Ποντάρισμα σε Βαλένθια και Πόλη

Προγνωστικά Euroleague

Επιλογές ταμείου από την 15η αγωνιστική της Euroleague μας δίνει ο #Georgiou, με ειδικά παικτών από δύο αναμετρήσεις

Οι αναμετρήσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κόβουν την ανάσα κάθε εβδομάδα έτσι επέλεξα προγνωστικά δύο παιχνίδια που αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον

Προγνωστικά Euroleague: Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός

Πάνω που άρχισε να παίρνει τα πάνω της η back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές, προσγειώθηκε ανώμαλα στα δύο τελευταία της παιχνίδια γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες, εντός από τη Μπασκόνια με 78-83 και εκτός από την Παρτιζάν με 82-79, υποχωρώντας στην 7η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-7.  Ο Εργκίν Αταμάν ευελπιστεί να μην τριτώσει το κακό, υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό, που τελευταία είναι ανεβασμένος, ειδικότερα μακριά από το ΟΑΚΑ. Γνωρίζει πολύ καλά πως θα πρέπει να βγάλει σκληράδα στην άμυνα, ενώ στα ευχάριστα για τον Τούρκο τεχνικό είναι η επιστροφή του Σέιν Λάρκιν από τραυματισμό, που τον κράτησε αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

Ο Παναθηναϊκός αν και έδειξε μαχητικός απέναντι στα δύο παιχνίδια επί ισπανικού εδάφους, ηττήθηκε τόσο από τη Βαλένθια με 94-91, όσο και από την Μπαρτσελόνα με 74-68, χάνοντας και τα δύο στις λεπτομέρειες. Η προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας μπορεί να έχει ξεκινήσει τον τελευταίο μήνα, ωστόσο απαιτούνται πολλά περισσότερα για να μάθει να περιορίζει αφενός τα λάθη του κι αφετέρου να κερδίζει παιχνίδια όπως αυτό με τη Βαλένθια, που αν και έκανε υπερπροσπάθεια ανατροπής, οδηγώντας το στην παράταση, έχασε λόγω κακών επιλογών στην επίθεση. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Αρτούρας Γκουντάιτις που δεν πρόλαβε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες και τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη λόγω τραυματισμών. Αντίθετα επιστρέφει ο Μάριους Γκριγκόνις μετά από πολύ καιρό και το πρόβλημα στην μέση του, ενώ μένει να δούμε αν χρησιμοποιηθεί ο Νίκος Παππάς. είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός της Βαλένθια την προηγούμενη εβδομάδα. Οι «νυχτερίδες» έκαμψαν την αντίσταση του Παναθηναϊκού με 94-91, στην παράταση, με τον Χασιέλ Ριβέρο να είναι αυτός που με 4 πόντους, μετέτρεψε το 90-91 σε 94-91, ωστόσο στο Μόναχο δεν είχαν την ίδια ενέργεια, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 97-92. Σήμερα υποδέχονται την Μπαρτσελόνα και σκοπός τους είναι να πάει ψηλά το σκορ για να έχουν ελπίδες νίκης. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το δίδυμο Τζόουνς-Χάρπερ από την περιφέρεια ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει τόσο η περιφερειακή άμυνα στους Λαπροβίτολα-Χίγκινς, όσο κι εκείνη πάνω στον Μίροτιτς, που επέστρεψε με άγριες διαθέσεις.

Οι Καταλανοί μετράνε 2 στα 2 απέναντι σε Μονακό και Παναθηναϊκό, όπου κοινό στοιχείο των δύο αυτών αναμετρήσεων ήταν η διαφορά των 6 πόντων με 63-69 εκτός τους Μονεγάσκους και 74-68 τους «πράσινους». Μάλιστα με τις νίκες αυτές, έπιασαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την Φενέρμπαχτσε και θέλουν να συνεχίσουν αυτό το σερί και απέναντι στη Βαλένθια. Κι αν παραπάνω λέγαμε πως στόχος των «νυχτερίδων» είναι να πάνε ψηλά το σκορ, ο Γιασικεβίτσιους έχει άλλες σκέψεις, ζητώντας ακριβώς το αντίθετο. Περιμένουμε πολλά από την άμυνα πάνω στον Ντούμπλιεβιτς που είναι ο υπ ‘ αριθμόν ένα κίνδυνος για τη ρακέτα των «μπλαουγκράνα». Πάμε λοιπόν να επιλέξουμε over 16.5 πόντους τον Κλάιμπερν που βρίσκουμε σε απόδοση 1.45 στη Novibet και over 4,5 ασίστ του Λαπροβίτολα με απόδοση 1,70 στη Novibet.

Δυάδα απόδοσης 2.47
19:30
Εφές - Παναθηναϊκός
Κλάιμπερν over 16,5 πόντους
1.45
21:30
Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
Λαπροβίτολα over 4,5 ασίστ
1.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις