Λίβερπουλ για καλές γιορτές

προγνωστικά

Προγνωστικά: Boxing Day στο προσκήνιο των ημερών και ο #Farantos αναλύει στο Άστον Βίλα – Λίβερπουλ.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Ο Δεκέμβρης δεν μας ήθελε καθόλου, αλλά ας ελπίσουμε να κλείσουμε με ταμείο τη χρονιά. Σήμερα, όπως είναι λογικό, η στήλη είναι αφιερωμένη στην Premier League και συγκεκριμένα στο Άστον Βίλα – Λίβερπουλ. Προχωράμε με τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Άστον Βίλα – Λίβερπουλ

  • 17η αγωνιστική για την Premier League 
  • Goal/ goal & over 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Ανάλυση:  Ήττα με 1-0 σε φιλικό με τη Βιγιαρεάλ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν τις φάσεις η κάθε ομάδα, αλλά καμία δεν κατέληξε στα δίχτυα. Στην επανάληψη, όπως είναι λογικό, έγιναν αρκετές αλλαγές. Τελικά το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το έβαλε στο 78’ ο Καπουέ για τη Βιγιαρεάλ, μετά από κακό διώξιμο του Τσάμπερς.

Απουσίες: Μη διαθέσιμοι είναι οι Κάρλος (στόπερ) και Ράμσει (μέσος), ενώ ο Μαρτίνεθ (τερματοφύλακας) απουσιάζει λόγω άδειας.

  • Goal/goal στα 3/5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης
  • Over 2,5 στα 3/5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανάλυση: Ήττα με 3-2 από την Μάντσεστερ Σίτι για το Carabao Cup. Με αρκετές απουσίες παρατάχθηκαν και οι δύο ομάδες. Κυρίαρχη η Σίτι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, το οποίο φάνηκε από το γρήγορο γκολ του Χάλαντ στο 10’. Η Λίβερπουλ δεν άργησε να απαντήσει, αφού βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με το γκολ του Καρβάλιο στο 20’. Στην επανάληψη η Σίτι πήρε ξανά προβάδισμα με τον Μαχρέζ στο 47’, το οποίο δεν πρόλαβε να το χαρεί, αφού στο επόμενο λεπτό ο Σαλάχ έκανε το 2-2. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Άκε στο 58, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Ντε Μπρόινε.

Απουσίες: Εκτός εδώ και καιρό είναι οι Ντίαζ (εξτρέμ), Ζότα (εξτρέμ) και Αρτούρ (μέσος), στους οποίους προστίθεται οι Μίλνερ (μέσος) και Φιρμίνιο (επιθετικός). Επίσης εκτός είναι ο Κονατέ λόγω άδειας.

  • Goal/goal στα 4/5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης
  • Over 2,5 στα 4/5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

Εκτίμηση: Η Λίβερπουλ θα έχει την βοήθεια των Βαν Ντάικ και Άρνολντ στο προσεχές παιχνίδι και αυτό θα βελτιώσει την ομάδα αμυντικά και επιθετικά. Από την άλλη η Άστον Βίλα έχει και αυτή τα σκαμπανεβάσματά της. Η Λίβερπουλ εν έχει τα περιθώρια να χάσει και άλλους βαθμούς, οπότε πάμε με το διπλό στο 1.74 της Novibet.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Μονό
19:30
Άστον Βίλα - Λίβερπουλ
2
1.74
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις