Μάχη θηρίων στη Μαδρίτη, τρίποντα στο ΣΕΦ

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην πρώτη βραδιά της 15ης αγωνιστικής ποντάροντας σε ειδικά παικτών μέχρι 12.00!

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague από την πρεμιέρα της 15ης αγωνιστικής. Επιστροφή στα ειδικά παικτών, αφού τα σετ των αποδόσεων στα αποψινά ματς δεν μου αρέσουν.

Προγνωστικά Euroleague σε Βερολίνο, Μαδρίτη και Φάληρο

Πρώτη στάση στο Βερολίνο, εκεί που η Άλμπα υποδέχεται την Μακάμπι. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, αλλά τους θεωρώ επικίνδυνους σε τέτοια παιχνίδια, ειδικά αν βρουν ρυθμό στο μακρινό σουτ. Από την άλλη η Μακάμπι έχει κομβικές απουσίες και αυτό την δυσκολεύει να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της. Ειδικό λοιπόν με έναν παίκτη που μας πλήρωσε με το under του την περασμένη εβδομάδα. Ο λόγος για τον Σορκίν που βρήκε επιπλέον χρόνο με τον τραυματισμό του Πόιθρες και η αλήθεια είναι πως τον εκμεταλλεύεται. Τον παίξαμε under απέναντι σε μια δυνατή front line όπως αυτή της Βίρτους, αλλά απόψε θα ποντάρουμε στο over του, αφού η Άλμπα είναι από τις χειρότερες αμυντικά ομάδες μέσα στη ρακέτα.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Την ίδια ώρα στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος πέρυσι έκανε το 2/2 απέναντι στην ομάδα του Μπαρτζώκα. Οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες. Δίκαιο φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά δε θα μπλέξω με χάντικαπ. Αντίθετα τα ειδικά έχουν αξία. Πρώτον εστιάζω στην κατάσταση κάποιων παικτών. Φαλ και Λαρεντζάκης λογικά θα είναι διαθέσιμοι, αλλά είχαν ίωση όλη την εβδομάδα και δε θα είναι στο 100%. Ο Μπολομπόι και ο ανεβασμένος Κάνααν αξίζουν το ποντάρισμά μας σε χαμηλά line. Πάμε όμως και σε μια έκπληξη στις αποδόσεις… τα τρίποντα του Νέντοβιτς. Ο Σέρβος είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε καλά. Η αλήθεια είναι πως τον ξέρει και ο Μπαρτζώκας, αλλά πόσους να μαρκάρει αυτός ο Γουόκαπ. Θα έχει απέναντι Νέντοβιτς και Βιλντόζα και δύσκολα θα τον δούμε στο παρκέ μαζί με Λαρεντζάκη, τουλάχιστον για πολύ ώρα. Όπως και να ‘χει, ο Νέντο δοκιμάζει το χέρι του από παντού. Το να βάλει δύο τρίποντα μου φαίνεται προκλητικό να δίνεται σε απόδοση άνω του διπλασιασμού. Σε ρίσκο αξίζει να ανέβουμε και λίγο παραπάνω.

Κλείνουμε με τον αγώνα της Μαδρίτης ανάμεσα στη Ρεάλ με τη Βιλερμπάν. Ανεβασμένοι οι Γάλλοι, αλλά η Ρεάλ προέρχεται από ήττα στο Κάουνας και λογικά δε θα έχει όρεξη για παιχνιδάκια. Κάτω από τη ρακέτα θα δούμε μια μάχη θηρίων, Ταβάρες εναντίον Φαλ. Καλύτερος ο πρώτος σε άμυνα και ριμπάουντ. Θα αναγκάσει το δεύτερο να πασάρει αντί να τελειώσει φάσεις. Άρα ποντάρουμε στα ριμπάουντ του Έντι και σε μια ασίστ του Γοιυσούφα. Τέλος, το όριο του Χεζόνια μου φαίνεται χαμηλό. Εντάξει, δεν παίρνει τις πρωτοβουλίες που έπαιρνε σε Παναθηναϊκό και Ούνιξ, αλλά είναι διψήφιος σε όλα σχεδόν τα τελευταία ματς.

Ειδικό
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Σορκίν over 7,5 πόντοι
2.05
BET: 20 units
Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
Νέντοβιτς over 1,5 τρίποντα
2.27
BET: 35 units
Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
Μπολομπόι over 5,5 πόντοι & Κάνααν over 5,5 πόντοι
2.95
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 12.00
21:00
Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
Νέντοβιτς over 2,5 τρίποντα
5.00
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Βιλερμπάν
Ταβάρες over 7,5 ριμπάουντ
2.40
BET: 10 units
Ειδικό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Βιλερμπάν
Χεζόνια over 9,5 πόντοι
2.00
BET: 15 units
Ειδικό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Βιλερμπάν
Φαλ over 0,5 ασίστ
2.52
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις