Christmas Day με 0% γκανιότα** στο Σέλτικς – Μπακς

Christmas Day με 0% γκανιότα** στο Σέλτικς - Μπακς

Christmas Day στο ΝΒΑ και το Pamestoixima.gr προσφέρει τους χριστουγεννιάτικους αγώνες της κορυφαίας λίγκας του κόσμου με 0% γκανιότα*.

Η Christmas Day είναι μια πολύ σημαντική ημέρα στο ΝΒΑ, κατά την οποία διεξάγονται τα παιχνίδια με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το κοινό, ώστε να περάσουν ωραίες, αθλητικές και χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Γι’ αυτό και η εκτός έδρας αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπόστον Σέλτικς θα γίνει σήμερα και για την ακρίβεια τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας (26/12, 00:00).

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζει για δεύτερη σερί χρονιά τους Κέλτες ανήμερα των Χριστουγέννων. Πέρυσι, ο “Greek Freak” είχε λάμψει με 36 πόντους και 12 ριμπάουντ (οι 29 πόντοι επετεύχθησαν στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας ρεκόρ 25ετίας για τα Χριστούγεννα) στην ανατροπή επί των Σέλτικς (117-113).

Συνολικά, οι Μπακς αγωνίζονται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά σε Christmas Day και από το 2018 μετρούν μόνο νίκες, με εξαίρεση το 2019, όταν και ηττήθηκαν από τους Φιλαντέλφεια Σίξερς με 121-109. Στα τέσσερα προηγούμενα εορταστικά παιχνίδια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε κατά μέσο όρο 24.75 πόντους και 13.25 ριμπάουντ.

Μπόστον Σέλτικς – Μιλγουόκι Μπακς με 0% γκανιότα** και live streaming* στο Pamestoixima.gr

Πριν από την αναμέτρηση των Μπακς, το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του ΝΒΑ έχει ακόμα μια σούπερ ματσάρα, με τους Ντάλας Μάβερικς να αντιμετωπίζουν τους Λος Άντζελες Λέικερς (25/12, 21:30). Στο παρκέ ο εκρηκτικός Λούκα Ντόντσιτς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον «βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς και η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο.

Οι Μάβερικς αγωνίζονται για έκτη φορά την Christmas Day, με τις τελευταίες δύο να έχουν τον Σλοβένο σταρ στο ρόστερ τους. Το ίδιο ζευγάρι είχε τεθεί αντιμέτωπο και τα Χριστούγεννα του 2020, με τους Λέικερς να παίρνουν τη νίκη (128-115).

Πέρυσι, η ομάδα του Λος Άντζελες ηττήθηκε από τους Μπρούκλιν Νετς, ωστόσο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τους 22 πόντους που πέτυχε, έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών (422 πόντοι σε 16 ματς), ξεπερνώντας τον Κόμπι Μπράιαντ (395 πόντοι σε 16 ματς).

Ντάλας Μάβερικς – Λος Άντζελες Λέικερς με 0% γκανιότα** και live streaming* στο Pamestoixima.gr

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του ΝΒΑ αρχίζει με το Νιου Γιορκ Νικς – Φιλαντέλφεια Σίξερς (25/12, 19:30) και ολοκληρώνεται με τα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μέμφις Γκρίζλις (26/12, 03:00) και Ντένβερ Νάγκετς – Φοίνιξ Σανς (26/12, 05:30).

Weekly Pass στο Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η αγωνιστική δράση δεν σταματά ποτέ! Οι αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πολλά ακόμα αθλήματα είναι εκεί σχεδόν καθημερινά για να εκτοξεύσουν το ενδιαφέρον σου!

Για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τα αθλητικά δρώμενα σε όλο τον πλανήτη, με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση! Περισσότερα θα βρεις στο Pamestoixima.gr.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις