Μπράιτον – Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπράιτον - Άρσεναλ

Μπράιτον - Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπράιτον – Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπράιτον – Άρσεναλ προγνωστικά

  • «Στάδιο Άμεξ» (31.800), Μπράιτον και Χοβ.
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.
  • Στο Carabao Cup: Άρσεναλ – Μπράιτον 1-3.
  • Εδώ και τρία ματς η Μπράιτον είναι αήττητη απέναντι στην Άρσεναλ, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία σε αυτό το διάστημα. Στα τελευταία δέκα μεταξύ τους, η Μπράιτον έχει πέντε νίκες, η Άρσεναλ δύο και τρία ματς έχουν μείνει στην ισοπαλία.
  • Στα πέντε παιχνίδια της εντός έδρας για την Premier League, η Μπράιτον έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα απέναντι στην Άρσεναλ.

Μπράιτον

Ρεπορτάζ: Ούσα απολύτως κυρίαρχη, η Μπράιτον πέρασε εύκολα από την έδρα της Σαουθάμπτον με 3-1 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Από το πρώτο ημίχρονο έδειξε πως… δεν αστειεύεται με τον Λαλάνα να ανοίγει το σκορ στο 14’ έπειτα από φοβερή ομαδική προσπάθεια και σέντρα του Μαρτς. Εκμεταλλευόμενοι την τραγική άμυνα των «αγίων», οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα μετά από αποτυχημένη προσπάθεια του Περό για διώξιμο σε γύρισμα του Εστουπινιάν, που κατέληξε σε αυτογκόλ στο 35’. Το πανέμορφο τέρμα του Μαρτς με σουτ έξω από την περιοχή στο 56’ σφράγισε τη νίκη για τους «γλάρους», με την Σαουθάμπτον απλώς να μειώνει στο 73’ με κεφαλιά του Γουόρντ-Πράους σε επαναφορά, έπειτα από δική του χαμένη εκτέλεση πέναλτι. Διατηρήθηκε στην έβδομη θέση η ομάδα του Ντε Τζέρμπι, έξι βαθμούς (και ματς λιγότερο) από την τέταρτη Τότεναμ.

Stat attack: Στα τελευταία πέντε ματς της στο πρωτάθλημα έχει επαληθευτεί το goal/goal & over 2,5.

Απουσίες: Λογικά ούτε τώρα θα δούμε τον ΜακΆλιστερ που προέρχεται από τον τελικό του Μουντιάλ. Σίγουροι απόντες οι Γουέμπστερ και Μοντέρ λόγω τραυματισμού αλλά κι ο τιμωρημένος Καϊσέδο. Αμφίβολος κι ο Γουέλμπεκ απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σάντσεθ – Λάμπτεϊ, Ντανκ, Κόλγουιλ, Εστουπινιάν – Γκίλμορ, Γκρος – Μαρτς, Λαλάνα, Μιτόμα – Τροσάρ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Άρσεναλ

Ρεπορτάζ: Μετά τα Χριστούγεννα, θα κάνει και Πρωτοχρονιά στην κορυφή χάρη στη νίκη της επί της Γουέστ Χαμ στην Boxing Day. Άργησε να πάρει μπρος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ασταμάτητη η ομάδα του Αρτέτα, φτάνοντας τις 13 νίκες σε 15 αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μετά από αυστηρή υπόδειξη πέναλτι και εύστοχη εκτέλεση του Μπενραχμά στο 27’. Με το 0-1 στην ανάπαυλα, οι «κανονιέρηδες» έμοιαζαν μπλοκαρισμένοι απέναντι στη μαζική άμυνα της ομάδας του Μόγες. Ωστόσο, πριν την συμπλήρωση ενός τετάρτου στο δεύτερο ημίχρονο, η Άρσεναλ είχε ήδη πετύχει την ανατροπή χάρη σε γκολ των Σάκα (53’) και Μαρτινέλι (58’), από ασίστ των Έντεγκαρντ και Τσάκα αντίστοιχα. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός έδωσε και δεύτερη ασίστ στο 69’, αυτή τη φορά στον Ενκέτια που ντύθηκε… Ανρί για να πετύχει το 3-1 με εξαιρετική ενέργεια. Έτσι, το +5 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι διατηρήθηκε για τους Λονδρέζους.

Stat attack: Τα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς της ανεξαρτήτως διοργάνωσης έληξαν με under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Θα χρειαστεί να ζήσει χωρίς τον Ζεσούς μέχρι περίπου τα μέσα με τέλη Φεβρουαρίου. Εκτός κι ο εφεδρικός εξτρέμ Νέλσον. Αμφίβολοι και κατά πάσα πιθανότητα εκτός και οι Σμιθ-Ρόου και Τομιγιάσου, με την κατάστασή τους να επαναξιολογείται σε κάθε αγωνιστική.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράμσντεϊλ – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ – Έντεγκαρντ, Πάρτεϊ, Τσάκα – Σάκα, Μαρτινέλι, Ενκέτια.

Μπράιτον - Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπράιτον – Άρσεναλ προγνωστικά: Μεγάλη πρόκληση η αποψινή για την Άρσεναλ. Αντιμετωπίζει έναν από τους κακούς της δαίμονες τα τελευταία χρόνια, την Μπράιτον. Ένα σύνολο που μπορεί να κάνει ζημιά στον καθένα, όπως απέδειξε άλλωστε κι απέναντι σε Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Φυσικά οι «κανονιέρηδες» είναι το φαβορί, αλλά η ποιότητα που βγάζει στο παιχνίδι της η ομάδα του Ντε Τζέρμπι μπορεί να την κάνει ικανή για ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Στα γκολ θα κινηθούμε μιας και η επιλογή σημείου αποτελεί μεγάλο ρίσκο. Ωραίος ο διπλασιασμός που προσφέρουν στη Novibet τα 2-3 γκολ, είναι ό,τι πρέπει για ένα τέτοιο σφιχτό ματς ανάμεσα σε δύο ποιοτικές επιθετικά ομάδες.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
19:30
Μπράιτον - Άρσεναλ
2-3 γκολ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις