Παναθηναϊκός – ΟΦΗ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΟΦΗ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – ΟΦΗ προγνωστικά

  • «Απόστολος Νικολαΐδης» (16.003), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Στάθης Γκορτσίλας.
  • Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα μετρά στα τελευταία οκτώ ματς με τον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός.
  • Εντός έδρας, οι «πράσινοι» έχουν απολογισμό 2-1-3 στα τελευταία έξι ματς απέναντι στον ΟΦΗ, με το goal/goal & over 2,5 να επαληθεύεται σε τέσσερα από αυτά.

Παναθηναϊκός

Ρεπορτάζ: Για δεύτερη φορά στην σεζόν απέτυχε να πάρει το τρίποντο, μετά το 1-1 στην έδρα του Ιωνικού. Ο Μπερνάρ τον έβαλε μπροστά στο σκορ νωρίς, στο 14’, με εύκολο πλασέ στην επαναφορά έπειτα από προσπάθεια του Ιωαννίδη και απόκρουση του τερματοφύλακα. Μόλις ένα λεπτό μετά, ο Παλάσιος έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν εξ επαφής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μετά από γύρισμα του Μπερνάρ. Οι «πράσινοι» διατήρησαν την υπεροχή τους και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χουτεσιώτη να σταματά τον Ιωαννίδη στο 58’ και τον Τσέριν στο 67’. Οι ισορροπίες σιγά-σιγά άλλαζαν, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο ακόμα κι αν δε γίνονταν απειλητικοί. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να καθαρίσει το ματς, κι ο Άοσμαν ισοφάρισε με γυριστό στο 84’. Πρώτη γκέλα εκτός έδρας για το «τριφύλλι», κι έτσι η διαφορά από τη δεύτερη θέση έπεσε στους έξι βαθμούς.

Stat attack: Under 2,5 σε επτά από τα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βέρμπιτς και αναμένεται να επανέλθει στη βασική εντεκάδα. Αντίθετα, δεν τα κατάφερε ο Καμπετσής ο οποίος δεν υπολογίζεται. Δεδομένα εκτός οι Αϊτόρ, Γκάνεα και Τρουιγιέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Τσέριν, Πέρεθ, Μπερνάρ – Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

ΟΦΗ

Ρεπορτάζ: Δεν μπορεί να «σηκώσει κεφάλι» ο ΟΦΗ, καθώς η επιστροφή του συνδυάστηκε με ήττα. Με έναν μαγικό τρόπο, η κρητική ομάδα έχασε με 1-0 εντός έδρας από τον Ατρόμητο και παρέμεινε στη 10η θέση της βαθμολογίας. Ο Ντικό είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με σουτ που απέκρουσε ο Γιαννιώτης στο 10’. Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 42’ με ωραίο σουτ του Έρλινγκμαρκ. Η υπεροχή του ΟΦΗ εντάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο κι ο Βούρος σκόραρε στο 51’ μετά από εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο, με τη χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Στο 64’ ο Μπιφουμά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από τα αριστερά, αποτυγχάνοντας εκ νέου να πετύχει την ισοφάριση για την ομάδα του. Με 21 τελικές τελείωσε το ματς το σύνολο του Νταμπράουσκας, κι όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα για να σώσει τον βαθμό. Μόλις στους δύο βαθμούς έφτασε η διαφορά από την τελευταία θέση.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ σε δώδεκα από τα 14 επίσημα ματς φέτος.

Απουσίες: Θα κατέβει στη Λεωφόρο με τρεις τραυματίες, καθώς ο Θοράρινσον, ο Τζου κι ο Καμάου δεν είναι διαθέσιμοι. Επίσης, έμειναν εκτός λόγω ίωσης οι Στάικος και Μπουζούκης.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Μανδάς – Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής – Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μαρινάκης – Τοράλ – Ντικό, Μπιφουμά.

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ προγνωστικά: Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο ματς, αλλά ο άσος στο 1.30 δεν παίζεται με τίποτα. Οι επιστροφές στην επίθεση θα αναζωογονήσουν τους «πράσινους», που φάνηκε ότι χρειάζονταν την ποιότητα του Σπόραρ και του Βέρμπιτς στο ματς με τον Ιωνικό. Με τον ΟΦΗ να δείχνει πως προσπαθεί να παίξει ορθολογικό και επιθετικό ποδόσφαιρο, ο ρυθμός μπορεί να ανοίξει. Τα θέματα που έχουν αμυντικά οι φιλοξενούμενοι είναι ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να ξεκολλήσει από το ένα ή και τα δύο γκολ που βάζει συνήθως στο πρωτάθλημα. Επομένως, αξίζει ποντάρισμα στο over 2,5, με απόδοση 2.10 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:30
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
Over 2,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις