It’s Boxing Day baby

Scorakias

Προγνωστικά: Η πιο ιδιαίτερη αγωνιστική στο Νησί έφτασε και ο #Nikolas43 ψάχνει τα γκολ που απαιτεί η μέρα για να δικαιώσει την φήμη της.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Το Μουντιάλ πέρασε στην ιστορία και επιστρέφουμε στην κανονικότητα μας. Boxing Day σήμερα στην Αγγλία και όλο το Νησί παραδοσιακά παίζει μπάλα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά. 

Προγνωστικά Αγγλίας στο 3.41

Λίγα λόγια για την μέρα αυτή. Η Boxing Day, η 26η Δεκεμβρίου κάθε έτους, είναι μια επίσημη αργία στην Αγγλία και την Ιρλανδία. Ξεκίνησε τον 19ο αιώνα στην Αγγλία και πήρε το όνομα της από ένα έθιμο κατά το οποίο οι έχοντες συνήθιζαν να κάνουν δώρα στους μη έχοντες. Παραδοσιακά οι Άγγλοι παίζουν μπάλα εκείνη την μέρα όπως και την πρωτοχρονιά. Μια αγωνιστική που έμεινε στην ιστορία είναι αυτή του 1963 με 66 γκολ σε δέκα αγώνες. Πάμε στην δράση τώρα. 

Όταν λέμε οτι παίζουν μπάλα εννοούμε όλες οι κατηγορίες, έτσι επέλεξα δυο παιχνίδια από την Premier League τα οποία έχουν προδιάθεση για γκολ.  

Πρώτο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Φούλαμ στο «Σέλχαρστ Παρκ» στο Νότιο Λονδίνο. Δεν έχουμε εικόνα των ομάδων εδώ και ένα μήνα πέρα από κάτι φιλικά που έδωσαν κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου κυπέλλου κυρίως η Πάλας που έδωσε περισσότερα και μάλιστα είχαν αρκετά γκολ, αλλά δεν παύουν να είναι φιλικά. Θα πάμε με βάση την μέχρι τώρα εικόνα τους και ελπίζουμε να τις δούμε βελτιωμένες και ορεξάτες για μπάλα. Θεωρώ πως τα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι αυτό στο 1.92 το over 2,5 στο Pamestoixima.gr

Παραμένουμε στο Λονδίνο και θα πάμε πιο βόρεια στο «Έμιρεϊτς» σε ένα ακόμα λονδρέζικο εμφύλιο. Άρσεναλ εναντίον Γουέστ Χαμ. Η Άρσεναλ μόνη στην κορυφή πιστεύω πως μόνο καλύτερη μπορεί να παρουσιαστεί καθώς η Σίτι δείχνει αγριεμένη και αποφασισμένη. Αντιθέτως η Γουέστ Χαμ όσο και να την αγαπώ δεν έχει την ποιότητα των «κανονιέρηδων» τη δεδομένη στιγμή. και δεν ξέρω αν μπορεί να κυνηγήσει τη νίκη αλλά πιστεύω θα βρει ένα γκολ να βοηθήσει στο να έρθει το over 2,5 στο 1.78 ευκολότερα και να κλείσει η σημερινή μας δυάδα. 

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε. 

Δυάδα απόδοσης 3.41
17:00
Κρίσταλ Πάλας - Φούλαμ
Over 2,5
1.92
22:00
Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ
Over 2,5
1.78
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις