ΠΑΟΚ εις διπλούν και ΑΠΟΕΛ

ΠΑΟΚ εις διπλούν και ΑΠΟΕΛ

Προγνωστικά: Σε τρεις αναμετρήσεις στρέφει το ενδιαφέρον του ο #Blackbird με πληθώρα επιλογών και αποδόσεις ως 2.80

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Με τρεις αναμετρήσεις θα ασχοληθούμε στα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Με το κίνητρο της Νίκης 

Ξεκινάμε από την δεύτερη κατηγορία της χώρα μας, στην αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον ΠΑΟΚ Β’. Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Βόλου την περασμένη αγωνιστική στην Λάρισα, κόντρα στον τοπικό Ηρακλή με 0-1. Καλύτεροι οι «Νικιώτες», παρόλου που δεν κλείδωσαν την νίκη και αγχώθηκαν, εν τέλει πήραν όμως το τρίποντο. Ρεπό είχε η ομάδα του ΠΑΟΚ Β’, ο οποία είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Τελευταίο ματς ήταν και για αυτόν με τον Ηρακλή Λάρισας, τον οποίο κέρδισε με 3-0. Εκτός αποστολής οι Ουεαντραντρόγκο, Μορικέλι, Νινούα και Μπράντονιτς.

Ψάχνει μια σταθερά η Νίκη, ώστε να καθιερωθεί ψηλά και να είναι στην διεκδίκηση της πρωτιάς.  Από την άλλη ο ΠΑΟΚ Β’ κάνει εξαιρετική χρονιά ως τώρα, χωρίς κάποιο άγχος. Νομίζω πως ήρθε η ώρα για ήττα.  Ο άσος πληρώνει 1.97 στην Novibet.

Αξία στο 2.45 βάσει εικόνας 

Πάμε στην Κύπρο, όπου ο Άρης Λεμεσού, υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.  Δεν είναι σε καλό μομέντουμ η ομάδα της Λεμεσού. Διανύει ένα κακό αγωνιστικό διάστημα,  προέρχεται από διαδοχικά 0-0 με ΑΕ Λεμεσού και Ολυμπιακό Λευκωσίας. Βρίσκεται ακόμα στην πρώτη τετράδα με 31 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον σημερινό της αντίπαλο. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε εντελώς αντίθετη κατάσταση. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς διανύει την καλύτερη περίοδο ως τώρα, νίκησε τα ντέρμπι με Πάφο και Ανόρθωση, έχει την καλύτερη άμυνα με μόλις πέντε τέρματα παθητικό και θέλει να απολαύσει τις γιορτές χωρίς καμία απώλεια.

Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή των φιλοξενούμενων. Αν βέβαια κερδίσουν εδραιώνονται στην κορυφή. Ψηλά παίζεται το διπλό το οποίο θα το προτιμήσουμε σε απόδοση 2.45. Επιπλέον θα επιλέξουμε και το να προηγηθούν οι «πορτοκαλί».

Combo στο 2.80 και γκολ

Κλείνουμε με Αγρίνιο και την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ. Η αλλαγή ιδιοκτησίας στην ομάδα είναι η πιο σημαντική είδηση τον τελευταίο καιρό. Πριν την λήξη των πρωταθλημάτων κέρδισε με 1-3 την Λαμία, όμως η ομάδα του Αναστασίου δείχνει να δυσκολεύεται με τις μεγάλες ομάδες, καθώς κέρδισε μόνο τον Άρη στον πρώτο γύρο.  Βρήκε τον καλό του εαυτό λίγο πριν την διακοπή, πραγματοποιώντας τρεις σερί νίκες με καλές εμφανίσεις. Στο Κύπελλο δεν ήταν τόσο καλός, όμως έκανε την δουλειά του και με το 0-2, ουσιαστικά είναι στην επόμενη φάση.

Πάει καιρός από την τελευταία νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, αφού αυτό συνέβη το 2013. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει το 2022 με νίκες και να αντιμετωπίσει τον Άρη την νέα χρονιά χωρίς απώλειες.  Αρχικά θα πάρω το αμφίτερμα στο 2.07 καθώς πιστεύω πως ένα γκολ το έχουν οι φιλοξενούμενοι. Επιπλέον το διπλό με το over 2,5 τολμώ να πω πως μου… «μιλάει».

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Μονό
14:45
Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β'
1
1.97
Μονό
19:00
Άρης Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ
2
2.45
Μονό
19:00
Άρης Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ
Anytime score : 0-1
1.93
Μονό
19:30
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ
Goal/goal
2.01
Μονό
19:30
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ
2 & over 2,5
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις