Premier League – Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή

Premier League – Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή

Σταθερά πρώτο φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι

Εκπλήξεις κρύβει η φετινή Premier League στο ξεκίνημά της. Ελάχιστοι θα πίστευαν ότι έπειτα από 15 αγωνιστικές (για κάποιες ομάδες 14) η Άρσεναλ θα βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 12 νίκες σε 14 αγώνες. Το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει και πλέον βρίσκεται δεύτερο στις αποδόσεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος στο 3.50.

Φυσικά στην κορυφή της σχετικής λίστας στις στοιχηματικές εταιρίες βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, της οποίας η απόδοση έχει πέσει από το 1.60 του καλοκαιριού στο 1.45, έστω και αν βρίσκονται στο -5 από την κορυφή. Οι «πολίτες» μετρούν και 4 κατακτήσεις Premier League τα τελευταία 5 χρόνια. Και φέτος έχουν στο δυναμικό τους και το… υπερόπλο, Έρλινγκ Χάαλαντ, σε θέση που είχαν πρόβλημα τις περασμένες χρονιές.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι η Λίβερπουλ, η οποία έπειτα από 14 αγώνες βρίσκεται 15 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο. Η σεζόν ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία έχασε το περσινό πρωτάθλημα κυριολεκτικά στο νήμα. Όπως είναι λογικό η απόδοσή της από το 3.00 έφτασε στο 51.00.

Η Τσέλσι συνεχίζει να προβληματίζει παρά την αλλαγή προπονητή. Στο 17.00 βρισκόταν η απόδοσή της το καλοκαίρι (με προπονητή ακόμα τον Τόμας Τούχελ). Πλέον έχει μείνει πολύ πίσω από την κορυφή και αυτή έχει σκαρφαλώσει στο 101.00.

Στο 51.00, όσο και η Λίβερπουλ, προσφέρονται και η Τότεναμ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κόψουν στο τέλος της σεζόν πρώτες το νήμα, ενώ η εντυπωσιακή Νιουκάστλ έχει υποχωρήσει στο 67.00.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις