Μπέτις – Μπιλμπάο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπέτις - Μπιλμπάο

Μπέτις - Μπιλμπάο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπέτις – Μπιλμπάο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπέτις – Μπιλμπάο προγνωστικά

  • «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» (60.721), Σεβίλλη.
  • Διαιτητής: Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντεθ Ερνάντεθ.
  • Προβάδισμα για την Μπιλμπάο στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις με την Μπέτις, καθώς μετρά πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.
  • Ωστόσο, εντός έδρας η Μπέτις είναι αήττητη στα τελευταία πέντε ματς κόντρα στην Μπιλμπάο, με απολογισμό 2-3-0.
  • Και οι δύο προπονητές έχουν θετικό απολογισμό απέναντί στην αντίπαλη ομάδα. Ο Πελεγκρίνι έχει δώδεκα νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες κόντρα στην Μπιλμπάο, ενώ απέναντι στην Μπέτις ο Βαλβέρδε μετρά έντεκα νίκες, επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες.
  • Στις οκτώ μεταξύ τους αναμετρήσεις, κάθε προπονητής έχει από τρεις νίκες και δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Μπέτις

Ρεπορτάζ: Μετρώντας μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, ήταν λογικό κάποια στιγμή η Μπέτις να βρεθεί εκτός τετράδας. Το 3-0 από τη Βαλένθια, μία εβδομάδα πριν το Μουντιάλ, έκατσε βαρύ στους Ανδαλουσιάνους που βρίσκονται στη λάθος πλευρά της τριπλής ισοβαθμίας με Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης. Έπαιξε έξι ολόκληρα φιλικά στο διάστημα της διακοπής, τρία στη Λατινική Αμερική και τρία στην έδρα της. Έχασε πρώτα από τη Ρίβερ Πλέιτ (4-0) και μετά από την Κόλο Κόλο δύο φορές (5-0, 1-0). Στην συνέχεια, κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0, έφερε 1-1 με την Ίντερ και έκλεισε με ήττα από την Αταλάντα με 3-0. Για πρώτη φορά στην ιστορία της εκπροσωπήθηκε από πέντε παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα, οι δύο (Ροντρίγκεζ, Πετσέλα) αναδείχθηκαν και πρωταθλητές κόσμου με την Αργεντινή. Με 17.000 φιλάθλους στο πλευρό της προετοιμάστηκε στην τελευταία προπόνηση για το τελευταίο ματς του 2022.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία επτά εντός έδρας επίσημα ματς της επαληθεύτηκε το goal/goal.

Απουσίες: Ροντρίγκεζ και Πετσέλα αναμένεται να παραμείνουν εκτός μετά την παρουσία τους στον τελικό του Μουντιάλ. Χουάνμι, Καμαράσα, Ακουοκού, Κρουθ και Ντίαθ είναι οι τραυματίες της ομάδας του Πελεγκρίνι, με τον τελευταίο να έχει κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί. Τιμωρημένος ο Γκονθάλεθ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ρουί Σίλβα – Σαμπαλί, Λουίζ Φελίπε, Γκαρέτα, Μορένο – Καρβάλιο, Γκουαρδάδο – Λουίζ Ενρίκε, Φεκίρ, Ρόδρι – Ιγκλέσιας.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μπιλμπάο

Ρεπορτάζ: Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η Αθλέτικ Μπιλμπάο διεκδικεί την έξοδο όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στο Champions League. Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο τιμόνι έχει φτάσει την τέταρτη θέση, έχοντας ίδιους βαθμούς με Ατλέτικο και Μπέτις που ακολουθούν. Παράλληλα, όπως έκλεισε πριν τη διακοπή επέστρεψε κι από το Μουντιάλ, δηλαδή με νίκη στο κύπελλο. Πρώτα επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Αλτζίρα κι έπειτα με 1-0, εκτός έδρας πάλι επί της Σεστάο. Αγγαρεία έκαναν οι Βάσκοι στην έδρα της ομάδας της τέταρτης κατηγορίας, με το τέρμα του Ραούλ Γκαρθία στο 32’ να κρίνει την αναμέτρηση. Ενδιάμεσα έδωσε τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις στις οποίες έκανε το απόλυτο. Νίκησε τη Βαγιαδολίδ (2-0), την Τσίβας Γουαδαλαχάρα (2-0), την Μπούργος (3-0) και την Ουντινέζε (1-0). Ενισχύθηκε στα εξτρέμ με την απόκτηση του 20χρονου Κικάλα Μπάρι από την Πορτουγκαλέτε.

Stat attack: Σε πέντε από τα έξι εκτός έδρας ματς της στο πρωτάθλημα μπήκαν over 2,5 γκολ, και στα τέσσερα από αυτά over 3,5.

Απουσίες: Δεν είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Ερέρα, Μορθίγιο και Μπαλενθιάγα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σιμόν – Κάπα, Γ. Άλβαρεθ, Ι. Μαρτίνεθ, Μπερσίτσε – Βέσγκα, Ντάνι Γκαρθία – Ν. Γουίλιαμς, Ραούλ Γκαρθία, Μπερενγκέρ – Ι. Γουίλιαμς.

Μπέτις - Μπιλμπάο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπέτις – Μπιλμπάο προγνωστικά: Μάχη για να κλείσουν τη χρονιά στην τέταρτη θέση δίνουν οι δύο ομάδες. Είναι ισόβαθμες μαζί με την Ατλέτικο στους 24 βαθμούς, στο -2 από την τρίτη Σοσιεδάδ και στο +1 από την έβδομη Οσασούνα. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και δύσκολα θα δούμε κάποια από τις δύο να ρισκάρει ιδιαίτερα. Από την άλλη, το ενδεχόμενο να τις αφήσει πίσω η Ατλέτικο θα τις οδηγήσει να παίξουν για τη νίκη κι όχι για την ισοπαλία. Στα 2-3 γκολ κινείται το παιχνίδι, μια επιλογή που δίνεται στο 1.98 στο Pamestoixima.gr. Παράλληλα, η σημασία του αγώνα λογικά θα κατευθύνει και την Μπέτις και την Μπιλμπάο σε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι στην αρχή. Γι’ αυτό, υπάρχει αξία στο 2.08 της Novibet για το πρώτο γκολ μετά το 28’.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
20:15
Μπέτις - Μπιλμπάο
2-3 γκολ
1.98
Ειδικό
20:15
Μπέτις - Μπιλμπάο
Πρώτο γκολ μετά το 28’
2.09
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις