Με «κανόνια» και «σφυριά» στην Boxing Day

Scorakias

Ο #Scorakias κάνει αγγλικά Χριστούγεννα με προγνωστικά από την παραδοσιακή Boxing Day της Premier League και ποντάρει σε δύο γήπεδα.

Ο Scorakias επιστρέφει με προγνωστικά από την Boxing Day με σκοπό να φέρει γιορτινά δώρα

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

O Scorakias πάει στο Νησί

Παραδοσιακά η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων σημαίνει ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Για πρώτη φορά βέβαια αυτοί οι αγώνες έρχονται μετά από μια μεγάλη διακοπή λόγω του Μουντιάλ. Αυτό σημαίνει πως η εικόνα των ομάδων μπορεί να έχει αλλάξει και συνήθως αυτά τα κενά διαστήματα ευνοούν όσους δεν ήταν σε φόρμα και δυσκολεύουν όσες ομάδες πήγαιναν καλά.

Ξεκινάμε από ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία, αφού οι δυο ομάδες είναι στον πάτο της βαθμολογίας και θέλουν σίγουρα από τον Άγιο Βασίλη ένα τρίποντο για να πάρουν μια ανάσα. Ο λόγος για την Έβερτον που υποδέχεται τη Γουλβς. Η απόστασή τους είναι τέσσερεις βαθμοί και τρεις θέσεις. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι διαθέτουν τις δύο χειρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα με έντεκα και οκτώ γκολ αντίστοιχα σε 15 ματς. Σημαντικό παιχνίδι και για τους δυο με πρώτο μέλημα να μη χάσουν. Ωστόσο θεωρώ πως ο βαθμός της ισοπαλίας δεν είναι αρκετός για καμία. Πρώτο γκολ μετά το 28ο λεπτό σε ένα ματς που θα έχει χαμηλό ρυθμό στην αρχή.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Αντίθετη η λογική στο δεύτερο ματς που θα μας απασχολήσει. Αργά το βράδυ, η πρωτοπόρος Άρσεναλ φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ. Οι γηπεδούχοι έκαναν μια εξαιρετική σεζόν μέχρι τη διακοπή σε αντίθεση με τη Γουέστ Χαμ που είναι στη 16η θέση, κάτι που δεν δικαιολογείται από το υλικό που διαθέτει. Αμφότερες διαθέτουν παίκτες που ήταν στα γήπεδα του Κατάρ. Φαβορί η Άρσεναλ, αλλά πιστεύω πως ο ρυθμός της θα επηρεαστεί από τη μεγάλη διακοπή. Ίσως καταφέρει να πάρει ένα ακόμα τρίποντο, αλλά δε θα πληρώσω για να το μάθω. Αντίθετα προτιμώ να ποντάρω στο αμφίτερμα, που επιβεβαιώθηκε στις τρεις από τις τελευταίες πέντε επισκέψεις των «σφυριών» σε αυτή την έδρα.

Μονό
17:00
Έβερτον - Γουλβς
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.07
BET: 20 units
Μονό
22:00
Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ
Goal/goal
1.90
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις