττα εντός «Σταντ ντε λ’ Ομπ» η Τρουά, παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας η Ναντ (0-3-5).

Στα της παράδοσης, άκρως εντυπωσιακό το γεγονός ότι σε 13 αναμετρήσεις (από το 2001 έως σήμερα) για Ligue 1, Ligue 2 και κύπελλο με γηπεδούχο την Τρουά, έχει καταγραφεί μόνο ένα over 2,5 και κανένα αμφίτερμα!

Κομβική η απουσία του Μπαλντέ για τους γηπεδούχους, πρώτος σκόρερ με επτά γκολ.

Η Τρουά διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις στη Ligue 1 (26 τέρματα) αλλά και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (31 τέρματα μαζί με Οσέρ). Τώρα όμως θα στερηθεί το βασικό της «όπλο» στην επίθεση. Θα αποφύγουμε και εδώ σημεία και γκολ και θα πάμε με τα φάουλ της Ναντ η οποία κάνει περίπου 13 ως φιλοξενούμενη (14 κερδίζει η Τρουά ως γηπεδούχος). Στο 1,90 το over 12,5 στα φάουλ των «καναρινιών» από τη fonbet.gr.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Φαβορί η Λιλ

Στις 20.00 η Κλερμόν υποδέχεται τη Λιλ. Η ομάδα του Πασκάλ Γκαστιέν βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη αν και δεν κατάφερε να κερδίσει στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της (0-3-2, τελευταία νίκη το 2-1 απέναντι στην Οσέρ στις 9 Οκτώβρη). Οκτώ συνεχόμενα goal/goal μετρά η Κλερμόν η οποία μάλιστα μόλις τρεις φορές φέτος δεν κατάφερε να βρει δίχτυα (0-5 από Παρί, 1-0 από Μαρσέιγ και 0-0 στο Στρασβούργο).

Η Λιλ από την άλλη είναι κατ’ εμέ από τις πιο απολαυστικές ομάδες της φετινής Ligue 1. Ιδιαίτερα ποιοτικό αλλά και με βάθος το φετινό ρόστερ της, παίζει επιθετικά, βγάζει φάσεις ενώ διατηρεί και την τέταρτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (27 γκολ). Σήμερα θα στερηθεί τον βασικότατο εξτρέμ Μπάμπα ωστόσο έχει τις λύσεις να αναπληρώσει το κενό (Καμπελά, Γουεά, Ζεγκρόβα).

Η Κλερμόν είναι σχεδόν πάντα ανταγωνιστική ωστόσο εκτιμώ ότι η σοβαρή Λιλ μπορεί να περάσει από το «Γκαμπριέλ Μονπιέ». Θα πάρουμε το διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 που βρίσκουμε στο 2.30 από τη novibet.gr

Προγνωστικά Γαλλίας: Με τα γκολ στο «Φρανσίς Λε-Μπλε»

Κλείνουμε τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στη βορειοδυτική Γαλλία. Μπρεστ και Λιόν έχουν απογοητεύσει με την μέχρι τώρα πορεία τους και θα θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή με ένα τρίποντο σήμερα. Ζευγάρι που μας έχει συνηθίσει στα γκολ τελευταία μετρώντας πέντε goal/goal & over 2,5 στα έξι τελευταία μεταξύ τους μέσα-έξω.

Οι συνθήκες υπάρχουν ώστε να δούμε ένα ανοιχτό ματς με φάσεις και γκολ. Θα πάρουμε το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5, αλλά και το over 1,5 στο β’ ημίχρονο. Τέλος, θα πάμε και σε ένα fun bet με σκόρερ από την κάθε ομάδα. 

 

Κόρνερ
16:00
Αζαξιό - Ανζέ
Over 9,5 κόρνερ
2.30
BET: 15 units
Ειδικό
16:00
Αζαξιό - Ανζέ
Καταλογισμός πέναλτι
3.00
BET: 7 units
Fun bet
16:00
Αζαξιό - Ανζέ
Να σκοράρει Μανγκάνι (Αζαξιό)
12.00
BET: 2 units
Φάουλ
16:00
Τρουά - Ναντ
Ναντ Over 12,5 φάουλ
1.90
BET: 10 units
Μονό
20:00
Κλερμόν - Λιλ
2 & Over 1,5
2.30
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μπρεστ - Λιόν
Goal/goal & over 2,5
2.02
BET: 15 units
Μονό
22:00
Μπρεστ - Λιόν
Over 1,5 γκολ στο β' ημίχρονο
1.97
BET: 30 units
Fun bet
22:00
Μπρεστ - Λιόν
Να σκοράρουν Ντεμπελέ και Ονορά
11.50
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις