Ρέιντζερς – Σέλτικ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρέιντζερς - Σέλτικ

Ρέιντζερς - Σέλτικ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ρέιντζερς – Σέλτικ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής . Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ρέιντζερς – Σέλτικ προγνωστικά

  • «Άιμπροξ» (50.187), Γλασκώβη.
  • Διαιτητής: Τζον Μπίτον.
  • Πρώτος γύρος: Σέλτικ – Ρέιντζερς 4-0.
  • Στις 431 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, η Ρέιντζερς έχει 168 νίκες, η Σέλτικ 162 και 101 ματς έμειναν στην ισοπαλία.
  • Αήττητη στα τελευταία πέντε ματς απέναντι στη Ρέιντζερς είναι η Σέλτικ, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Εντός έδρας, η Ρέιντζερς έχει τέσσερις νίκες τις τελευταίες πέντε φορές που αναμετρήθηκε με την Σέλτικ.

Ρέιντζερς

Ρεπορτάζ: Συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα με το εύκολο 3-0 επί της Μάδεργουελ. Από το αριστερό του Μπάρισιτς ξεκίνησαν τα δύο πρώτα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μορέλος πέτυχε το 1-0 με κεφαλιά από σέντρα του Κροάτη στο 13’, ενώ ο προωθημένος Γκόλντσον έκανε το 2-0 στο 39’, επίσης με κεφαλιά, αλλά αυτή τη φορά από κόρνερ. Δεν υπήρξε καμία στιγμή που οι φιλοξενούμενοι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αντίθετα με τη Ρέιντζερς που συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Τίλμαν με ωραίο τελείωμα στο 63’, έπειτα από πάσα του Μορέλος. Τέταρτη σερί νίκη σε ισάριθμα ματς με τον Μπιν στον πάγκο. Ο Άγγλος τεχνικός φαίνεται να έχει μεταμορφώσει τους «Τζερς», με τη διαφορά από την κορυφή βέβαια να παραμένει στους εννιά βαθμούς.

Stat attack: Έχει απολογισμό 11-1-0 στα τελευταία δώδεκα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με τελευταία ήττα το 2-1 από την Σέλτικ στις 3/4/2022.

Απουσίες: Γεμάτο το απουσιολόγιο των γηπεδούχων, καθώς οι Ελάντερ, Ντέιβις, Σούταρ, Χάτζι, Γιλμάζ, Λόρενς και Οφόμπορ είναι τραυματίες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Α. ΜακΓκρέγκορ – Ταβερνιέρ, Γκόλντσον, Ντέιβις, Μπάρισιτς – Λάντστραμ, Καμαρά – Τίλμαν, Κεντ, Λάουρι – Μορέλος.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Σέλτικ

Ρεπορτάζ: Από νίκη σε νίκη πάει η Σέλτικ, και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο. Μετά το 4-1 επί της Σεντ Τζόνστον, ήρθε και η νίκη με 4-0 στην έδρα της Χιμπέρνιαν. Ο Μούι άνοιξε το σκορ στο 28’ με το πρώτο του γκολ ως παίκτης των Κελτών κι ο Μαέντα πέτυχε το 0-2 στο 36’ με καταπληκτικό τελείωμα έξω από την περιοχή. Στο 57’, οι παίκτες της Σέλτικ «έκρυψαν» την μπάλα, η οποία βρήκε στο χέρι του Στίβενσον για να δοθεί πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μούι, στέλνοντας για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα. Έξι λεπτά μετά, ο Φουρουχάσι μπήκε κι αυτός στη λίστα των σκόρερ, πετυχαίνοντας το τελικό 0-4. 18/19 μετράει πλέον η Σέλτικ στο πρωτάθλημα, έχοντας διαφορά τριών νικών από τη δεύτερη θέση.

Stat attack: Τρέχει σερί δώδεκα νικών στο πρωτάθλημα.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες ΜακΚάρθι, Χακσαμπάνοβιτς, Ράλστον και Γουέλς. Επιστρέφει από την τιμωρία του ο Τέρνμπουλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χαρτ – Γιουράνοβιτς, Κάρτερ-Βίκερς, Στάρφελτ, Τέιλορ – Κ. ΜακΓκρέγκορ, Μούι, Ο’ Ράιλι – Φόρεστ, Μαέντα, Φουρουχάσι.

Ρέιντζερς - Σέλτικ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρέιντζερς – Σέλτικ προγνωστικά: Σίγουρα η σημερινή έκδοση του «Old Firm» αναμένεται να είναι πιο «ντέρμπι» από το ματς του πρώτου γύρου. Μετά την απόλυση του Φαν Μπρόνχορστ, η Ρέιντζερς μοιάζει αναγεννημένη. Μπορεί να πάει «τρένο» η Σέλτικ, αλλά στο «Άιμπροξ» αναμένεται να τα βρει σκούρα. Αξίζει η κόντρα στο φαβορί, σε ένα παιχνίδι που πρόκειται να ανοίξει. Επιλογή μας το 1Χ & over 1,5, που προσφέρεται σε απόδοση 2.10 από τη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
14:30
Ρέιντζερς - Σέλτικ
1Χ & over 1,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις