H Boxing Day με 0% γκανιότα* και ενισχυμένες αποδόσεις

H Boxing Day με 0% γκανιότα* και ενισχυμένες αποδόσεις

Η δράση στα γήπεδα της Premier League επιστρέφει έπειτα από ενάμιση μήνα, με το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής.

Ή αλλιώς η αγαπημένη «Boxing Day» τον απανταχού ποδοσφαιρόφιλων.

Οι μάχες ξεκινούν από νωρίς, με λονδρέζικο ντερμπάκι. Η Τότεναμ επιστρέφει με «ύπουλη» έξοδο στο «Community» όπου αντιμετωπίζει την Μπρέντφορντ (14.30). O Αντόνιο Κόντε θέλει να δει το σύνολό του να εκμεταλλεύεται την ποιότητά του και να συνεχίζει την εξαιρετική παράδοση κόντρα στις «μέλισσες» (4-1-0).

Απ’ την πλευρά του, ο Φρανκ και οι παίκτες του έχουν δείξει πως έχουν τον τρόπο να αιφνιδιάζουν τους «μεγάλους». Ενδεικτικό του τελευταίου, το γεγονός ότι φέτος έχουν ηττηθεί μόνο απ’ την Άρσεναλ, πήραν ισοπαλία κόντρα στην Τσέλσι, ενώ νίκησαν και τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ.

Μπρέντφορντ – Τότεναμ 1: 3.95 X: 3.70 2: 1.93

Δύσκολη αποστολή περιμένει τη Λίβερπουλ στο «Villa Park». Η Άστον Βίλα (19.30) θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία με τον Ουνάι Έμερι στην τεχνική ηγεσία. Ο Ισπανός προπονητής έχει το «2 στα 2» με τη νέα του ομάδα στο πρωτάθλημα. Οι «ρεντς» δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο βαθμολογικής απώλειας.

«Τρέχουν» για να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία και να μη θέσουν σε κίνδυνο το εισιτήριο του Champions League. Για να καταφέρουν θα πρέπει να βελτιώσουν τις εκτός έδρας επιδόσεις τους που τη φετινή σεζόν δεν είναι καθόλου καλές (1-2-3). Επίσης, καλούνται να βρουν σταθερότητα στην απόδοσή τους!

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 1: 4.40 X: 4.00 2: 1.78

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στις 22.00, πάλι με λονδρέζικο ντέρμπι. Η Άρσεναλ θέλει να συνεχίσει την πορεία της προς τον τίτλο και θα προσπαθήσει να διευρύνει το απόλυτο (6-0-0) στο «Emirates» και κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» επιστρέφουν μετά τη διακοπή νιώθοντας μεγάλη πίεση, αφού βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο Ντέιβιντ Μόγες καλείται να ανατρέψει την κατάσταση αν θέλει να σώσει τη θέση του, όμως θα βρει απέναντί του και την παράδοση. Μία παράδοση, που κρατάει την ομάδα του χωρίς νίκη κόντρα στην «συμπολίτισσα» στα τελευταία έξι ματς (0-1-5).

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ 1: 1.56 Χ: 4.30 2: 6.00

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Η Premier League όπως θα ήθελες να είναι!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις